Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jj,momentálně to asi žádná ztráta není,alespoň se trojice scretcherů(Hudler,Eaves a Miller) může ukázatGetzo5 píše:Nechcem aby to vyznelo hlúpo, ale...![]()
Vonku hráme lepśie, takže verím, že sa víťazstvo prikloní na našu stranu.Baffy píše:Jj,momentálně to asi žádná ztráta není,alespoň se trojice scretcherů(Hudler,Eaves a Miller) může ukázatGetzo5 píše:Nechcem aby to vyznelo hlúpo, ale...![]()
a věřím tomu,že jejich přínos pro tým bude větší,než Modanův,který se bohužel nějak stále nenašel...![]()
Ještě k zápasu s Jackets,no měli jsme namále,mydlili nás tam po mantinelech jedna radost,ale
naštěstí se Jimmy dobře vyspal a tak jsme inkasovali jen po Henkověhrubici a pak už si
ten závěr pohlídali......![]()
dnes snad doma nepustíme z tohoto dvojzápasu ani bodík a kabáty klepnem i podruhé.....![]()
![]()
Getzo5 píše: Čo ma ale viac sklamáva...no...povedzme, že by som čakal viac...to je Howard. Ktovie koľko by dostával hrať za deravejšou obranou (to teraz nehovorím len o tomto zápase). Jednoducho, aj keď sa mi jeho štýl páči, silne pochybujem, že skoro, ak niekedy, bude špička. :ja_neviem:
U mňa je to to isté, či kritizujem hráča Nitry či Detroitu. Minule som hrešil Brada Stuarta, a túto sezónu hrá fajn. V Nitre to isté s Mirom Kováčikom, hrešil som ho ako zle hrá, a v play-off bol ako vymenenýGetzo5 píše:Typické...pokritizujem gólmana a hneď si spraví shutout![]()
Ducks nemali nárok, absolútne žiaden . Boli aktívni, vytvárali si šance, nič z toho ale nebolo tak vážne, aby si s tým koncentrovaný Howard neporadil. Naopak, RW ukázali skúsenosť, strieľali striedmo, vytvárali si čisté šance a premieňali ich. Dobrý výkon najmä od Filpullu ale bola to tímová robota. Profesorský výkon, no zaslúžená výhra. Ľúto mi bolo akurát Hillera... Fajn hokej takto po ránu...
Selly, mne sa zdá, že máte všetko fajn okrem obrany. Višňovský je skôr ofenzívny obrancaSelly8 píše:Zdaleka jsem nevidel cely zapas, ale to co jsem stihl mi stacilo. Detroit hral to co potreboval, zadna monstrozni ofenziva, ale kdyz uz zautocili smrdelo to golem. Nase PP plonkove, zato kdyz mel DET prvni tak pri signalizovane vyhode nas tam minutu tocili v pasmu a Hiller musel predvest 3 skvele zakroky. Holt uz nemame sestavu 2,3 roky dozadu abychom s RW mohli svadet pravidelne vyrovnane bitvyNezbyva nez pogratulovat souperi k vyhre a soustredit se na dalsi zapasy
Zdravím Rosťo,vidím,že jsi taky ostravák,tak vítej znovu na HFku....Rosťa píše:Poslední 3 zápasy nás Detroit moc nepotěšil.Z Montrealu mám obavy,hrajou docela slušně a pokud na naše hráče padne deka,tak bude zle.