Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Uznávám, Ĺľe se poslednĂ zápas HAškovi moc nepovedl, ale divĂm se Alexi, Ĺľe jsi ho tady ******** nÄ›jakĂ˝m pĹ™ĂspÄ›vkem na 2 strany asi si nemÄ›l ÄŤas co?
BigPete,krot sa,lebo bude BAN
Můžu se zeptat co jsem udělal, jestli jde o to slovo z***al tak u nás v ČR nenà až tak vulgárnà ajko u vás takže sorry
BigPete,krot sa,lebo bude BAN
Můžu se zeptat co jsem udělal, jestli jde o to slovo z***al tak u nás v ČR nenà až tak vulgárnà ajko u vás takže sorry
Ha ha ha ha ha ha HA........ .....Ha ha ha Ha-sek bol striedany.BigPete nebudem ho tu ........,ale som spokojny,ze to tak dopadlo.Skoda len,ze sa to nepodarilo otocit.Inak tento zapas bol jasne v znameni ceskych hracov...A este jedna vec.Smrt zradcom.Tym myslim Fedorova....Chris Osgood sa uz vratil
No way! KOMPLEX! Jednoducho na Detroit nevieme zahrat. Zlomili sme uz vsetko a vsetkych, ale proti Detroitu hrame ako obareni! Cim to je? nemam ten tim rad. Svedska legia je mozno zaujimava, Hasek by chytal dobre aj ako 580-rocny, keby mu sluzilo zdravie, ale podla mna tento tim mat SC tentoraz nebude.
Paly-off je sice daleko, ale taky myslĂm, Ĺľe na Stanley cup mĂt nebude, no Chicago má z Detroitu asi uĹľ komplex - jsou v jednĂ© divizi a pořád s nÄ›ma prohrávajĂ...., ale já myslĂm, Ĺľe se to tuto sezĂłnu zlomĂ, protoĹľe majĂ gigantickĂ˝ vĂ˝padky a Chicago s Havlátem hraje dost dobĹ™e
No nemyslim si,ze Chicago bude nejak ohrozovat poziciu Wings.Uz treba len preskocit NSH,stracame 5 bodov,mame zapas k dobru,tak to su len tri body.
A dnes ci to CBJ fakt odnese,ta prehra bola len nahoda!!!!!!!
BigPete-az o takych velkych vypadkoch by som nerozpraval.Je pravdou,ze to neni tak dobre jak napr. minulu sezonu,ale stale je Red Wings velmi silny.Zatial kazdy zapas,co som videl boli jasne lepsi nez super,len nie vzdy sa podari vyhrat!!!
A dnes ci to CBJ fakt odnese,ta prehra bola len nahoda!!!!!!!
BigPete-az o takych velkych vypadkoch by som nerozpraval.Je pravdou,ze to neni tak dobre jak napr. minulu sezonu,ale stale je Red Wings velmi silny.Zatial kazdy zapas,co som videl boli jasne lepsi nez super,len nie vzdy sa podari vyhrat!!!
Ja som netvrdil,ze su najsilnejsi.Ale su silni.Mali sme zly uvod,potom vsak skvela snura vitaztiev,zasa zla seria a teraz na striedacku vyhra-prehra.Ale ani tie prehry niesu nejake tragedie,proste sa nevyhralo,ale inak v samotnom ponimani hry su Red Wings velmi vysoko.A uz sa zlepsili aj v PH...chorche píše:Ha, Wings nie su najsilnejsim timom v NHL, hoci patria ku spolufavoritom, ze ich porazili CBJ je pre mna sok.
REVENGE!!!!!!CBJ si co myslel,ze zazraky sa opakuju po sebe?Dostali 5kuskov a oni si ani nevrzli.Fedorov stichol,aj Davidko.....Sila DET sa prejavila!!!!!Netipicke bolo,ze CBJ mal viac striel ,ako DET-to sa nestava casto.Musim uznat,aj ked velmi nerad,ze Hasek zachytal uspokojivo ...a od zaciatku sezony hra skvely hokej Dan Cleary.Ked ho Wings ziskali s PHO,tak mal plnit len ulohu v 3-4 utoku,ale v tejto sezone dostava viac priestoru na lade a Cleary ukazuje,ze je skvely playmaker,aj zakoncovatel....GO WINGS !!!!!!
to su mi veci tak ked uz toto napise "expert fora na brankarov", tak toho Haseka asi este treba neodpisovat Ale Alex mozno zmenil taktiku a uz nebude na Haseka nadavat, aby ho vymenili, ale bude ho chvalit a tajne dufat, ze sa zraniAlex píše:...Musim uznat,aj ked velmi nerad,ze Hasek zachytal uspokojivo ...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé