já jsem tak nad tím přemýšlel a došel jsem k názoru ž Hudlera chápu....bylo mu řečeno že v Dynamu bude lídr týmu a to on chce!! asi už ho nebaví dokazovat neustále pro mě debilovi Babcockovi že je to výborný hráč (nechápu co měl 2 roky dělat víc aby hrál častěji) za jeho IT tolik bodů v NHL snad nikdo neměl takže ho chápu že šel tam kde konečně k němu budou vzhlížet
hh Detroit evidentně Hudlerův čas navíc na ledě nepotřeboval, když minulej rok vyhrál Stanley Cup a letos byl ve finále :D ..... Bejt součástí organizace RedWings holt neni jen tak.....Martin #27 píše:já jsem tak nad tím přemýšlel a došel jsem k názoru ž Hudlera chápu....bylo mu řečeno že v Dynamu bude lídr týmu a to on chce!! asi už ho nebaví dokazovat neustále pro mě debilovi Babcockovi že je to výborný hráč (nechápu co měl 2 roky dělat víc aby hrál častěji) za jeho IT tolik bodů v NHL snad nikdo neměl takže ho chápu že šel tam kde konečně k němu budou vzhlížet
To že odchází je smůla jenom pro něj... z boje se neutíká, a jako že se mi Hudler líbil dřív hodně, tak teď už u mě ztratil jakoukoliv oblibu a modlim se ať nikdy nepřestupuje do Phoenixu....