Nepochopitelnými proto, že tu stále přemíláš něco ve smyslu že na něj nadávám proto že dal Dallásku jednu branku či že hrál zrovna DET s Dalláskem, což je zcela zcestné. Jinak myslím že jsem napsal zcela jasně co mi na něm vadí - jeho arogantní a namachrované chování, totéž jen v jiném kabátě mě sere u Cro. Již v prvním příspěvku na tohoto hráče jsem napsal, že chápu že ho někdo má rád a proto nechť to bere jako můj subjektivní názor. Ty tu předvádíš divadlo jako kdybych nádával Tvé ženě. Ale jak jsem řekl, to co jsi napsal na moji adresu o nenávisti, závisti a já nevím o čem ještě, to mě docela dostalo, no spíše pobavilo.
Tak pozeral som dva zapasy sucasne....DET vs. DAL a MTL vs. TOR a naozaj tam bolo velmi vela podobneho..Podobne skore,nervozita muzstva,ktore prehravalo,vykony brankarov,zakernych faulov...Jediny rozdiel bol,ze v MTL sa objavili aj bitky.....
K zapasu Wings.Takto sa mi to paci a takto som si to stale predstavoval.Vela golov,malo inkasovanych a pekny hokej......Ozzie je asi def. spat!!!
K tym sympatiam jednotlivym hracom sa nebudem vyjadrovat...ved ja tiez neznasam haska a roky som ho musel trpet v JL arene...Ale je to uz zamnou....Tesim sa na "odvetu"...bude to zaujimave