Velke vitazstvo!!!Diki chlapci.....Zapas zacal vacsou aktivitou Sharks,ale gol nedokazali skorovat,tak potom sme 2 krat zaskocili Nabbyho a potom uz SJ nemali sily pobit sa o vysledok a my sme len postupne zvysovali skore v pohodovom tempe.Gratulacia aj Conksovi za 2 nulu v sezone....Dacjuk dnes hral famozne aj Hossa,ktory na konci uz nenastupoval,dufam,ze to neni nejake zranenie.Ale inak cele muzstvo hralo vyborne.Za normalnych okolnosti by sme mohli mat v tejto sezone viac podobnych vysledkov a nie tie vydrete v najzadoch,ci v predlzeniach...
Na zaver musim spomenut absolutne hrozny,tragicky komentar...Take nieco ubohe som uz dlho nepocul.Najma ten Gaborik,vsak Majo sa za taku rodinu musi hanbit....A vrcholom bolo,ked pozerali statistiky brankarov.Mena boli zoradene podla abecedy a oni veselo rozpravali o tom ako Auld s Andersonom vedu a Bishop je treti a dokonca si vsimol,ze maju vsetci mena na B,ako by to malo nieco znamenat....No proste cisti tragedi....Za tento ich vykon by som ich potrestal.....
Na zaver musim spomenut absolutne hrozny,tragicky komentar...Take nieco ubohe som uz dlho nepocul.Najma ten Gaborik,vsak Majo sa za taku rodinu musi hanbit....A vrcholom bolo,ked pozerali statistiky brankarov.Mena boli zoradene podla abecedy a oni veselo rozpravali o tom ako Auld s Andersonom vedu a Bishop je treti a dokonca si vsimol,ze maju vsetci mena na B,ako by to malo nieco znamenat....No proste cisti tragedi....Za tento ich vykon by som ich potrestal.....