Po prvej tretine som s našim výkonom celkom spokojný, v útoku sme častejšie a hlavne prvý útok si vytvára aj neaké šance, jednu velkú Daniel zahodil, okrem toho sú detroitskí hráči skoro všade a stále nám vypichujú puk a zakladajú rýchle protiútoky, po jednom takom nám ušiel Samuelsson a v polovici tretiny pekným bekhendom poslal hostí do vedenia, už o pár minút mohol zvýšit po Mitchellovej chybe Datsyuk ale Sanford ho neistím zákrokom zastavil. V závere tretiny sme predsa mohli vyrovnať, najskôr Salo trafil len tyč a potom si Hansen príliš dlho ripravoval puk na strelu do odkrytej brány a Osgood sa stihol vrátit.
Ale zatial sa aspon vyhýbame trestnej lavici, skončil na nej len Hordichuk po bitke s McCartym.
Woooooooooot :biglol: hned v úvode tretiny po chybe hráča wings striela Pyatt parádnou strelou svoj 3. gol v sezone, po gole sme neako zaspali a Detroit mal hned 3 velké šance, 2x zachranoval Sanford a raz ho zastúpil Öhlund. Z pod tlaku sme sa oslobodzovali len za cenu zakázaného uvolnenia, až po takmer 2 minutách sme to upokojli. V polovici tretiny sme dostali prvú presilovku v zápase a dopadla hrozne, prvú minutu sme sa nevedeli usadiť v pásme a ked sme sa tam nakoniec dostali tak po pár prihrávkách nám Hossa zobral puk a rútili sa 2 na 1 obrancu, Hossa volil strelu ale Sandman znovu podržal, hned po uplynutí dostali rovnakú šancu aj RW a som zvedavý ako si s nou poradia oni. Gol mohli streliť už hned v jej úvode, Samuelsson sa snažil prihrať pred bránu kde stál Mitchell a od jeho korčule sa puk odrazil takmer do brány, ale znovu zachranoval Sanford, krátko pred Raymondovim návratom sa k nemu na trestnú pridal aj Öhlund, a tá druhá presilovka bola parádna, krídla nás držali v pásme aj neaký čas po uplynutí trestu. S prvým golom čo Sanford dostal som spokojný nebol ale to čo pochytal v druhej tretine bolo skvelé.
V druhej tretine sme boli prestrielaný v pomere 10-3 aj napriek tomu sme ju vyhrali a sme stále v hre.
V tretej tretine máme konečne šance aj my, po niekolkých menších počas presilovky sme mali aj jednu velkú Demitra šiel s Danielom 2 na 1 a podobne ako Hossa aj Demo to na neštastie skúšal sám a z dobrej pozície tráfal len vedla. Šancu si dobrým napádaním vypracoval aj Kesler, získal puk medzi kruhmi a ked už sa chystal vystreliť ho zozadu hitom odstavil obranca RW. Pomaly sa blíži koniec a v prípade remízy by oba tímy natiahli sériu bez prehry v hracom čase už na 10
v prípade Nucks, respektíve 9 v prípade hostí.
No 5 minút dokonca sme šli na trestnú znovu a Datsyuk ju strelou pomedzi nohy obrancu už využil. Ale kosatky sa nezdali a už o minutu neskôr Daniel vyrovnal na 2:2 a pripísal si 400. bod v kariére
.
Do konca sa už skore nemenilo a rozhodne sa v predlžení alebo po nájazdoch.
Tak v úvode predlženia sme mali dost velkú šancu rozhodnúť, ale Keslerovi sa nepodarilo pretlačiť dorážku po Mitchellovej strele za Osgooda. A dostali sme aj presilovku, je to velká šanca rozhodnúť tak podme nato.
Waaaaaaaau a je to tam Sami Salo.
Bodíky zostanú doma.
Baffy píše:
Jinak Kačky řežou Avs 3:0,to je pro Tebe jistě potěšující zpráva,ne?Pro mě tedy celkem ano. :smile03: :frajer2:
Jasné že ma to teší, Avs mali niekolko výhier po sebe a už som sa bál že sa rozbiehajú ale CGY ich porazilo 2x posebe a teraz aj Ducks
len nech si pekne zostanú na spodku divízie.