Tak ste sa dockali
Yzerman GM
Kenny senior VP
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ken tedy patrně do Edmontonu. Hm. Nevím jak to říct, ale částečně (!) mě to mrzí, jako gm už nám neměl co dát, ale jako vp mohl být určitě užitečný (doteď to zvládal Devellano, žejaksi). Možná souvisí s tím, že Steve dostal full-competency a Ken by akorát strouhal tužky.
Těžko říct.
Do týmu přichází taky Pat Verbeek z Tampy.
Těžko říct.
Do týmu přichází taky Pat Verbeek z Tampy.
Mimochodem, když už tu máme takovou nudu, Ken se trochu v nějakém rozhovoru rozpovídal o konci u Wings, celý jeho odchod dostal poté trochu jinou barvu, či odstín.
Zprvu se totiž zdálo, že to byl Ken, kdo Yzermanovi ´udělal místo´, přijal pozici VP klubu.
Realita je ovšem trochu jiná - podle všeho byl v podstatě vyhozen. Ale nebyl ´fired´, v obvyklých konotacích toho slova, byl prostě.. hezky česky řečeno..odejit. Co jsem si četl reakce a rozbor té situace, tak se vyjádřím v podstatě stejně - není důvod nevyjádřit respekt Kenovi za to, jakým způsobem odchod pobral, jakým způsobem předal Stevovi místo a jak se k celé věci následně vyjadřuje. Vše tak, aby navenek organizace aspoň vypadala co nejsilněji a pokud možno konsolidovaně. To je zase jako fajn.
Jinak, podepsán McIlrath a nějaký, tuším finský, obránce.
Zprvu se totiž zdálo, že to byl Ken, kdo Yzermanovi ´udělal místo´, přijal pozici VP klubu.
Realita je ovšem trochu jiná - podle všeho byl v podstatě vyhozen. Ale nebyl ´fired´, v obvyklých konotacích toho slova, byl prostě.. hezky česky řečeno..odejit. Co jsem si četl reakce a rozbor té situace, tak se vyjádřím v podstatě stejně - není důvod nevyjádřit respekt Kenovi za to, jakým způsobem odchod pobral, jakým způsobem předal Stevovi místo a jak se k celé věci následně vyjadřuje. Vše tak, aby navenek organizace aspoň vypadala co nejsilněji a pokud možno konsolidovaně. To je zase jako fajn.
Jinak, podepsán McIlrath a nějaký, tuším finský, obránce.
Taky jsem zahlídnul, že jsme dohodnutí s nějakým fiňákem, že ho po MS podepíšeme. Trochu překvapivé načasování, ale proč ne.
A jestli Holland opravdu nebyl soudný a nechtěl uhnout Steviemu ani tentokrát, tak snad ať Edmonton spadne pod jeho vedením do naší extraligy. Budiž mu ke cti, že navenek nebrečel a nepřivázal se v areně na protest nahej k zábradlí. Ale jestli sebe pořád považoval za lepší variantu pro Redwings než Yzermana, tak fakt ztratil veškerou soudnost.
Naopak pochvala pro Chrise Illitche - slyšel jsem, že byly ohledně jeho osoby trochu obavy, že není takovým fandou jako byl jeho táta, čili že se možná nebude tolik starat. Ale o tohle se postaral dobře.
A teď nás Stevie nezklam
A jestli Holland opravdu nebyl soudný a nechtěl uhnout Steviemu ani tentokrát, tak snad ať Edmonton spadne pod jeho vedením do naší extraligy. Budiž mu ke cti, že navenek nebrečel a nepřivázal se v areně na protest nahej k zábradlí. Ale jestli sebe pořád považoval za lepší variantu pro Redwings než Yzermana, tak fakt ztratil veškerou soudnost.
Naopak pochvala pro Chrise Illitche - slyšel jsem, že byly ohledně jeho osoby trochu obavy, že není takovým fandou jako byl jeho táta, čili že se možná nebude tolik starat. Ale o tohle se postaral dobře.
A teď nás Stevie nezklam
Za poslední .. nevím... tři roky tam Holland už nic tragického neudělal. Celý průser je tak ve třech opravdu špatných smlouvách a zbytek je jen draft, development a možná něco navíc. Organizace jako celek není ve špatné kondici, on ten skutečný průser se odehrál někde mezi lety 2010-2015, tohle všechno je jen taková sklizeň.
ne, ze bych ten clanek cetl, to fakt ne, ale Mantha je barvoslepy ?
https://sport.aktuality.sk/c/398978/ms- ... -hokejkou/
https://sport.aktuality.sk/c/398978/ms- ... -hokejkou/
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé