Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hirose je docela příslib. Vytahnuty odnikud, ale hraje vyspělou hru. Připomíná mi trochu Hudlera. Předpokládám, že příští kemp bude přetlak a tak to má být. Spoustu mladých se bude rvat o šanci. Doufám, že se obejde další rok bez podpisu typu Vanek. Z možných UFA's bych předpokládal zájem buď o Gardinera nebo Nyquista, ale osobně bych pro příští sezonu žádnou podobnou smlouvu nepodepisoval. Gardiner bude jako jeden z mála obránců na trhu a Nyquist po top sezoně, takže bude cena vysoká.
PS: je mi líto DLR, 2. srdeční arytmie během jedné sezóny dost možná bude znamenat konec.
PS: je mi líto DLR, 2. srdeční arytmie během jedné sezóny dost možná bude znamenat konec.
Přijde mi, že jo. Asi proto totiž začali vyhrávat.
Chápu, že hráči chtějí vyhrávat pokaždé a je to tak správně. I pro fandy na stadionu asi dobře. Ale pro mě to je teda dost blbá zpráva. Je dost možné, že budeme v draftu vybírat později, než vloni, což bych opravdu nečekal. Čert vem těch pár procent v loterii, ale těch pár míst by mohlo mrzet.
Já to mám teda úplně stejně noRethon píše: ↑pon 01. dub 2019 11:11Chápu, že hráči chtějí vyhrávat pokaždé a je to tak správně. I pro fandy na stadionu asi dobře. Ale pro mě to je teda dost blbá zpráva. Je dost možné, že budeme v draftu vybírat později, než vloni, což bych opravdu nečekal. Čert vem těch pár procent v loterii, ale těch pár míst by mohlo mrzet.
Kdyby mi před sezonou někdo řekl, že budeme špatní, Zadina se bude spíš hledat, z boje o play-off vypadneme ještě v roce 2018 a v loterii nás přeskočí 3 luckeři, takže budeme vybírat jako 6., tak bych mu řekl, ať jde do prdele...
Ale vlastně se mi líbí ten systém rovnováhy, co v NHL vládne - udělali jste play-off 25x v řadě? Tak teď ho stejně dlouho neuděláte, aby to bylo vyvážené.
edit: jsem byl tak rozhozený, že jsem zapomněl, že Devils nás nepřeskočili ...
Ale vlastně se mi líbí ten systém rovnováhy, co v NHL vládne - udělali jste play-off 25x v řadě? Tak teď ho stejně dlouho neuděláte, aby to bylo vyvážené.
edit: jsem byl tak rozhozený, že jsem zapomněl, že Devils nás nepřeskočili ...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé