Nedívat se ? Já jen sleduji výsledky a sem tam se potěším pěkným gólem Larkina.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Já mám třeba teď zrovna na sobě jejich pěknou mikinu
Když na víc nemají? Kdo je z vašeho rosteru použitelný, když se podívám jak jste hráli s Cats:
Nováčci Zadina a Rasmussen, mladý Bert a samozřejmě vaše trojma Mantha, Larkin (včera nehrál) a AA, Helm jako solidní na PK. V beku mladý Hronek a s přivřením oka DeKeyser, který ale nikdy nedosáhl na svůj potenciál, s touhle obstarožní a pomalou obranou parádu neuděláš, to pak mají vaši sice přeplacení, ale jinak docela průměrní golmani těžké. Jinak to je bída a škoda že tomu nenasuzje tentokrát korunu Witkowski.
Nováčci Zadina a Rasmussen, mladý Bert a samozřejmě vaše trojma Mantha, Larkin (včera nehrál) a AA, Helm jako solidní na PK. V beku mladý Hronek a s přivřením oka DeKeyser, který ale nikdy nedosáhl na svůj potenciál, s touhle obstarožní a pomalou obranou parádu neuděláš, to pak mají vaši sice přeplacení, ale jinak docela průměrní golmani těžké. Jinak to je bída a škoda že tomu nenasuzje tentokrát korunu Witkowski.
pro mě to znamená nedívat se ani kdybych mohl a ani na sestřih. Tím mi vlastně vyhovuje, že se prohrálo. Nečekám, že nás vytáhnou v loterii, ale i tak čím horší jsme, tím lepší pick - a i kolem 4. / 5. místa by měli být letos pěkní hráči k dispozici.
Nevím, jestli do toho ještě všichni dávají 100% (což by mohlo ublížit Zadinovi, kdyby nedávali). Je ale dobré, že se může využít ten čas, aby se dali dohromady ti pochroumaní - Green, jestli to u něj ještě půjde, a hlavně Larkin
Nevím, jestli do toho ještě všichni dávají 100% (což by mohlo ublížit Zadinovi, kdyby nedávali). Je ale dobré, že se může využít ten čas, aby se dali dohromady ti pochroumaní - Green, jestli to u něj ještě půjde, a hlavně Larkin
tohle je na tom ta nejvetsi parada, ze vlastne musime fandit, abychom prohravali. A toto proste nejsem schopen akceptovat. Ani si nedokazu predstavit, ze bych temhle smejdum mel jeste fandit. Jinak Larkin ma nejakou smrtelnou chorobu, ze se bude lecit 6+ mesicu? nebo na co je dobre, ze se vyuzije ten cas aby se dali dohromady ?
Ninety91one píše: ↑stř 13. bře 2019 16:49Jinak Larkin ma nejakou smrtelnou chorobu, ze se bude lecit 6+ mesicu? nebo na co je dobre, ze se vyuzije ten cas aby se dali dohromady ?
Nebo se nemusí vracet hned, co obuje brusle, ale může dát rekonvalescenci týden nebo dva navíc, aniž by ho štvalo, že tím oslabí týmNinety91one píše: ↑stř 13. bře 2019 16:49Jinak Larkin ma nejakou smrtelnou chorobu, ze se bude lecit 6+ mesicu? nebo na co je dobre, ze se vyuzije ten cas aby se dali dohromady ?
Chlapi v klidu. Sezona jde dle ocekavani. Larkin a AA ukazali velky progres. Bertuzzi je middle 9. Pro me zklamani Mantha. V obrane Hronek a Cholowski ukazali velky prislib. Prospect pool je top v ramci cele NHL. Nejvice bych vyzdvihl Velena. Deadline dopadl dle predpokladu. Protivaha za Jensena vyvazila trejd Nyquista. Verme v loterii, ale meli bychom skoncit s top centerem ci D Byramem. Osobne verim v Hughese ci Kakka. Howard na rok za 4 bez NTC je naprosto supr podpis. Osobne bych zkusil dat sanci nahore Rybarovi. Hirose vypada zatim, ze by mohl byt NHLer samozrejme po silne offseason.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé