Tak u nás je to klasika a nelze se čemu divit dle minulosti. S Tampou jsme vedli 2x a dva góly a dneska dokonce 4:1 a stejně to dopadlo jak to dopadlo. Ale kdyby mi někdo řekl, že budeme mít 3 body po těchto dvou zápasech, asi bych se mu vysmál.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tyhle výkyvy ve formě jsou zajímavé - nejdřív hrůza děs, pak paráda, teď zase hrůza. Jasně, zase se nakupila zranění, ale že by to mělo mít takový vliv ...
Ale jsem rád, že jsme budoucímu držiteli stejnojmenné trofeje nedopřáli SO - to by ho natěšení fandové flyers už snad vháněli do Hall of Fame a věšeli v dresu ke stropu.
Ale jsem rád, že jsme budoucímu držiteli stejnojmenné trofeje nedopřáli SO - to by ho natěšení fandové flyers už snad vháněli do Hall of Fame a věšeli v dresu ke stropu.
Vůbec nevím, kdo to je a Frk si může tak frkat někde na pouti s "Frkačkou"Ninety91one píše: ↑pon 24. pro 2018 13:12antihokejista Megan dal asistenci! Vanoce tihle "hraci" jako on, Frk
Někdo ještě jo, ale jak hrajeme tak nějak stále stejně. Tak nějak neni moc co psát k těm zápasům. Na jeden solidní výkon je tu pak 3x rybník a takhle stále dokola.
Jinak jsem si všiml, že sněhuláka vyměnili kačeři do Blues za kýbl puků. Na TDL cejtím jeho comeback k nám.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé