Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
I proti té Floridě se nezačalo moc dobře a dost mě překvapilo, že se nakonec braly dva body. Teď s Carolinou byl ten začátek ještě horší - ten aplaus publika po první střele na bránu mluví za vše. Ale nutno podotknout, že Carolina letos hraje dobře a obecně moc nepůjčuje puk.
Ani se mi letos nechce moc ten tým kritizovat, včetně kouče a GMka, moc horších týmů v současné NHL nevidím a na rozdíl od Ottawy či Montrealu ten tým hraje to, na co má (ty dva podle mě hrají zatím líp než na co mají - tedy plácat se s náma u dna)
Ani se mi letos nechce moc ten tým kritizovat, včetně kouče a GMka, moc horších týmů v současné NHL nevidím a na rozdíl od Ottawy či Montrealu ten tým hraje to, na co má (ty dva podle mě hrají zatím líp než na co mají - tedy plácat se s náma u dna)
Uznávám, že zatím hrajeme víc než na co máme a PO tým nejsme, ale s váma se může rovnat leda Colorado pár let zpátky, tak slabý tým jsem dlouho neviděl. Ale tak třeba se mýlím
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé