Ten Hasek mi uz riadne brusi nervy!!!!Videl som vcera len prvu tretinu,ale on nevladze stat ani na nohach.A este k tomu sa zahral na Ica Murina...a neuznali gol Seleneho.A on sa smeje jak chudaaak.Pokial bude v brane Hasek,tak vitazstva sa budu rodit velmi tazko!!!!!Mrzi ma aj to,ze som nevidel gol Tomasa Kopeckeho.....a aj to,ze zasa Red Wings prehrali.Uz je tych prehier trocha vela.....
Omyl, najmenÄ…i ice time mal predsa Brad Norton 3 minuty, Tomáą odohral 9 minut, ale je Ä…koda, Äľe hra iba v Ä…tvrtom utoku, v tomto zápase vsak bol aktivny a dufam, Äľe mu to pomoÄľe pretoÄľe striedania zo skvelym Hudlerom nieje najÄ…tastnejÄ…i »ah.WildCelt píše:Tak ako som si pozrel statistiky zapasu Sice mal najmensi icetime, ale zaznamenal +1 a navyse mal az 5 striel, najviac zo vsetkych hracov. Ale striedanie s Hudlerom bude zrejme pokracovat, aj ked najblizsi zapas mozno nie Ale ma to velmi tazke presadit sa vo stvrtej lajne, navyse ked sa strieda s hracom ako je Hudler.kelemantia píše:A dĂşfam, Äľe tento gĂłl bude pre Tomáąa bránou na stabilnĂ© miesto v NHL.
Opa» sa potvrdilo aj ked som si to nechcel pripúą»at na zaciatku sezony, ľe pokial chyta nemehlo Haąek vi»azstva sa rodia velmi »aľko z 31 striel dostal 4 goly ked nebol sustredeny hlavne v 2 tretine!