Počítám další zápas v kysně sněhulman.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ale to nemusí být nic jiného než absentující komunikace, domluva a návyky mezi brankářem a jeho obranou. Vždycky píšem, že obrana hraje před Mrázkem hůře (obecně to tak jde říct, už je to prostě delší interval a nemožno se vykecávat na dva tři nepovedené zápasy), ale to prostě není jen tak.. buď si nedovede řídit obránce, nebo trenér ignoruje jeho poznatky k obranné hře, nebo nevím jak to funguje v přípravě brankářů na zápasy, ale přijde mi, že oni jsou zvyklí na Howarda a on na ně a Mrázek tam jednoduše nepasuje. Jeho styl je jiný než Jimmyho, vykrývá (no, spíš nevykrývá) jiné úhly, jinak vyjíždí, jinak pracuje za brankou a tohle..Rethon píše:Mně by zajímalo, co ten Big Error proti Mrázkovi má ... vloni mu tam posílá vlastňáky, letos nahrával na soupeřovy góly a teď Mrázka dokonce odveze z branky.
Larkin se pak ještě pochlapil a taky jich pár od cesty Pointovi přibalil. To mi připomíná, že nechápu, jak jsme nemohli mít přesilovku po tom vražení Paláta na manťák. Celkově rozhodčí stáli za pixu. Ale Gourde s Tatarem zametl parádně. Vlastně pak zkompletoval hattrick Gordieho Howea v jeho aréně, co víc si přát.Creeper píše:Nejen že nám dali tuším po desáté na prdelale ještě Larkinovi rozbili frňák
a Tatara Gourde vypral jak prádlo
![]()
Nevim no. Mrázek měl podobný zápas (SO) už proti Oilers a pak to bylo zase stejný - co se týče šancí chytat, které (ne)dostal a pak jeho čísel, když už v kase byl.JKL píše: Mrázek cajk, potřeboval takový zápas, bohužel ty předchozí měl podobně náročné, ale prostě dostal vždycky dva tři fíky z ničeho. Je to v jeho zájmu něco předvést, aby vůbec měl smlouvu příští rok s tímhle.
Uvidíme co bude.
Nič o tom neviem, len o vyjadrení Darrena Dregera - Detroit Red Wings – Teams will be interested in pending UFA, right-handed defenseman Mike Green. It’s well known that Petr Mrazek is available. Tomas Tatar might interest teams. Tatar has three years left on his deal at a $5.3 million cap hit. The asking price is thought to be a prospect and draft picks.cepi píše:a na toto co vy ako jako
„Je predčasné robiť závery, no v Detroite už teraz cvrlikajú vrabce na strechách, že brankár „červených krídel" Jimmy Howard má už takmer namierené do New Yorku výmenou za Haláka" (Adler nhl.cz).
Jestli to čtu správně, je to uvolněný cap hit na příští sezonu. A pokud by ta výměna nebyl jen kus za kus, ale z Islanders by přilétlo ještě nějaké to +, tak mi ta výměna smysl rozhodně dává.Pasha píše: Neviem, čo by sme získali výmenou Howarda za Haláka. Nevidím v nej zmysel.