No u Stars jsem body nečekal. Navíc by prohráli 3 zápas v řadě. Kroner tam bude zápas / dva a pak potáhne stejně na marodku.rambo001 píše: To by se ještě měl vrátit údajně do konce týdne Kronner. Hadám že ho nacpou k parťakovi ze Švédska.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No u Stars jsem body nečekal. Navíc by prohráli 3 zápas v řadě. Kroner tam bude zápas / dva a pak potáhne stejně na marodku.rambo001 píše: To by se ještě měl vrátit údajně do konce týdne Kronner. Hadám že ho nacpou k parťakovi ze Švédska.
První?? To snad ani náhodou. To byl tečovanej puk na tyčku od které to šlo na jeho brusli.Creeper píše:Cosi tady smrdíJKL píše: Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že před Howiem se obrana snaží o půl levelu víc než před Mrázkem. Ten zas pustil jednoho planďáka, ale jinak ok.No první a třetí gól tam nese Mrázek svůj díly viny. Proti Segedínovi neměl nárok.
No já si to musel přehrávat asi 20xCreeper píše:No tak pardon já to viděl původně mezi nohama, kde by měl mít hokejku.AndyF píše:První?? To snad ani náhodou. To byl tečovanej puk na tyčku od které to šlo na jeho brusli.
No Howie zatím 100 %. Dneska Vegas tzn. asi Mrázič. Jsem na to celkem zvědavý. Frk další fík. Zatím celkem překvapení. Ta jeho střela má celkem koule.JKL píše: K nám nemám nic moc, zápas byl celkově hodně low-costový, za zmínku stojí letos opravdu dobře chytající Howie.
to mi uniklo, viděl sem konec první třetiny, ani sem si nevšiml, že hrál a odstoupil, na začátku druhé třetiny sem hrál WoT... to nic nemění na tom, že je to díraAndyF » 13 říj 2017, 08:42 píše:Zápas začal Raanta. Stačil nabrat 9 zákroků, aby zlepšil soupeři fantu a pak odstoupil pro zranění, aby si nepřipsal loss.JKL píše:Je to několikátý zápas s náma, co se opravdu divím, že jim v brance stojí Domingue,