JKL píše:Zajímavá novinka, nás se přímo netýkající - Josh Anderson v CBJ podepsal po hromadě stresu, vyhrožování Ruskem a požadavku na trejd v podstatě původní nabídku klubu. No, tak pome AA.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Asi jim došla trpělivost a na mysl skutečnost, že fakt nemá NHL budoucnost, ten může koktat co chce, naprosto zmařený talent (pro NHL). My za to máme Petruzzelliho.Rosťa » 03 říj 2017, 08:53 píše:Jurčo na waiveru?Došly v Chicagu tenisáky?
Souhlas ve všem. Howie to vzal od začátku za správný konec (snad ho zase někdo nesundá) a hokej mě uspával, i když jsem se díval na záznam cca od 8 ráno. Jak jsem zjistil, není teď nejlepší doba se dívat na celý zápas, dokud se ta situace s rozhodčími, resp. sekáním a vhazováním, nesrovná. Jestli se tím hráči to drobné osekávání odnaučí, tak paráda. Ale zatím mám ten dojem, že rozhodčí koukají výhradně na sekání a utíkají jim jiné prohřešky - hlavně ned. bránění nebo včera u Tampy jasné vysoké hole. Takže se těším, až se v tom všechny strany naučí chodit.rambo001 píše:Jinak to byl ale tak strašně uspavací hokej, že jsem před 3 třetinou usnul. To neustále vylučování za sekání nebo vyhazování někoho z buly tu hru strašně rozkouskovalo.![]()
Každopadně Howie.