od
JKL » pon 25. zář 2017 17:14
Tatar - Rasmussen - Nyquist
Mantha - Larkin - Frk
Street - Glend - Witkowski
Lorito - Holmstrom - Sadowy
XO - Sproul
Cholowski - McIlrath
Hicketts - Russo
Howard
McCollum
Dneska v podstatě AHL obrana, poprvé v přípravě nastoupí Sproul... Vepředu dostane kvantum minut Rasmussen, je jasné, že cíl je mu dát minuty v NHL hře a líbí se mi to. Druhá lajna minule hodně fungovala, Frk bezpochyby stráví na ledě přesilovky. Potom už poslabší hodně.. Musím dodat, že minule se mi moc nelíbil XO, tratil puky víc než je u něj zvykem, s tímhle se jen těžko bude rvát o něco lepšího než press box.
Witkowski - díval sem se na něj proti Bostonu, no nevím co si mám myslet. Takový Ott 2, v podstatě umí akorát jezdit po ledě a hitovat, jinak s pukem zrovna nějak nejsou kamarádi. Co se týče Glenda, tak vypadal docela fajn, takový ´starý dobrý Glendening´, hodně práce při napadání, sběratel odražených puků a noční můra těch, kteří flinkají rozehrávku.. za ty prachy ovšem meh.
V brance opět Jim, musím říct, že minule vypadal hodně dobře, cca jako minulou sezonu a celkem mě udivuje, jak v pokročilejším věku získal nové návyky a upravil styl - rychlejší atletický pohyb, nebojí se jít víc dolů. Paradoxně mu tak výměna Bedard->Salajko prospěla víc než Mrázkovi.