Musí.Pasha píše: Hank dúfam vydrží ešte ďalšie dve sezóny, nech dá 1000 bodov.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Je tu něco, co ty víš a ostatní ne, ohledně pravidel pro protect? Protože mi to stále vychází, že jsme ok, protect Hanka imo neznamená, že jednoho z těch dvou necháme nechráněné. Vycházím z capfriendly.AndyF » 02 dub 2017, 14:53 píše:Takze ho chranite a poustite AM, nebo AA
Ne sorry, mel jsem nejak v podvedomi, ze vam to s nim nevychazi, ale to bylo ze zacatku sezony a je mozny, ze se mezi tim vyvoj pozmenil a jsou hraci, o ktere uz vam prijit nevadi..JKL píše:Je tu něco, co ty víš a ostatní ne, ohledně pravidel pro protect? Protože mi to stále vychází, že jsme ok, protect Hanka imo neznamená, že jednoho z těch dvou necháme nechráněné. Vycházím z capfriendly.AndyF » 02 dub 2017, 14:53 píše:Takze ho chranite a poustite AM, nebo AA
S tou první větou by se dalo souhlasit, už jen dle příspěvků zde na fóru, často řešíte až záhadně podobné problémy. Druhá věta je hodně zavádějící. O tom jak moc my padáme a vy jdete vzhůru by se dalo hodně diskutovat. Oba týmy po loňském postupu tento krok nezopakovali. Chybí vám konzistentnost, abyste mohli konkurovat týmům v Metru. Oba týmy mají před sebou složitý období. Já, ale věřím, že pro Wings bude právě platit tvrzení stoupat nahoru (není myšleno čistě tabulkou z krátkodobého pohledu). Naopak Flyers můžou další roky narážet na drtivou konkurenci v Metru (nezdá se, že by měli soupeři nějak oslabit...)AndyF » pon dub 03, 2017 12:11 pm píše:Mne vubec prijde, ze jsme na tom ve spousta vecech uplne stejne..Jirik19 píše:My máme v kádru taková kopyta, že naopak budeme mít problém vybrat ty, které chránit![]()
Snad jen ze my ted mirime nahoru a vy padate dolu..
Možná bych ho viděl i na TOP3. Bude to asi mezi ním, Dahlinem a Velenem.Novis44 píše: Jsem zvědavý do jaké míry půjdem po mladším Svečnikovi, dost možná bude top 5 na draftu.
When the three-year contract was finalized in October, he sent his signing bonus straight to his parents, Elena and Igor Svechnikov, who live in Kazan, Russia.
“They need it more than me,” said the Cape Breton Screaming Eagles sophomore star. “I have a very good life, much better than theirs.”