No ona se do toho souboje blíží i Arizona svou nerozvážnou hrou.JKL píše:To bude s NJD souboj na krev
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nájezdy i bez Vaneka. Statistika 8-0 je fakt úctyhodná. Hlavní pozitiva vidím v tom jak roste role Jensena i Oulleta. Jsou hodně stabilní, Jensen se snaží ještě víc podporovat ofenzívu. Larkin teď na ledě působí, že se našel, že ví, co chce hrát a je hodně na puku. Tatar s Nyquistem taky ožili vedle Zetteho. Callahan asi nebude NHL kalibr. Co říkáte na Russoa? Překvapil mě jeho styl hry, je to takový tichošlápek, čekal jsem, že bude výraznější. Nijak nekazí, ale uvidíme, co se z něj vyklube.
Právě ten příměr s Jensenem se mi moc nezdá. Jensen hrál od prvního zápasu stylem, že jsem se hned nechal unést a psal, že mu hodně věřím. Pravda, postupem času začíná přidávat víc ofenzivy a hraje 1. pár. Je tam i věkový rozdíl. Nicméně souhlas, že hraje na jistotu a poměrně se mu to daří, rozdává přesný pasy, pozičně relativně ok. Na druhou stranu si evidentně zvyká na rychlost NHL, osobní souboje slabší. Očekávám, že postupem času bude dominantnější na puku a aktivnější v ofenzívě. Pochopitelně vím, že je to především o vyhrání se.JKL píše:Myslím, že Russo dostal jasný příkaz : "hlavně nic nekaž". Na nějaké ukazování bude mít času dost, když nebude mrvit. Něco jako Jensen. Žádný z těch našich obránců na GR není ve stavu, kdy by skočil do ligy a nějak mohl dominovat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé