Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Asi ho chceme vydojit úplně, ať se v té brance třeba posere, když to budou jelimani jako Helm servírovat přímo před kasuJKL píše:Ne, podle d.f.o. Mrázek..
Tvl. čučnu na bodování teamu a vidím, že důchodce Zette vede o hrubých 20 bodů před ostatními hráči. Od druhého místa je to opravdu ostuda
ok, není moc co psát,.. teď snad jen boj o nejlepší procenta, zatím si nevedeme docela špatně, Avs asi nikoho nepředběhnout a Arizona má už taky docela náskok. Snad si jen dávat pozor a zbytečně se nepřehnout přes Devils.. tím pádem bychom měli odds čtvrté "nejlepší" na draft (protože LV se vsere na třetí místo)
Nosek a Frk vynechali minimálně jeden zápas v GR kvůlizdravotním problémům, snad je to důvod, proč nebyl aspoň jeden z nich zatím povolaný nahoru.
Zajímala by mě atmosféra v kabině Redwings, protože to, co jsem dneska viděl v sestřihu, bylo fakt na blití. Nevím, jestli ten sestřih odpovídal zbytku zápasu, ale přišlo mi, že to je každýmu jedno. A proč se měnil sněhulák za stavu 3:0, to taky nevim. To se dělá, když chceš brankáře šetřit od psychické újmy nebo když věříš, že ta výměna dodá týmu drajv na obrat. To první nepřipadá v úvahu, protože sněhulák si udělá újmu kdykoliv má hrát puk, a v obrat z 0:3 v tomhle rozpoložení nemohl věřit snad ani Blashill. Tak nevim, asi pracují na Mrázkově příští smlouvě. A proč byli v sestavě Miller a Kronwall, to mi vážně hlava nebere. Asi se ještě pořád bojuje o play-off ...
Zajímala by mě atmosféra v kabině Redwings, protože to, co jsem dneska viděl v sestřihu, bylo fakt na blití. Nevím, jestli ten sestřih odpovídal zbytku zápasu, ale přišlo mi, že to je každýmu jedno. A proč se měnil sněhulák za stavu 3:0, to taky nevim. To se dělá, když chceš brankáře šetřit od psychické újmy nebo když věříš, že ta výměna dodá týmu drajv na obrat. To první nepřipadá v úvahu, protože sněhulák si udělá újmu kdykoliv má hrát puk, a v obrat z 0:3 v tomhle rozpoložení nemohl věřit snad ani Blashill. Tak nevim, asi pracují na Mrázkově příští smlouvě. A proč byli v sestavě Miller a Kronwall, to mi vážně hlava nebere. Asi se ještě pořád bojuje o play-off ...
Ty vole a kdo bude chytat s Mrázkem jako "2". Ten sněhulák, který má hokejku na obtíž, zakopne o vlastní brusle, čeká co ho trefí, při rozehrávce upadne a když ho to satanžel trefí, tak se dívá na jinou stranu než je puk ?Jirik19 píše:... asi tak na 2 zápasy než se skleněnka zraní.
Aktuálně už jen zápasíme s NJD, kdo bude mít 30.7 (resp. 26) a 10.3 (resp. 8.5) procent na top3 (resp. 1st OA).Pasha píše:Skončíme ako tretí najhorší
Vsune se tam ještě LVK, ale ti nesnižují odds (jsou na třetím místě by default, ale odds na 4. místě jsou stejné). NJD to myslí vážně, mají L streak dnes snad už desetizápasový a zápasy navíc proti nám.
Ze srandy sem roztočil simulator a hned první pokus sme byli první.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé