Treba Hollanda oceniť a pochváliť že to má majstrovsky vymyslenéLogan píše:

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No, ale Blashill to stejný, tím spíš bych čekal nějaký rozumný postup v této kauze.JKL píše:..a průměru![]()
Ale ne, už sem psal, podle mě tohle není z Blashillovy hlavy cpát tam furt sněhulmana. Kor od Kena, což je bývalý brankář a trenér brankářů, tady bych věřil, že si nechává hlas.
Mně se o něm dneska zdálo, což je hodě divný, když je zrovna záasová pauza. Každopádně soupeřův brankář rozehrával od své branky holí a trefil Sheahena někam do hrudi a on puk dovezl do brány. Nevím, co to znamená, ale v tm snu mě to celkem vyděsilo.Creeper píše: Ty jo ta lopata Sheahan nedal ještě ani gól ? Ted´na to čumím. Co my máme za kopyta a sezónu![]()
To nebude třeba, on se odpraví sám. I při limitovaném ice-timu má zásadní problémy s bruslením, to musí vidět i slepec, pohyb do stran nulový, tam jde vidět, že on často není schopný udělat ten jeden rychlý krok (viz první gól).Creeper píše:At ho zase někdo trefí do kolena a je od něj definitivní pokoj.
Dovolím si nesouhlasit. Naděje tam byla, hodně zápasů s divizními soupeři, ale to by na střídačce nesměl stát "trenér", který tvoří sestavu náhodnou kombinací náhodných tahů z klobouku. Stavěl tam hráče, kteří se snaží hrát a kopyta a nýmandy nestavěl na klíčové fáze zápasu. Dal z5 šanci Mrázkovi, kterého koučoval v GR a trochu ho tím zvedl a doufám, že s tím by se zvedl celý team. Minimální hrací časy pro AA, Mantu a spol., resp jejich zařazení ke šmatlákům do 3 / 4 lajny. Něco je tam schnilé v tom Dead Wings státu a o PO už nepadne ani slovo. Nemluvě o naší PP. Tu bych ukazoval na Vsetíně základce jak se to nemá hrát.Novis44 píše:od Vánoc nemáme ani teoretickou šanci. Dnes jsem nenašel pozitivum v ničem, bohužel.
Ale o to jde, ty faktory jsem přece bral do úvahy. Nedalo a nedá se očekávat, že přijde změna lusknutím prstu, ten tým neměl na to, aby udělal potřebný win streak, atd. Alespoň já to tak vnímám zhruba od Vánoc.Creeper píše:Dovolím si nesouhlasit. Naděje tam byla, hodně zápasů s divizními soupeři, ale to by na střídačce nesměl stát "trenér", který tvoří sestavu náhodnou kombinací náhodných tahů z klobouku. Stavěl tam hráče, kteří se snaží hrát a kopyta a nýmandy nestavěl na klíčové fáze zápasu. Dal z5 šanci Mrázkovi, kterého koučoval v GR a trochu ho tím zvedl a doufám, že s tím by se zvedl celý team. Minimální hrací časy pro AA, Mantu a spol., resp jejich zařazení ke šmatlákům do 3 / 4 lajny. Něco je tam schnilé v tom Dead Wings státu a o PO už nepadne ani slovo. Nemluvě o naší PP. Tu bych ukazoval na Vsetíně základce jak se to nemá hrát.Novis44 píše:od Vánoc nemáme ani teoretickou šanci. Dnes jsem nenašel pozitivum v ničem, bohužel.