Přesilovky no comment, posledních pár zápasů to vypadá opticky trošku líp...Možná se trochu změnila podoba toho x-úhelníku, možná se otočil o 90°, ale furt to samé ve výsledku
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ta definice písemně neexistuje, ale v tomto případě je tam posouzení, pokud je puk před přechodem a po přechodu jasně v držení hráče, pak to není off. Takových situací jsem viděl x, vždycky takhle vysvětlených, ale nikdy jsem to neviděl písemně jako pravidlo.AndyF píše:Na to si prisel jak??Novis44 píše:Jinak ten 1. gól Bostonu byl posouzený dobře, však Marchand měl puk pod kontrolou. Podmínka, aby se zrovna dotýkal puku při jeho přechodě modrou tam není.
Protoze definici toho, co je "pod kontrolou" hledam pisemne uz asi 20 let.
Sheahana poslat někam za pytel puků, nebo něco ..... Helm je fajn a určitě má větší přínos než to druhé kopyto, až na to jak je porcelánový.Novis44 píše:Helm se hodí hodně, Sheahan to nedává, přijde mi, že už má problémy i ve 4. lajně.
"Jimmy Howard going on long term injured reserve." beztak retrospektivně, čímž Ken získá celé .. kolik.. dva týdny?JKL píše:To už je taková klasika, že se vždycky zázračně najde někdo, kdo se hodí na IR. Myslím, že těch zfalšovaných rentgenů, nenadálých migrén atd. na spodku hromad bude kolovat po lize vícero.
O´Reilly si ho tam pěkně suše odstavil a u prvního gólu zcela nedůrazný.JKL píše:DeKe se v poslední době asi zamiloval do nějaké nové krásky, protože občas z té jeho hry padám na prdel, v příští post season by měl nabrat xx kilo svalů, protože se z něho stává planďák.