Jinak dali jsme gól z PP sice to bylo 5-3 a z pozice, kdy by to snad ani nedát nešlo ale přeci jen úspěch.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Error dával přednost u pravé tyčky přednost Vanekovi a zezadu je ještě hlídal pan Zelený. U druhé tyčky "stínoval" AA a Nielsen se motal někde na pravém kruhu.rambo001 píše:Ten třetí gól stál za to. Mrázek to tak nějak chytí a pak tam 3 naši sněhuláci stojí kolem a čekaj až to tam někdo ze Stars došťouchá.![]()
Dle mě částečná pravda. To, že jsme je přehráli, přestříleli, lepší corsi stats atd. je pravda. Ale jak je už zvykem necháme se v určité periodě zápase totálně přejet a soupeři dáme nabídku na rozhodnutí, dnes to zas bylo nějakých 12 minut v 2. třetině, Dallas to využil a klasicky jsme byli v roli týmu, jenž musí dohánět, což se může a taky nemusí povést, i přestože je výkon o třídu lepší...JKL píše:Tohle nemá cenu, přehrajem je, přestřílíme (attempts prý před 70), oni cca 25 blokovaných střel a nakonec jim ty góly v podstatě darujeme.
Obavy z lednového rozpisu se postupně naplňují. Teď doma Pens a s Montrealem odpolední zápas, tedy zmar nad zmar, do konce měsíce 2x ruiny, na které umíme vždy skvěle zahrát.
Za námi v podstatě už jen Arizona a sněhové jazýčky z Colorada + NYI, kteří na to potřebují mít o několik zápasů méně.
TDL je 28.2.
Zo scouting reportov od Craiga Buttona a Boba McKenzieho - šikovný, zručný a brilantný ofenzívny center s high-end hockey IQ, exceluje ako playmaker, ale dokáže rovnako dobre strieľať aj góly. Hrá s ľahkosťou, aj fyzicky, aj mentálne, tieto atribúty kombinuje s excelentným skillom. Má všetky predpoklady stať sa centrom číslo jeden v NHL. Jednou z jeho slabín môže byť korčuľovanie, nepatrí k high-end skaterom. Vinu v tomto nedostatku však môže hrať aj výška, meria skoro 190 cm a váži 87 kg.Logan píše:Mne se na WJC Hischier moc libilVillardiho neznam vubec, co je zac?
Jsme v půlce sezóny a jsou pro mě největším favoritem SC. Nicméně nehrají teď ideálně a v 1. zápase jsme byli konkurenceschopní. Ale důvod proč jsem to napsal byl ten, že věřím v 2 body z tohoto zápasu víc, než jakýkoliv bod z dalších dvou...AndyF píše:Novis44 píše:Jinak Pittsburgh je asi hratelný nyní.Nice jinx..
Rethon píše:
Jo, to jsou ti hráči, co zvedají diváky ze sedadel. A v té naší mizérii je fakt blbost nechávat ho sedět nebo hrát s polenama, když "hrozí", že předvede něco takového, na co by Wings mohli nalkat i nejednoho diváka na další zápas.