Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Rethon píše:Teda jak já byl dneska ráno mile překvapen, že jsme neprohráli... je to sice tím, že jsem si nevšim, že hrajeme až zítra, ale i tak to byla pro mě pozitivní zpráva. Takže až zítra.
washington neni tym, ne nadarmo se zvazuje novy nazev " washingtonsti nymandi". Uplne nulovy tym bez sance na budoucnost. Dneska od nas dostanou dvouciferny pridel. Ocekavam nadherny hokej z nasi strany......

ale realne, budeme pouze branit a za pul zapasu budeme mit dve strely na branu

Je fajn, že se tady člověk pobaví jednak výsledky našeho total top nabušeného teamu a jednak příspěvky nás fanoušků na baterkyNinety91one píše:ale realne, budeme pouze branit a za pul zapasu budeme mit dve strely na branu

V topicu Flames už byla sezóna uzavřena, tak je na čase to ukončit tady ne

Tak dneska už to přišlo. Ale jen 1:0, takže nám chyběly jen 2 góly, abychom Caps úplně zničili. Podle mě dobrý, očekávaného bůra jsme nedostali. Je tedy snad jasné, že i fandové na baterky se dokáží radovat z maličkostí, i když fandí týmu, který se inspiroval v KOH-I-NOORU.
Jsem zvědav, co s touhle bandou nešťastníků udělá návrat Vaneka. Jestli se vrátí a my zase začneme občas vyhrávat, bude to neoddiskutovatelný kandidát na Hart trophy.
Jsem zvědav, co s touhle bandou nešťastníků udělá návrat Vaneka. Jestli se vrátí a my zase začneme občas vyhrávat, bude to neoddiskutovatelný kandidát na Hart trophy.
To si třeba Holly nemyslí a nemyslel co ty ko*ote ?JKL píše:No já si to myslím od pre-season. Ale trochu delší debata tohle.

Nejproduktivnější hráč Zette kupodivu z 0 v +/-. Nielsen - 6, Larkin -7 ( pro mne velké zklamaní) a v super formě TTT (čtvrté nejlepší křídlo v lize), Kakao netrefí ani fotbalovou branku. Sheahan patří někde na farmu do údržby. O Abdulovi ani raději nemluvím. Nemít tu šnůru 6 wins po sobě jsme suterén ligy. K tomu ale dojde. Pokud si někdo myslí, že nás spasí Vanek

Můžem být v klidu, tohle ještě není ani zdaleka dno.
Už čtu sice ty kecy v rozhovorech "nehrajem špatně, ale máme smůlu a prohrajem o gól", což je podle mě nesmysl. Nejsme prostě dostatečně dobří ten gól dát, jednoduché.
http://www.mlive.com/redwings/index.ssf ... _st_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Už čtu sice ty kecy v rozhovorech "nehrajem špatně, ale máme smůlu a prohrajem o gól", což je podle mě nesmysl. Nejsme prostě dostatečně dobří ten gól dát, jednoduché.
http://www.mlive.com/redwings/index.ssf ... _st_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé