Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Prestupujes, Joe? :D :D :D
ake mas tusenie??

inak upozornenie: bacha na to tipovanie, aj mne teraz ked som odoslal prispevok tak ho neulozilo a musel som tipovat znova tak bacha aby sme neprisli zbytocne o mozne body tak si to kontrolujte.
Happy new year :oslava:
chalani to co je s vami?? :o strasna bieda posledne kola este ze mne sa nejak dari teraz ale treba zabrat lebo takto to dalej nejde.
tak ako je z rozhovoru jasne od dalsieho kola nahradi excelent kaja, zmluva bude na 2 kola. dufam ze sa mu u nas bude darit a ze vytvorime skvely tim. viem aj kam pokracuju kajove kroky a som spokojny a verim ze mu to prospeje ;)
tak dnes opat pekny vykon, skoda ze sme sa neutrhli EI ale aspon sme s nimi udrzali krok, do konca je 10 dni a mame este o co bojovat. GO GO GO FireBirds
jj,to teda je...inak,prajem stastnz novz rok vospolok :)
tak nie som predsa v time sam. super, no canes co to s tebou? vela alkoholu na silvestra? nejak ti padla forma tak ju rychlo zdvihni :lol2:
jj,navzse som sa osral o 10 bodov :cry: ...strach a hroza so mnou...a som bol tzyden prec a teraz doma moc nebyvam,tak nie je casu tu moc pisat :(
ako si sa osral o 10 bodov?? :shock:

edit: ok ok uz si nebudem utahovat :D no vtedy si to pokaslal zial ale stane sa. hadam sa to uz nebude opakovat aby si ani sebe neskodil
tak dnes pekne zabral kajo, canes dobry vykon. skoda ale ze to nebolo lepsie, musime bojovat dalej a uvidime co sa podari. :)
janik píše:ako si sa osral o 10 bodov?? :shock:

edit: ok ok uz si nebudem utahovat :D no vtedy si to pokaslal zial ale stane sa. hadam sa to uz nebude opakovat aby si ani sebe neskodil
no to snad bol joke.... som natipioval 10 bodov ale som natipoval 2 krat :cry: ... a to stalo 10 bodov aj FB,to ma mrzi...chcem to odcinit
tak sa cin ;) a inak bol by som rad keby si vymenil poradie bannerov vo svojom podpise :)
dnes to vychadza nasledovne, canes 6b , ja, matejko, kajo -4b. nie zle ale ak tak citam tak EI nam ujdu o dalsie 4 body. zvysok neviem. rozhodne robime co je v nasich silach ale zrejme to toto kolo nebude stacit, alebo ze by ano? :eek2:
no pokusit sa mozete nie..no
uvidime, su aj ine zalezitosti nie len tipovanie takze ak nam aj jedno kolo nevyjde nic sa nedeje, myslim ze PO poziciu si aj tak s prehladom udrzime. :)
Ach jaj plameniaciky nase mile..netreba to prehanat s ambicioznostou..treba sa drzat pri zemi.. :)
marek ty sa mas co ozyvat :-D :-D ten co ma ambicie az ceeeelkom hore :-D spusti sa dolu :-D
hm ambicie musia byt, staci si pozriet nasu zostavu a nic ine ako o prvych prieckach nemoze byt ani reci. jeden z najskusenejsich timov v podstate co tu je, sice vznikol az v minulej sezone no vsetci borci u nas su tu takmer od jeho zaciatku. 8)
Noo oki..Kto vysoko lieta , hlboko pada...
nebud drzy marek :D ...my chceme navodit zly dojem,aby nas podcenili potom :frajer2:
Matejko :poklona: parada, fakt super vykon,vitaz dnesneho kola. skoda ze my sme nezabrali trosku viac lebo BA sa dotiahli o bodik, EI sme sice dali o 3 no to zatial nic neriesi, len sa to stale viac zhustuje. uff to este bude zaver
jj,matejko,gratulujem, uz sme 6.... body su do 5. miesta len?
jj teraz boduje prvych 5 timov takze treba este zabojovat.
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS