A však nič sa nedeje to sa aj tak nehralo tímovo iba, ako jednotlivec.Badhed píše:Tak dnes sme v riadnej riti.000 jedini ixo 3 superovi radsej ani nepozeram body.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Viem naby aj mňa toto sralo tiež, keď bolo takéto kolo nedávno. Koľkokrát by tie naše body, ako teraz vaše stačili na výhru nad iným tímom, alebo keby bolo podobanie, ako pred týmto kolom tak by ste boli na peknom mieste. Toto kolo je dosť zradné, má svoje výhody aj nevíhody ja by som to takto napísal toto kolo je pes.Nabokov_SJS píše:Sere ma trocha to ze na zaciatoksme dostali prave vas zatial najlepsi tim KTL a proti vacsine timu by sme mali minimalne 4b ale berem to sportovo gratulujem
kanter či counter či čo si
Prehrali stekanter či counter či čo siale nie sranda
:smile03: No, aby ste po dnešnej noci neboli krotký bíčkovia a nie divoký
v takomto kole máme s vami zlú bilanciu asi 2 prehry z 2 zápasov
![]()
![]()
po dnešnej noci snaď sa to zmení, lebo teraz sme silnejší krokodýli
![]()
![]()
P.S. pro cizi sem Václav
Dnes som zvedavy,ako to dopadlo.Mame rovnako ako IC 20 bodov a po predlzeni tiez rovnako 34 bodov.Inak Rado ma sklamal s tou Tampou.Furt na nu davas a dnes si dal na Filadelfiu.Potom mi daj vediet,kolko bodov sme ziskali za tu remizu.Dufam ze aspon 2.Inak cez vikend som u nasich,ze by sme natipovali spolu na sobotu.
IC? Veď predsa MB sme hrali. A, ako som čítal v ich téme tak sme vyhrali vraj, ale ešte nie som si istý. Sklamal a prečo. Ja tipujem čo si myslím a mám svoju taktiku a pomôcky veď vieš myslel som si, že prehrá Tampa ozaj som to netušil, ako to dopadne niektoré zápasy sú ozaj také, že som rád, že mi víndu...budem sa snažiť si toto napraviť a tak teda sorry, že som nedal na Tampu, ale ja no to je na dlho a tak veď ti poviem zajtra a fasa teda, že budeš na Sennom napíšem ti sms ešte dnes do večera a dohodneme sa za niečo a napíšem ti aj či sme vyhrali teda dnes a ty si ma sklamal s tým čo si napísal, že ja som sklamal och čav teda zatiaľpalkovk píše:Dnes som zvedavy,ako to dopadlo.Mame rovnako ako IC 20 bodov a po predlzeni tiez rovnako 34 bodov.Inak Rado ma sklamal s tou Tampou.Furt na nu davas a dnes si dal na Filadelfiu.Potom mi daj vediet,kolko bodov sme ziskali za tu remizu.Dufam ze aspon 2.Inak cez vikend som u nasich,ze by sme natipovali spolu na sobotu.
Paľko dnes si obľizol nulu
Prehrali sme čo už no...dnes musíme vyhrať teda! Badhedík škoda, že ši na čas netipol, ale asi aj tak by to nepomohlo. Viac, ale nech sa to nestáva, aby si netipol na čas ak ťa môžem poprosiť viem od, kedy si v tíme stalo sa ti to raz teraz to je v pohode, len do budúcna samozrejme sem tam sa to dá prepáčiť, len snaď nebudeš, ako androj
Dnes Cibula najlepší výkon, ale nepomohlo ani to nepomohlo no nevadí chlapi ideme ďalej.
Stanko čo dnes dáme zahrať ti pieseň na želanie s venovaním, že iná pecka to je
riadná tvár a lolo v tipovaní ni :DDD
Včera prehra a dnes výhra. SC vs. PT 13 : 10
Takže už to máme spolu 15b.
Dnes asi pôjdeme hore v tabuľke. Treba potiahnuť viac výhier za sebou, lebo zatiaľ striedame výhry a prehry. Dnes podržali tím a zabodovali palkovk a Cibula
ja s Badhedom katastrofa
Dáko po dobrom začiatku už mi néjde sorry chlapi teda, ale budme sa snažiť pomáhať tímu, ako to, len pôjde. Teraz tento týždeň aj budúci tu budem tráviť, len minimum, lebo o týždeň mám škúšky na vodičák a musím sa učiť, lebo zatiaľ to neni nič moc. Tak veľa tímových úspechov :smile03:
Chlapi vraj sa uskutočný súťaž o najkrajšie logo tímu KTL. do sútaže môžme si zaradiť aj toto súčastné, alebo vymyslieť iné. Uvidím, ako to budem časovo stíhať ak sa bude dať tak skúsim nejaké iné logo ak nevidá tak dáme do sútaže toto čo vi na to? aleboa k vy viete nejaké super logo tak to hodte sem, ale čo najskor
Však ja som sa, len radil so spoluhráčmi a napísal som im, že čo som dnes dostal, akú správu ohľadom čoho v pm, aby aj oni vedeli čo sa deje. Areka som sa spýtal, že či môžme nechať pôvodné logo teda zaradiť do sútaže, alebo či vymyslieť new, len na tú súťaž a povedal, že áno, že ide o najlepšie logo...ak by sme new logo zriešili tak, len pre tú súťaž a inak by nám už ostalo toto starév téema vo vyhodnovačkách, keď nevieš tak radšej nechaj tak neviem vôbec čo si sa zastaral do toho čo som napísal, iba nervy čo si mi urobil, len tak vo mne vrie. Veď počkaj ja ti to špočítam v NHL veď ty uvidíš.
hehe akurat sme spominalii cez ICQ ze ixo bude 100pro spekulovat
nove logo moc nevymyslaj, pouzi to co mate teraz al. ktore ste mali v minulosti, my nasadzujeme "suflikoveho" Red Devila
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé