Dnes mal ešte lepšiu trefu bratpetrik píše:ohlund
paradna trefa... na to ake vysledky boli...![]()
s bratom ste po vianociach chytili slusnu formu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Chalani klobúk dolu :klobuk_dole: parádne ste nám v tom závere ušli.Ten dnešok bol velmi dôležitý,mohol dosť pomiešať karty,docela ho obidva naše tímy zvládli,tak je to na dobrej ceste.
Snažili sme sa s vami držať krok po celé kolo ,ale ste nám dali na frak,ak si to nepokazíme moc v tých posledných 2 dnoch,čo nás ešte čakajú,kedže dnes je na programe len 1 duel, tak vy vybojujete 1 miesto a my obhájime 2 z minulého kola,s čím by som bol spokojný,aj ked....
Všetko dobré do nového roku prajem vám aj ostatným našim kolegom na HF i KTL.
Všetko dobré do nového roku prajem vám aj ostatným našim kolegom na HF i KTL.
tak vam pani gratulujem k 1. miestu v tomto 4. kole
tentokrat sme nic nenechali na nahodu a vsetkych nechali bezpecne daleko za sebou. postup do PO by sme uz tymto padom mali mat viac menej v suchu a ako priebezny lidri nasej konferencie mame dobru sancu aj na volno v 1. kole
uvidime ako sa zadari v poslednych 2 kolach ZC
zatial good job
tentokrat sme nic nenechali na nahodu a vsetkych nechali bezpecne daleko za sebou. postup do PO by sme uz tymto padom mali mat viac menej v suchu a ako priebezny lidri nasej konferencie mame dobru sancu aj na volno v 1. kole
uvidime ako sa zadari v poslednych 2 kolach ZC
zatial good job
pekne mame rozbehnutu sezonu az nato druhe kolo kde sme skoncili 6 si zatial pociname velice dobre.No uvidime ako to dopadne vtomto zapasovom kole v ktorych sa nam zvacsa nedarilo... Posledne 4kole sme tiez kvalitne zahrali ked i v individualke sme boli s petrikom v top 5ke takze sa ani moc necudujem ze sme to kolo vyhrali s vacsim naskokom.No dobre som chytil formu v poslednej dobe hlavne v predchadzajucom kole sa mi darilo a i dnes som dobre "nabehol" do dalsieho kola ked vtomto dni som mal tusim 18b z maximalnych 20
.Len skoda ze sa Minny v poslednej dobe moc nedari a tam uz stracam zopar bodov ale mozno uz zacnem konecne po prvyxrat nedavat vsetky tipy len na ich vyhru
Asi uz zacnem i s Xkami hlavne na lade superov ale proti nim asi nikdy netipnem
Som i trochu prekvapeny z celkovej individualky kde si pocinam slusne a delim sa o prvu poziciu s Baffym
Minnesota1 píše:pekne mame rozbehnutu sezonu az nato druhe kolo kde sme skoncili 6 si zatial pociname velice dobre.No uvidime ako to dopadne vtomto zapasovom kole v ktorych sa nam zvacsa nedarilo... Posledne 4kole sme tiez kvalitne zahrali ked i v individualke sme boli s petrikom v top 5ke takze sa ani moc necudujem ze sme to kolo vyhrali s vacsim naskokom.No dobre som chytil formu v poslednej dobe hlavne v predchadzajucom kole sa mi darilo a i dnes som dobre "nabehol" do dalsieho kola ked vtomto dni som mal tusim 18b z maximalnych 20.Len skoda ze sa Minny v poslednej dobe moc nedari a tam uz stracam zopar bodov ale mozno uz zacnem konecne po prvyxrat nedavat vsetky tipy len na ich vyhru
Asi uz zacnem i s Xkami hlavne na lade superov ale proti nim asi nikdy netipnem
Som i trochu prekvapeny z celkovej individualky kde si pocinam slusne a delim sa o prvu poziciu s Baffym
mas u mna pochvalu pred nastupenou jednotkou, v poslednom obdobi si chytil naozaj paradnu formu
a kym budes ostatne vysledky triafat tak kludne mozes vo vsetkych zapasoch minnesoty tipovat ich vyhru (a vo vsetkych zapasoch colorada tipovat ich prehru, ako mas tiez casto vo zvyku
dnes sa k tebe navyse pridal aj pipo, asi chcel odcinit ze na prvy zapas 5. kola nestihol po oslavach vitazstva vo 4. kole vytriezviet
Ja som sa už lakol že mi neuznalo tipy alebo čopetrik píše:tak dnes vas musim vsetkych zdrbat![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé