Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

petrik píše:ohlund :poklona2:
paradna trefa... na to ake vysledky boli... :sok:

s bratom ste po vianociach chytili slusnu formu :good:
Dnes mal ešte lepšiu trefu brat :thumbsup: , trafil prvých 6 zápasov, nahral 14b a pokazil len ten záver. Škoda že sme ofenzívu nechávali len na ňom a neprispeli aj my trochu viac... Som zvedavý ako natipovali naši prenasledovatelia v tabulke ale kedže sú až 3-4 tak sa mi to nechce počítať :jn: .
:rocker: :respect: :rocker: :respect: :rocker:
tak ani dnes by sme o svoj naskok vdaka minnesotovi a phillipovi prist nemuseli :thumbsup:

vsetko dobre do noveho roka zelam :klobuk_dole:
Chalani klobúk dolu :klobuk_dole: parádne ste nám v tom závere ušli.Ten dnešok bol velmi dôležitý,mohol dosť pomiešať karty,docela ho obidva naše tímy zvládli,tak je to na dobrej ceste. :wink: Snažili sme sa s vami držať krok po celé kolo ,ale ste nám dali na frak,ak si to nepokazíme moc v tých posledných 2 dnoch,čo nás ešte čakajú,kedže dnes je na programe len 1 duel, tak vy vybojujete 1 miesto a my obhájime 2 z minulého kola,s čím by som bol spokojný,aj ked.... :wink2:

Všetko dobré do nového roku prajem vám aj ostatným našim kolegom na HF i KTL. :oslava:
tak vam pani gratulujem k 1. miestu v tomto 4. kole :thumbsup:
tentokrat sme nic nenechali na nahodu a vsetkych nechali bezpecne daleko za sebou. postup do PO by sme uz tymto padom mali mat viac menej v suchu a ako priebezny lidri nasej konferencie mame dobru sancu aj na volno v 1. kole :yes:
uvidime ako sa zadari v poslednych 2 kolach ZC
zatial good job :good:
pekne mame rozbehnutu sezonu az nato druhe kolo kde sme skoncili 6 si zatial pociname velice dobre.No uvidime ako to dopadne vtomto zapasovom kole v ktorych sa nam zvacsa nedarilo... Posledne 4kole sme tiez kvalitne zahrali ked i v individualke sme boli s petrikom v top 5ke takze sa ani moc necudujem ze sme to kolo vyhrali s vacsim naskokom.No dobre som chytil formu v poslednej dobe hlavne v predchadzajucom kole sa mi darilo a i dnes som dobre "nabehol" do dalsieho kola ked vtomto dni som mal tusim 18b z maximalnych 20 :D .Len skoda ze sa Minny v poslednej dobe moc nedari a tam uz stracam zopar bodov ale mozno uz zacnem konecne po prvyxrat nedavat vsetky tipy len na ich vyhru :lol2: Asi uz zacnem i s Xkami hlavne na lade superov ale proti nim asi nikdy netipnem :noway: Som i trochu prekvapeny z celkovej individualky kde si pocinam slusne a delim sa o prvu poziciu s Baffym :sok:
Minnesota1 píše:pekne mame rozbehnutu sezonu az nato druhe kolo kde sme skoncili 6 si zatial pociname velice dobre.No uvidime ako to dopadne vtomto zapasovom kole v ktorych sa nam zvacsa nedarilo... Posledne 4kole sme tiez kvalitne zahrali ked i v individualke sme boli s petrikom v top 5ke takze sa ani moc necudujem ze sme to kolo vyhrali s vacsim naskokom.No dobre som chytil formu v poslednej dobe hlavne v predchadzajucom kole sa mi darilo a i dnes som dobre "nabehol" do dalsieho kola ked vtomto dni som mal tusim 18b z maximalnych 20 :D .Len skoda ze sa Minny v poslednej dobe moc nedari a tam uz stracam zopar bodov ale mozno uz zacnem konecne po prvyxrat nedavat vsetky tipy len na ich vyhru :lol2: Asi uz zacnem i s Xkami hlavne na lade superov ale proti nim asi nikdy netipnem :noway: Som i trochu prekvapeny z celkovej individualky kde si pocinam slusne a delim sa o prvu poziciu s Baffym :sok:
:moj:
mas u mna pochvalu pred nastupenou jednotkou, v poslednom obdobi si chytil naozaj paradnu formu :poklona2:
a kym budes ostatne vysledky triafat tak kludne mozes vo vsetkych zapasoch minnesoty tipovat ich vyhru (a vo vsetkych zapasoch colorada tipovat ich prehru, ako mas tiez casto vo zvyku :hmm: :D ), konieckoncov raz za cas musia vyjst aj tieto malo pravdepodobne tipy :roll: :D

dnes sa k tebe navyse pridal aj pipo, asi chcel odcinit ze na prvy zapas 5. kola nestihol po oslavach vitazstva vo 4. kole vytriezviet :D :good:
18+18 :sok:
Co to jako je? To si hrajete na Boston?
dejf píše:18+18 :sok:
Jezis :roll: manipuluji vysledkama, to je prece zjevne! :evil:
AndyF píše:
dejf píše:18+18 :sok:
Jezis :roll: manipuluji vysledkama, to je prece zjevne! :evil:
:nono: :!:
petrik vas vidi :!:
tak dnes vas musim vsetkych zdrbat :bitka3:

po 5 rokoch by ste uz mali vediet lepsie ako natipovat vsetci rovnako v den ked sa hraju len 3 zapasy :slap: :hroza:

ze ste vsetci traja trafili full na veci nic nemeni :D

kua cely tim X na chicago, cely tim 1 na anaheim... taketo takticke chyby... :nono:
Vaše starosti a Rotschieldovy peníze ! :slap:
petrik píše:tak dnes vas musim vsetkych zdrbat :bitka3:
Ja som sa už lakol že mi neuznalo tipy alebo čo :D . Tie výsledky boli predom dohodnuté a info sa neako dostalo na povrch tak preto sme bez obáv dali všetci to isté :yes: . Znovu začíname kolo super, škoda že tie minulé dni sme aj napriek dobrým výkonom 2x tesne prehrali s gremlinmi.
dnes sme to pekne pototo... :slap: :hroza:
tak kolecko opat luxusne rozohrane :thumbsup: ale este nie sme ani v polovici, takze ziadne predcasne zavery a oslavy :nono: :D

na 4. tim v poradi mame uz slubny 20-bodovy naskok :hmm: len nepolavit v nasadenom tempe :!:

:povzbudzovanie:
Asi mením názor na ten hybrid, musím uznať že je najspravodlivejší :jn: , podla zápasových bodov by sme sa plantali v strede ale vdaka tabulkovým sme jasne 1.
Kua ale takú formu máme posledný cca mesiac, škoda že sa PO nezačína koncom decembra :dudo: .
Ohlund píše:škoda že sa PO nezačína koncom decembra :dudo: .
ved to to :P :modlenie:
ale ze sme to kolo za dva dni krasne zdramatizovali, ze? :D :eek2:

:nervy2:
:hiding:
Ale ved ich musíme pustiť na pár dní aj pred seba, už to ozaj vyzeralo že to máš ošéfované.
no čo holuby, akosi nestačíte s dychom :lol2:
Posledné dni je to strašne slabé, sa už čudujem čo robíme stále tak vysoko v tabulke, ja som dnes natipoval najhoršie z celej KTL a v tejto sezone to nebolo po 1. a iste nie ani posledný krát. :verysad:
spominal tu niekto dobru formu? :D

no nic, ako kriza prisla tak (dufajme) aj odide, treba to nejako pretrpiet a nacasovat formu na dolezitejsiu cast sezony - PO :yes: v januari sa titul nevyhrava
dajak petrik skrotol :jn: ešte pred pár dňami silné reči v našom topicu a dnes :lol2:
Dnes pekne petrik a minny, znovu sme na 1. mieste ale rozdiel na 4. sú len 3b :scare: .
3 body :box: :box: :box: :box:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA