Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

historicke dresy (jeste ty se zelenym pruhem) budeme mit 17 brezna v zapase proti pittsburgu. jinak taky se mi nezda ze by byl elias centrem ale na druhou stranu musim rict ze to ma logiku. Ma prehled je tvurci a uz tam hral jednu sezonu a nijak si nestezoval, naopak si pochvaloval ze je hodne na puku a je vic tvurci. samozrejme by to chtelo jineho centra ale ted to tak nevypada. navic to ted vypada ze se zcela nezotavil pac na fire and ice je rozhovor Louem ze mozna nestihne ani prvni zapas. ze neni 100%ni. jak to tak vypada tak sezonu zacnem s tim co mame plus nejaky novacci do 4. lajny. predpokladam tedy:
ZZPops
Rolston- Elias- Bergfors/Clarkson
Shany- Zubrus- Bergofrs/Clarkson
Pando - Palley - Pikkachu/PLLL

V pripade ze tedy Elias hrat nebude pak se centri posouvaji o jednu lajnu vejs a je tu prostor pro novacky, udajne Cormier vypada nadejne
http://www.nhlpro.cz/clanek/15407-jacqu ... t-nebudeme

JSem fakt hodně zvědavý tak na prvních 5 zápasů
http://njmg.typepad.com/devilsblog/2009 ... maire.html

rozhovor so zubrusom po 1. treningovom dni v kempe.. keca o zodpovednosti,ako nedostaval od suttera sancu v specialnych formaciach a podobné bla bla...vyjadril sa aj k tomu betonovaniu..: Defensively, we were trapping the last couple of years. Everybody does it,," Zubrus said. "To be honest with you, I think we were more defensive-minded last year from what I see right now.. po jednom dni to uz vie :D asi nemal rad suttera..
tak dnes prvy zapas. .. sam som zvedavy koho postavia do brany ... rad by som videl zachytať aj ostatnych okrem brdoeura... vidieť čo to vlastne mame v time lebo ak bude brodeur pri zdravi tak nebudeme mocť vidieť chytať našu dvojku poriadne... nieto ešte trojku... ja osobne by som najradšej videl Frazeeho...
myslíte že to bude na netu ten zápass.... dunime k Zubrusovi jsem se tu hodněkrát vyjadřoval a to co řekl to je pěkná chujarna....Hannu tipuju Dannise
no v dannisovi vidim dobru dvojku lebo aj minuly rok dokazal že ked dostane šancu nie je zesrany ale snaži sa podať čo najlepši vykon ... dlho chytal na farme tak si ceni každu minutu na lade nhl... a v islanderse mal podla mna slušne vykony akurat tim žiadnemu brankarovi islanders velmi nepomaahal minulu sezonu.. slaba kvalita.. preto sa celkom tešim nanho...
Hannu píše:no v dannisovi vidim dobru dvojku lebo aj minuly rok dokazal že ked dostane šancu nie je zesrany ale snaži sa podať čo najlepši vykon ... dlho chytal na farme tak si ceni každu minutu na lade nhl... a v islanderse mal podla mna slušne vykony akurat tim žiadnemu brankarovi islanders velmi nepomaahal minulu sezonu.. slaba kvalita.. preto sa celkom tešim nanho...
Tak Clarkson dva goly. Hmm. tudle sezonu by jich mohl dat tak 20 a vic. Jinak prej novacci nic moc. Cormier nevyditelnej, Fraser spatnej a Bergfors nijak zvlast presvedcivej. jinak prej Pikkachu hral dobre a Murphy prej taky. koukali jste nekdo?
Clarkson zase ukazuje co je to za hráče!!!! i to že měl A něco značí i když to je přípravný zápass... jinak rád bych viděl nějaký sestřih zápasu ale našel sem jenom minutový higlight. Nemáte někdo odkaz na sestavu v jake jsme nastoupili pls??
Výsledek mě moc těší protže sme porazili Rangers.... + krásné nájezdy Zajíce a Zacha
som nasiel ze hrali nejak takto:
Parise-Zajac-Shanahan
Rolston-Zubrus-Bergfors
Zharkov-Cormier-Clarkson
Leblond-Pelley-Pikkairainen

Salvador-Murphy
Mottau-Oduya
Fraser-Urbom

zapas som nevidel,poctivo som zaspal,ale co som si precital po forach tak mladici teda nic moc..pacil sa zharkov a ze urbom si zahral svoje..inak nas 4.utok bol vacsinou oznacovany za uplne tragicky..
Přípravný kemp New Jersey Devils sice začal teprve před třemi dny, avšak kapitán Jamie Langenbrunner již nyní nemůže být spokojen. „Možná budu vyměněn,“ řekl Langenbrunner poté, co dělal centra až pátého útoku Devils. Rozhodně není jisté, zda to myslel vážně. Ostatně, klub ho bude muset nejprve požádat, aby odvolal klauzuli o zákazu přestupu: „Zatím to po mně nechtěli. Budou muset." Langenbrunnerovi se loni v prvním útoku Devils dařilo, takže mu určitě není jasné, proč jeho místo mezi Parisem a Zajacem zaujal veterán Brendan Shanahan. zdroj nhlpro.cz

Langenbrunner má u vás nějaké konflikty? Myslel jsem, že je to vaše velká stálice??!!
taky jsem se nad tím podivil ale podle mě to je až mo nafouklé a nic z toho nebude ale musím říct že Lemaire mě sere už tedka...nejdřív Eliáše zkouší nesmyslně na centru a navic kdyby měl i problem z kapitánem to by bylo moc
U Lemaira sa asi začína prejavovať starecká demencia.
begbeee píše:U Lemaira sa asi začína prejavovať starecká demencia.
Lemaire je dobrej trener, kterej nas dostane snad dal nez to dokazal Sutter. S tim Langemnbrunerem mi to prijde jako hovadina, spis si myslim ze se zkouselo nakolik umi Shany udrzet krok s top formacemi vzhledem k tomu ze je Elias zranenej. Jentak mimochodem s nhlpro se stava neco mezi hockeybuzz a blogem pana tomana.
v dalším přípravném zápase jsme zdolali Isles 4:2
Branky a asistence: 26:21 Park (Mauldin), 42:28 Moulson (Tavares, Streit) – 24:11 Žarkov (Rolston, Martin), 34:35 Langenbrunner (Bergfors, Rolston), 50:27 Magnan-Grenier (Murphy, White), 58:59 Bergfors (Murphy)
Brankáři: Biron 30/27 – Danis 22/20
Přesilovky: NY Islanders 1-1, New Jersey 2-4
Hvězdy utkání: Rolston, Magnan-Grenier, Moulson
tak podepsali jsme Roba Niedermayera....nevím co od toho čekat bodově asi víc jak 20 bodů neudělá si myslím co jsem slyšel tzak bruslařsky už taky nestíhá navic je mu už 34 Lou proč furt hraješ na veterány do prdele!!!!!!

nevim no sestava bude asi vypadat takhle

Parise-Zajac-Langenbrunner
Elias-Zubrus-Rolston
Shanny-Niedermayer-Clarkson
Pandolfo-Pelley-Leblond

předpokládám že Peter u náss šanci nedostane sice Leblond je taky tragický ale bude se snad zlepšovat to Peters asi ne.... co vy na to je podle váss tato sestava ideální???
no tak je to akože nahrada za johna maddena... skusenejši center v zostave bude platnym hračom ale fakt tiež musim povedať že nečakam nič extra... ja som johna maddena mal rad bol to velmi dobry korčuliar a prave jeho prieniky a praca na lade , pri zakladani budu chybať velmi... škoda no...
Martin #27 píše:tak podepsali jsme Roba Niedermayera....nevím co od toho čekat bodově asi víc jak 20 bodů neudělá si myslím co jsem slyšel tzak bruslařsky už taky nestíhá navic je mu už 34 Lou proč furt hraješ na veterány do prdele!!!!!!

nevim no sestava bude asi vypadat takhle

Parise-Zajac-Langenbrunner
Elias-Zubrus-Rolston
Shanny-Niedermayer-Clarkson
Pandolfo-Pelley-Leblond

předpokládám že Peter u náss šanci nedostane sice Leblond je taky tragický ale bude se snad zlepšovat to Peters asi ne.... co vy na to je podle váss tato sestava ideální???
Nevim, no. myslel jsem ze necinost na trhu ma byt predzvesti mladi, ale zatim to tak nevypada. doufal jsem ze sanci dostanou hraci jako Swift (v toho jsem opravdu doufal) Bergfors ten snad onu sanci mit bude, Zharkov ktery o ni stale bojuje nebo Cormier ktery uz o ni prisel no a moznanekdo do obrany, Corrente prej na to porad nema ale Urburn ve svych 18 prej vypada velmi velmi dobre a snad by pristi rok mohl nastoupit. Jsem taky zvedavej jak se to vyvyne s Murphym a Greenem a Leachem, zda se ze mame pretlak v obrane a tak bych se po podepsani Niedermayra ani nedivil kdyby prisel jeste nejaky trejd ve kterym by byl obrance, novacek a Zubrus za centra do druhe lajny. (jak ja bych si pral Jordana Staala ale to je asi jen zbozne prani) jo a nezapominejte ze kdyz se podepsal Pikkachu tak Lou rikal ze je to pro to aby hral v NHL
megatone celkem s tvým názorem souhlasím....trade Zubruse nečekej....v obraně máme přetlak to je pravda taky si mi celkem líbí ten Fraser ale určitě si v A týmu nezahraje ... Pikkachu to nevim kde bude hrát... fakt jsem zvědavy na tu sestavu a hlavně at není Eli na centru a podobne chujoviny jinak se zastřelim :)
no rob...neviem..vobec som ho nesledoval posledne 2 roky ale mari sa mi ze centra v anahaime nehraval pri pahlssonovi a min rok neviem..na buly tiez nie je bohvie co ..vyhodou je ze je univerzalny,co viac?pockam si co ukaze,lebo nemam vobec predstavu o nom..a vobec uz netusim ako budu vyzerat nase utoky..to som strasne ale strasne zvedavy.. obrana je fajn..konecne tam mame hracov aj na zaskok..
Forwards:
Zach Parise-Travis Zajac-Jamie Langenbrunner;
Brian Rolston-Dainius Zubrus-David Clarkson,
Brendan Shanahan-Tim Sestito-Niclas Bergfors;
Jay Pandolfo-Rod Pelley-Andrew Peters;

Matt Halischuk, .

Defensemen: Colin White, Johnny Oduya, Andy Greene, Cory Murphy, Paul Martin, Bryce Salvador, Jay Leach.

Goaltenders: Martin Brodeur, Yann Danis

Toto je pry velmi pravdepodbne soupiska s kterou nastoupime do noveho rocniku s tim ze misto Sestitia bude Niedermayer a Mottou je zranen stejne tak jako Elias a Pikkachu je nemocnej ci co. Alespon je tam ten Bergfors ale nerad tam vidim Peterse co skoro prej neumi bruslit. skoro to vypada na slunej tym s tim ze pouzitelny ve hre 5 na 5 budou tri lajny a ctvrta bude hrat oslabeni, pac od nich dohromady ocekaval tak 15 golu za sezonu
megatone mohl by si uvést zdroj? .... jestli Peter bude hrát a Leblond ne tak to opravdu nechápu.... Peters strašný hráč a bitkař průměrný který se už nezlepší... Leblond se bude jenom zlepšovat v A týmu protože u náss zatim nic moc neodehrál co si o tom myslíte ?
Martin #27 píše:megatone mohl by si uvést zdroj? .... jestli Peter bude hrát a Leblond ne tak to opravdu nechápu.... Peters strašný hráč a bitkař průměrný který se už nezlepší... Leblond se bude jenom zlepšovat v A týmu protože u náss zatim nic moc neodehrál co si o tom myslíte ?
http://njmg.typepad.com/devilsblog/2009 ... l#comments

coz je mimochodem nejlepsi info o devils.
Jinka bejt to na me tak bych nebral ani jednoho ale Zharkova a podle soupere bych dodaval tvrdost s Pikachem, PLLL popr Petersem, to podle toho kdo by z nich byl lepsi, ale podle stats to vypada ze Pikachu umi dat alespon gol
veru ten peters je pre mna obyčajny drevorubač.. po odchode cama jansena som si povedal že uf konečne žiadny bitkar kery len zabera miesto na kerom by mohol byť nejaky taky hrač kery je univerzalnejši ... velmi nie som nadšeny že je v zostave...
wau pekne... proti našmu velkemu rivalovi Philadelphie sme odohrali silno defenzivny hokej ked sme martymu pomohli udržať čiste konto a zubrusov gol nam pomohol k viťazstvu... takto si predstavujem zapasy v zakladnej časti:-)
mimochodom je mi luto philadelphie mohli si aspon nittymakiho udržať schopny tím by mohli mať pri zdravi Brierea a Gagneho teraz tam však maju medzeru podla mna v brane... ktovie ako sa to ešte v sezone ukaže...
megaton píše:
Martin #27 píše:megatone mohl by si uvést zdroj? .... jestli Peter bude hrát a Leblond ne tak to opravdu nechápu.... Peters strašný hráč a bitkař průměrný který se už nezlepší... Leblond se bude jenom zlepšovat v A týmu protože u náss zatim nic moc neodehrál co si o tom myslíte ?
http://njmg.typepad.com/devilsblog/2009 ... l#comments

coz je mimochodem nejlepsi info o devils.
Jinka bejt to na me tak bych nebral ani jednoho ale Zharkova a podle soupere bych dodaval tvrdost s Pikachem, PLLL popr Petersem, to podle toho kdo by z nich byl lepsi, ale podle stats to vypada ze Pikachu umi dat alespon gol

jojo na tu stránku občass zajdu ale moje angličtina je celkem slabá bohužel tak chytnu jenom něco málo
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS