Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:... je imo blbost...
ach jo :lol2:
http://www.hokejforum.com/boston-bruins ... ml#p382593" onclick="window.open(this.href);return false;
kajo píše:Niekto by povedal, ze ja nemam co vraviet kvoli vymene JVR-Schenn, ale uprimne Seguin je oproti JVR uplne iny level.
Kto JVR??

Troufam si tvrdit, ze z JVR uz nikdy nic lepsiho nebude (ne ze by ted nebyl dobrej a ze mi ten trejd nevadil).
Netroufam si tvrdit, ale verim, ze z Schenna mozna jeste nekdy neco bude.. Skoro bych rekl, ze je ted nas nejlepsi def def.
AndyF píše:Troufam si tvrdit, ze z JVR uz nikdy nic lepsiho nebude (ne ze by ted nebyl dobrej a ze mi ten trejd nevadil). Netroufam si tvrdit, ale verim, ze z Schenna mozna jeste nekdy neco bude.. Skoro bych rekl, ze je ted nas nejlepsi def def.
Soude podle prvnich 5 zapasu, je to asi vas nejhorsi hrac vubec :neviem:
Mimochodem, ani JVR neni nejaka superhvezda, to jen v Torontu je overrated jako jednookej mezi slepejma a ma tam vsechny podminky na to aby bodoval. Nicmene i tak je jeho hodnota minimalne 5x vyssi nez u LSchenna. S timhle proste nenadelate nic, ale je dost mozny ze u vas by hral JVR druhou-treti lajnu a druhou PP a motal by se nekde v prumeru ligy. V Torontu je to jednak vyssi role a jednak tam trochu herne pookral, ale jak rikam, do hvezdy ma daleko a predevsim pak do hvezdy typu Seguina.
Atlantik píše:Soude podle prvnich 5 zapasu, je to asi vas nejhorsi hrac vubec
Tyvole, prestan uz koukat na ty statistiky..
AndyF píše:
Atlantik píše:Soude podle prvnich 5 zapasu, je to asi vas nejhorsi hrac vubec
Tyvole, prestan uz koukat na ty statistiky..
Vzdyt jsem videl vsechny vase zapasy?? Vidis tam neco co ja ne? Kdybych koukal na statistiky, tak tu musim Grosse vynaset do nebe..
EDIT: Pokud tam vidis od Schenna pozitiva (loni jsem je tam videl i ja) tak dostava od tebe z nejakych duvodu "Bryz treatment". Ma problem zvladat 3.par, das mu roli Coburna a rovnou by ho kleplo.
AndyF píše:Tyvole, prestan uz koukat na ty statistiky..
Nie je k tomu dôvod, netreba kašlať na štatistiky. Aj tie vlastne potvrdzujú, že Luke Schenn patril v prvých k tomu lepšiemu, čo má Philla vzadu. Nielenže hral viac v súperovej tretine ako vo svojej, ale bol v tom lepší ako je tímový priemer. That being said, stále nemám žiadnu dôveru v to, že Luke Schenn bude dlhodobo kompetentný bek...
kuwo píše:
AndyF píše:Tyvole, prestan uz koukat na ty statistiky..
Nie je k tomu dôvod, netreba kašlať na štatistiky. Aj tie vlastne potvrdzujú, že Luke Schenn patril v prvých k tomu lepšiemu, čo má Philla vzadu. Nielenže hral viac v súperovej tretine ako vo svojej, ale bol v tom lepší ako je tímový priemer. That being said, stále nemám žiadnu dôveru v to, že Luke Schenn bude dlhodobo kompetentný bek...
Kdyz uz jdes do Corsi, pak je samozrejme klicove proti komu hrajes.. Je sakra rozdil jit na Benna, Seguina, Spezzu nebo se jim vyhnout (ted nevim jaka byla realita s matchupama + ofenz. startama). Ja pouzival jen eye-test, kterym Luke zatim neprosel. I kdyz s tim nejhorsim hracem jsem to prehnal.
Atlantik píše:Kdyz uz jdes do Corsi, pak je samozrejme klicove proti komu hrajes.. Je sakra rozdil jit na Benna, Seguina, Spezzu nebo se jim vyhnout (ted nevim jaka byla realita s matchupama + ofenz. startama).
Máš pravdu, v prvých 3 zápasoch šiel väčšinou proti druhým/tretím lajnám (Kelly-Soderberg-Eriksson, Bourque-Eller-PAP, Rakell-Karlsson-Silfverberg). OZone štarty cca 50%...

edit; Ozone% sú zaujímavé čísla, keď som ich pozrel...Schenn začal v útočnom pásme 50,9%, a skončil v ňom v 59,6% prípadoch...
Schenn aspon neberie az take extremne prachy, v tomto smere je to hrozne s Grossmannom a Amacom. A hlavne Amaca sa asi bude problem zbavit, aj ked nema ziadnu klauzulu.....

O rok minimalne dvaja mladi musia ist hore.....
Ja vam neviem, skor suhlasim s Atlantikom...mna Luke tuto sezonu velmi nepresvedcil zatial :neviem:

Btw Sanheim tentokrat 2+1, uz to ma 10GP 6G 5A 11PTS +7 :poklona: Uz teraz ma viac golov ako v minulej sezone v 67 zapasoch :!:
Obrázek
:serus: :thumbsup:
"The team has allowed 4.25 goals per game since he went down with his lower-body injury."
Hextall včera řekl, že by byl šokovanej, kdyby Coby dneska nenastoupil.
Antti Raanta will be starting in net for the 'Hawks tonight, not Corey Crawford.
Jinak začínají nám opět rumory s Oilers. Ve hře rumorů Eberle a Jakupov vs. Schenns, Gross a Coburn. :giggle:
Rono píše:Jinak začínají nám opět rumory s Oilers. Ve hře rumorů Eberle a Jakupov vs. Schenns, Gross a Coburn. :giggle:
Watafak? Doufam ze je to dalsi blud :slap:
V klidu. Ten trade je úplná hloupost. Ani jedna strana by neposílila.. Navíc by na tom ještě Flájersáci vydělali, takže toto bude spíše jejich tajný sen.
Samozřejmě to nebylo myšleno tak, že by jsme získali Jakupova i Eberleho v jednom trejdu, ale tak, že právě těchto šest jmen se všelijak skloňuje. A i podle mě je to kravina.

EDIT:
Sounds like Flyers may go 7 D tonight to get Coburn in.
Mason zas 4 goly. Musime najit golmana..
AndyF píše:Mason zas 4 goly. Musime najit golmana..
spíš trenéra ...
Pokial budu vzadu matozit Gross, Schenn, MDZ, Schultz....proste lepsie to nebude. Mozno ten Eichel ale v dalsej sezone pomoze :hmm:
Kajo sice sme to uz dlho neriesili, ale myslim ze ani netreba :D ja jasne ze toto vidiet nepotrebujeme a pojdeme o rok :D ja chcem vidiet powerhouse a nie aby som dopadol jak chudak redy :D
Finch182 píše:Kajo sice sme to uz dlho neriesili, ale myslim ze ani netreba :D ja jasne ze toto vidiet nepotrebujeme a pojdeme o rok :D ja chcem vidiet powerhouse a nie aby som dopadol jak chudak redy :D
Tiez som nad tym minule rozmyslal. Ono my sme aj planovali tak ku koncu sezony nie? A to uz mozno budeme mimo PO a budu hrat Rinaldovci, Stortiniovci a podobne cuda. To fakt nie. Radsej ozaj o rok z Ghostom, Laughtonom a Haggom prip. Morinom :jj:
Este si zabudol Rosehillovcov :D
A rok s Eichelom
Tak jsem to zapl těsně asi minutu našim prvním gólem a prostě klasika s Pens. Tam my špatní snad ani neumíme bejt. :D :neviem: No, uvidíme co přinesou ale další dvě třetiny...
Bellemare pots his first NHL goal! VIVE LA FRANCE!
:serus:
Wow... :slintac:

Jasně nejlepší třetina z celý sezóny, několik gólovek, jedna tyčka (nebo dvě?). A stejně ji prohrajeme 0:1. Nezasloužený... Každopádně ty šance, co měli Voras a Simmer z mezikruží, a narvat je přímo do MAFa. :hroza:

A Kunditz skutečně luxusní dive. Úsměvný. Akorát nechápu za co dostal Schultz 2 minuty?
Rono píše:Wow... :slintac:

Jasně nejlepší třetina z celý sezóny, několik gólovek, dvě tyčky. A stejně ji prohrajeme 0:1. Nezasloužený...
Každopádně ty šance, co měli Voras a Simmer z mezikruží, a narvat je přímo do MAFa. :hroza:

A Kunditz skutečně luxusní dive. Úsměvný. Akorát nechápu za co dostal Schultz 2 minuty?
Otresny od nas, vubec nechapu co to bylo. Btw i vy jste meli stesti v 1.tretine, kdy jsme vas ze zacatku mleli a pak jste vyrovnali ze stejne ptakoviny jako my ted. S tim rozdilem ze u nas to stesti pak pokracovalo do konce tretiny. Bez ohledu na vysledek jsem znechucen, myslel jsem ze jsme lepsi nez tohle a ze z vas uz nebudeme delat Bohy.. Chyba lavky.. Samozrejme ze je to i tim, ze vy se na nas vzdycky namotivujete jako kdyby to byl game 7 finale SC, ale stejne. Rozdil v kvalite by tam mel byt, hrajeme doma, muzeme se namotivovat uplne stejne, ale ho*no.
Atlantik píše:Otresny od nas, vubec nechapu co to bylo. Btw i vy jste meli stesti v 1.tretine, kdy jsme vas ze zacatku mleli a pak jste vyrovnali ze stejne ptakoviny jako my ted. S tim rozdilem ze u nas to stesti pak pokracovalo do konce tretiny.
To je samozřejmě možný. Jak už jsem psal výše ale, tak jsem přišel asi minutu před gólem Streita, takže jsem to neviděl. Každopádně když to píšeš, tak jsem az to rád. :giggle:
Atlantik píše:Bez ohledu na vysledek jsem znechucen, myslel jsem ze jsme lepsi nez tohle a ze z vas uz nebude delat Bohy.. Chyba lavky..
Taktéž jsem překvapen jak jsme změnili pressing a snažíme se napadat oba vaše beky. Že by konečně někomu na lavičce se rozsvítilo?

Ale jo, já nečekal, že nás zadupete. S váma asi prostě nikdy špatně vyloženě hrát nebudem. A už asi vůbec ne v CEC. :jn: Každopádně přestřílet vás 17-6 za jednu třetinu, to se nám snad nepovedlo ani v PO 2012. No, teď ale doufat, že třetí třetinu uhrajem...

Obrázek
Skvělá reklama pro NHL. :good:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING