Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ale ten dnesny vanekov gol bola ina chutovka :cool:
kajo píše:A ako zatial hra 4.5 milionovy Leino? Pretoze cisto podla jeho bodovej (ne)produkie sa zda, ze hra tak, ako sa vola ( :ho*no: ). Zda sa, ze u vas este nenasiel ziadneho Briera a Hartnella :ja_neviem:
Ville je typický príklad hráča, ktorý pri sebe potrebuje nejakého lepšieho hráča ako je on, inak je nulový....1+1 v 10 zápasoch a -4 :bee: :thumbsdown: Pegulu to rozhadzovanie príde draho, božie mlyny melú pomaly, ale isto ....
A tak on Leino hraje často oslabení, takže bych těch -4 bral s rezervou. Jo, Leino je hráč, který vedle sebe potřebuje dobré hráče, na to už jsem upozorňoval pár dní po tom, co jsme ho podepsali, že u nás si přihraje leda tak s mantinelem :giggle: Ale myslím, že co nevidět se to trošku "rozshuffluje" a k Vanekovi půjde právě buď Leino, anebo Roy, protože Adamovi to šlo prostě jen pár zápasů, nic víc. A myslím, že stačí postavit k Vanekovi jen postavičku z kartonu s hokejkou a každý zápas dá aspoň 1+1 a bude mít +2 :giggle: Vanek je teď fakt o parník náš nejlepší hráč. Ale v útoku bych problém ani tak neviděl, tam se vždycky najde někdo, kdo ten gól dá, ale ta obrana :scare: Když si vezmu, že loni nám chyběl obránce, který by byl ofenzivněji laděný a uměl vystřelit a letos zase chybí obránce, co by bránil :giggle: Ale to je to naše jedeme do útoku ve 4, v 5 a pak hups, turnover a soupeři každý zápas takhle darujeme 3, 4 naprosto čisté šance, a to nejde.
Je fakt, ze Buffalo hraje asi nejotevrenejsi hokej vubec (pak me napada jeste TOR). U vas neco jako defenziva temer vubec neexistuje. Ano, ta transition je skvela, dynamiky a talentu hodne a ten hokej velmi pohledny... Ale pokud se uz vede, tak neni zadna hanba trosku zataktizovat. A vy si porad hrajete tu svou extremne rizikovou hru, bez ohledu na stav zapasu. Na druhe strane beton by jste asi stejne neumeli :ja_neviem: Miller si to asi jeste letos užije :) Do playoffs je nutne na tehle veci trosku zapracovat.
The Rev píše:A tak on Leino hraje často oslabení, takže bych těch -4 bral s rezervou. Jo, Leino je hráč, který vedle sebe potřebuje dobré hráče, na to už jsem upozorňoval pár dní po tom, co jsme ho podepsali, že u nás si přihraje leda tak s mantinelem :giggle: Ale myslím, že co nevidět se to trošku "rozshuffluje" a k Vanekovi půjde právě buď Leino, anebo Roy, protože Adamovi to šlo prostě jen pár zápasů, nic víc. A myslím, že stačí postavit k Vanekovi jen postavičku z kartonu s hokejkou a každý zápas dá aspoň 1+1 a bude mít +2 :giggle: Vanek je teď fakt o parník náš nejlepší hráč. Ale v útoku bych problém ani tak neviděl, tam se vždycky najde někdo, kdo ten gól dá, ale ta obrana :scare: Když si vezmu, že loni nám chyběl obránce, který by byl ofenzivněji laděný a uměl vystřelit a letos zase chybí obránce, co by bránil :giggle: Ale to je to naše jedeme do útoku ve 4, v 5 a pak hups, turnover a soupeři každý zápas takhle darujeme 3, 4 naprosto čisté šance, a to nejde.
Tak doufám, že Jardovi bo Girouxi ve čtvrtek ráno darujete aspoň dva samostatné úniky na Millera. :)
The Rev píše:A tak on Leino hraje často oslabení, takže bych těch -4 bral s rezervou.
Ale v oslabeni sa minusove body neprideluju, pokial dostanes gol. Iba ak v SH gol das, dostanes +.
To je ale jedno, Leinovi to nejde, s tym Vankom si ho ale viem predstavit :hmm: . Aj sa vcelku cudujem, ze ich spolu este nevyskusali, ked sa Villemu tak nedari...alebo skusali? :ja_neviem:
kajo, skôr sa nechce asi Ruff pustiť do rozdelenia Vanekovho útoku, kým im to ide
Možno si to už videl Rev, ale topic nie je len pre teba a som si istý, že aj ostatní si to radi pozrú. :yes:

Cesta autobusom pred zápasom v Berlíne. Paráda. :good:
Školáci na výlete. :giggle: Tieto videá zo zákulisia sú super.
@BillHoppeSabres Bill Hoppe
#Sabres Mike Weber back in, will skate w/Robyn Regehr. Tyler Myers/w Andrej Sekera. #Buffalo
:wave: Celý den jsem to tajil, aby mi někdo Webera nevyfoukl ve fantě :giggle: :sarcasm:
Nicméně každý dobrý skutek je po zásluze potrestán :arrow: "According to Bill Hoppe, Roy is now playing the point on the powerplay instead of Gragnani at practice." Roy zase (ne)bude pálit :slap:
První třetinu jsem bohužel Sabres neviděl, protože vůbec ani nehráli. Miller :serus: se rychle dostal ze hry, ale všechny góly co dostal, by se těžko chytaly. Spíš za to :bitka3: obranu, to byla hrůza. Flyers potom ve druhé a třetí třetině jako by toho měli plné kecky, tak jsme tam občas něco zašaškovali a snížili až nakonec na rozdíl jediné branky. V závěru pak asi fans Flyers ocenili existenci brankáře a ne těch imitací, co tam měli, protože to tam trošku hořelo. Jinak Vanek opět :serus: , prostě momentálně fakt náš nej hráč v poli. I Myers se mi dneska líbil, Jágr tam pro martina taky něco předvedl. Enroth opět :frajer2: , you see Lindy :cosi: . Weber.. no, tam se to hodnotí těžko :giggle: Vypadal asi jako když pětiletému dítěti dáte půl hokejky a pošlete ho na led, lítal sem a tam, jak bába v turniketu, osekával všechno co se hýbalo, 6 minut před koncem se nechal vyloučit :serus: a clonil perfektně Enrothovi :frajer2: Asi jsem se trochu unáhlil, když jsem ho házel do sestavy, ale tak jeden zápas... Další prohra doma s hratelným soupeřem, ještě že nefandím Detroitu, jinak bych už odepsal sezonu. Proti Flames a Sens to snad už půjde. A doufám, že se protočí brankáři.
Ale ty vaše goly, to byly teda solidní haluze :D Jinak to mohlo být naprosto bez nervů, protože dnes to nebyl ani ten pěkný hokej co vás zdobí, jste pod nějakou dekou (ale začátek asi taky udělal své) a to jsem chtěl dneska zapomenout na klubismus a vsadit na vás větší obnos a jsem rád že jsem to neudělal, protože by to byl již druhý tiket, který by jste mi zničili :D Mimochodem ten první byl za 20kč a výhra 3000kč a vy prohrajete 3:2 s Carolinou, to jsem fakt nepochopil taková tutovka :D
Corey Tropp povolán :cool: Miller při třech gólech vybučen a jeho reakce ve stylu "Nezajímám se o to, koupili si lístky, můžou si dělat co chtějí" :hmm: Dejte tam dneska Enrotha :protest: a Millera až do Ottawy :yes: Na toho Troppa jsem ale velice zvědav, v preseason samozřejmě makal, což je u hráčů řekněme na pomezí NHL jasné, ale i bodoval, u Amerks je spolu s Whitmorem pravidelně nejlepší hráč (to teda není tak úplně z mé hlavy, ale těm lidem, co to tvrdí, věřím). Byron taky loni naskočil na pár zápasů a bylo to super, mnohem lepší než když tam jednou přišel Parrish a nechal se úplně hloupě zválcovat Phaneufem :hroza:
Dobré, tak je to tam, ale je to pořád to samé. Pořád totální útok za jakéhokoli stavu, Calgary jednou tyč a břevno. Celkově jsme si tu výhru asi zasloužili, ale to že to jednou udržíme a třikrát ne, mi moc klidu nedodává. Enroth :respect:, Karlsson :respekt: , zítra v Ottawě s Millerem, když se to bude takhle točit, nemám s tím problém :jj:
Jede se do Ottawy a já si vypůjčím slova z jedné písničky..
Two worlds collide
Rival nations
It's a primitive clash
Venting years of frustrations
První zápas sezony s tímto rivalem. Oba týmy byly včera v akci, a tak by to z této pozice měl být spravedlivý back2back. Oba týmy také dopadly 2-1, jenže zatímco Ottawa Montrealu podlehla 2-1, Sabres vyválčili s Calgary 2 body. Výhra v domácím prostředí, teprve podruhé v sezoně, navíc podpořena dobrým výkonem by měla být ta nejlepší vzpruha pro toto střetnutí. V bráně asi Miller, nějak si nedokážu představit Enrotha dvakrát za sebou v back2back, Tropp opět v sestavě a jakožto nováček už by mohl dát góla zrovna dneska proti Ottawě, Byron by mohl vyprávět :frajer2:

Obrázek
all I'm asking for..
Well, I got my 2 points, but..

zápas uspávací, výkon špatný, od rozehrávky až po bruslení a zakončení. I přesto se pozitiva najdou, Enroth jistý výkon, Roy a jeho zápasy proti své rodné Ottawě jsou vždycky :cool: Leino se snaží, ale moc mu to nejde, puky přeskakujou hokejku, střely jdou vedle. Ale dneska aspoň assist za střelu, kterou Derek tečoval do protipohybu pana Andersona. Ten dneska zachytal celkem ok. Výborně z Ottawy taky Michálek a dost vidět byl i Spezza, ale tak to je asi samozřejmost. Ehrhoffův pokecheck, kdy vystřelí jednoruč puk z naprosto bezvýchodné situace hráči Ottawy, který už chtěl nahazovat, přímo do jízdy Condrovi, který brejk využije a vyrovná na 2-2, to jsem fakt ještě neviděl a že jsem viděl už i stíhačku couvat nebo Webera přihrát napříč brankovištěm Hortonovi na gól.. O komickou protihodnotu se na druhé straně postaral Karlsson, který v OT rozehrával puk u modré čáry, chtěl rozehrát wristerem, ale zlomil hokejku :lol2: Škoda, že tam nikdo nebyl.. K nájezdům snad jen, že Enrotha překonali jen dva borci, který to dali 5-hole, jakmile se někdo pokusil o kličku a nebyla úplně 100% povedená, není šance proti takhle mrštnému brankáři. Vanek zase sotval dojel ke gólmanovi a metr před ním mu to tam řáchnul golfákem, z toho taky kolikrát nemůžu :lol2: Po Jets budeme mít Sens znova, tentokrát doma :scare:
A příjíždějí Jets, na tohle jsme museli čekat 15 let. V Buffalu se vůbec letos lámou tradice, ještě nesněží, po 8 letech se porazili Patriots ve fotbale, tak proč neporazit Atlantu v übercool kanadském kabátku.. Navíc nerad bych viděl svůj tým podruhé "v řadě" padnout s týmem, který má v názvu Jets a ještě k tomu doma. Dneska v bráně Miller "Oh, Lindy I see what you did there.. oh wait" Úplně tomu nerozumím, ale v tabulce přibyli 4 body, so what. Se současnou brankářskou politikou si netroufám odhadnout, jak tohle bude pokračovat, ale jestli to znamená víc minut pro Enrotha :arrow: :cool:
Obrázek
Teda, to byl zase jednou zápas.. Důležité je, že bereme 2 body a vývoj zápasu nás nezlomil, i když jsme pořád jen dotahovali. Výtečně zahrál Gaustad, dvě asistence, spousta úspěšně odbráněných minut v PK, Roy 2 góly, ok, Tropp zaznamenal svůj první gól v NHL.. Obávám se že tady s pozitivy končím. A začíná ohraná písnička, která už mě ale docela začíná :nervy2: Už z blbé wiki se dozvíme, že Defence (defense in the United States) in ice hockey is a player position whose primary responsibility is to prevent the opposing team from scoring. Tak proč furt do :nervy2: Myers jezdí jakožto levý bek do pravého rohu. Je pravda, že když už teda jednou přijel k Millerovi obhlídnout situaci, tak si tam šoupnul vlastňáka, ale stejně :slap: Gragnani je/byl na proplesknutí. Obránce, který nebrání a ani neboduje, to tam můžeme poslat na led cvičenou opici na 5 dolarů za hodinu s dětskou hokejkou .. Sekera se zase od Myerse dneska přiučil pár fíglů a zaznamenal s ním ve dvojici -3 :serus: To jsou pane komici. Samozřejmě zase úvody třetin, bum, bum, gól, gól. Nepoučili se napoprvé, napoučili se napodruhé a nepoučili se ani napotřetí. A kdyby Ehrhoff nezabránil turnoveru na začátku OT, tak by to bylo napočtvrté. Že zrovna tenhle týpek jim bude ukazovat, jak se brání, to bych si fakt nemyslel. Miller pustil solidních 5 gólů :sarcasm: :serus: Ale těžko mu něco výrazně vyčítat, něco navíc pochytat mohl, ale celkově to v druhé fázi zápasu ještě spíš hasil. Ještěže Jets jsou tak slabí, jinak bychom tohle v životě neotočili. Na Sens v sestavě nic neměnit, jenom klukům připomenout, že se hraje už od té doby, co se vhodí puk na led a už jen přítomnost obránců někde na půlce za našeho "postupného" útoku sníží počet scoring chances soupeře asi tak průměrně o 17 za zápas. Howgh.
Obrázek 1 - Obrázek 5
Preeety easy, huh? Jedna věc je, že to prostě jde, když se nedělají ptákoviny, tenhle zápas byl ekvivalent k zápasu s Calgary, akorát že u Calgary se předváděl Karlsson, kdežto u Sens byl 2 minuty Anderson, než tam pustil Alexe "Síto" Aulda. Samozřejmě druhá věc je, že to je pořád jen Ottawa, není tedy důvod skákat kilometry vysoko, obzvlášť když zanedlouho jedeme do postupně se zvedajícího Bostonu. Stejně jako proti Jets, i zde jsme ukázali slepené góly, Roy got the first one a Ellis the second one (Ellis, McCormick, Tropp :hmm:). Pak se šlo ale do tří a Sergei se poprvé v sezoně trefil. Ještě v první třetině si však Leopold výborně sjel z modré na Staffordovu už druhou výstavní přihrávku v zápase a dal nám opět dvoubrankové vedení. Ano, takhle to má vypadat, 1; slovy JEDEN obránce si sjede z modré do pozice před bránu, kde zkusí zaskočit nic netušící bránící tým. Prostě tam bude o jednoho hráče víc, než by mělo. Ne, že jeden obránce šaškuje za bránou, druhý jde střídat a zbytek známe.. Takže Leopold stejně jako proti Montrealu a je to 3-1. 2 třetina patřila i přes 3 vyloučení Sens již právě zmiňovanému týmu a je to asi dobře. Sláva nazdar výletu jsme se konečně nehnali do bezhlavého útoku a nechali Enrotha zasypat střelami, s kterými si ovšem poradil a do dorážek se Ottawa stejně ani netlačila. Gól na 4-1 v čase 44:00 Sens dorazil, Pominville předal puke Vanekovi, ten jel, jel, jel, jal se objet bránu, ale ještě než ji objel, vrátil puk zpátky před bránu, kde už číhal Luke Adam a de facto rozhodl. Poslední gól byl připsán Leinovi :wave: , ale ten to vážně jen, co jsem tedy viděl, centroval před bránu, kde to předtím tečnul skvěle hrající Stafford a Kuba to uklidil Auldovi těsně nad hlavu :arrow: Obrázek
Proti Bostonu zřejmě do branky Miller.
Takhle by to celkem šlo, akorát teda Boston se bude určitě víc tlačit do brány, na to pozor.
Derek Roy 1+2 :thumbsup:
Drew Stafford 0+3, po úpravě možná 1+2 :thumbsup:
Jhonas Enroth as for usual :thumbsup:
Těžká porážka od postupně se zvedajícího Bostonu. Jako již klasicky, Boston trochu zaspal úvod a Vanek zase po roce propálil Thomase zpoza brány. Nicméně rozhodla již obehraná písnička - turnovery resp. giveawaye. Při jednom zafungoval Myers jako luxusní dvoumetrový kužel, při druhém pro změnu Myers nezvládl rozehrávku a Sekera si zrovna nemohl vzpomenout, co má dělat obránce při 2on1. And from then, it went like domino.. Jeden gól za druhým, už je zbytečné se v tom pitvat. Malá útěcha byl ukázkový Kaletův hit na Cháru. V paměti mi zůstane také Lučičův hit na Millera :hroza: Seguin se Bostonu solidně rozestřílel. Regehr-Leopold jakž takž funguje. Enroth dochytával 3. třetinu, schytal 3 góly, ty mu ale těžko dávat za vinu. Jeho premiéra v NHL byla úplně stejná, taky ho chlapci nechali vykoupat v Bostonu. No nic, chce to hodit za hlavu a připravit se na Canadiens.
Donc, ...
zápas v Montrealu by se dal rozdělit do několika fází, v podstatě ty fáze byly rozdělené do 3.třetin. V 1. třetině tu byla mírná převaha Habs, no mírná, spíš větší :giggle: , nicméně Enroth to zavřel. Ve druhé třetině to byl ten samý průvan, tentokrát ale s logickým gólovým vyústěním a Habs získali do třetí třetiny solidní dvoubrankový náskok proti mizerně hrajícím Sabres.. Přestávka mezi druhou a třetí částí byla možná klíčová. Nevím, co se kde stalo, ačkoli šatnu Sabres si dokážu živě představit :giggle: , ale do třetí třetiny nastoupil jak jiný tým Sabres, tak jiný tým Habs. Habs působili neskutečně zakřiknutě, jako kdyby snad předtím dvě třetiny nedominovali hře, kdežto Sabres byli všude u puku dřív, tlačili se do brány a na co Habs potřebovali poměrně dost šancí, to Sabres za pár střel dokázali také. Roy prsty v obou gólech, první obstaral Pominvilleovi a druhý zasadil sám. Subban se při druhém gólu cítil asi dost provinile. V OT dostali oba týmy po jedné přesilovce (zase nájezd do Enrotha :doh: ), ale nedokázali ji zužitkovat, odebrali jsme se tak do nájezdů. Tentokrát se nejelo 10 sérií jako loni, rozhodnuto bylo relativně brzo. Plekanec svůj nájezd absolutně nezvládl a de facto ani nezakončil, Vanek přijel před Price a rychlým švihem mu to tam poslal :giggle: , Pac to odhadl skvěle, že nejlepším způsobem, jak překonat Enrotha, je 5hole, Atta Boy ale skvěle vykoupal Price, načež v poslední sérii Gionta tentokrát už Enrotha neprostřelil a 2 body by byly doma. Za jednu třetinu práce, brankářův výkon a pár hokus-pokus machrovinek při nájezdech docela sladká odměna :giggle: Během zápasu jsem si tak říkal, jak by tohle utkání dopadlo, kdyby nebyl Myers benchnutý nebo kdyby za nás ještě chytal Lalime..
The Rev píše:Donc, ...
zápas v Montrealu by se dal rozdělit do několika fází, v podstatě ty fáze byly rozdělené do 3.třetin. V 1. třetině tu byla mírná převaha Habs, no mírná, spíš větší :giggle: , nicméně Enroth to zavřel. Ve druhé třetině to byl ten samý průvan, tentokrát ale s logickým gólovým vyústěním a Habs získali do třetí třetiny solidní dvoubrankový náskok proti mizerně hrajícím Sabres.. Přestávka mezi druhou a třetí částí byla možná klíčová. Nevím, co se kde stalo, ačkoli šatnu Sabres si dokážu živě představit :giggle: , ale do třetí třetiny nastoupil jak jiný tým Sabres, tak jiný tým Habs. Habs působili neskutečně zakřiknutě, jako kdyby snad předtím dvě třetiny nedominovali hře, kdežto Sabres byli všude u puku dřív, tlačili se do brány a na co Habs potřebovali poměrně dost šancí, to Sabres za pár střel dokázali také. Roy prsty v obou gólech, první obstaral Pominvilleovi a druhý zasadil sám. Subban se při druhém gólu cítil asi dost provinile. V OT dostali oba týmy po jedné přesilovce (zase nájezd do Enrotha :doh: ), ale nedokázali ji zužitkovat, odebrali jsme se tak do nájezdů. Tentokrát se nejelo 10 sérií jako loni, rozhodnuto bylo relativně brzo. Plekanec svůj nájezd absolutně nezvládl a de facto ani nezakončil, Vanek přijel před Price a rychlým švihem mu to tam poslal :giggle: , Pac to odhadl skvěle, že nejlepším způsobem, jak překonat Enrotha, je 5hole, Atta Boy ale skvěle vykoupal Price, načež v poslední sérii Gionta tentokrát už Enrotha neprostřelil a 2 body by byly doma. Za jednu třetinu práce, brankářův výkon a pár hokus-pokus machrovinek při nájezdech docela sladká odměna :giggle: Během zápasu jsem si tak říkal, jak by tohle utkání dopadlo, kdyby nebyl Myers benchnutý nebo kdyby za nás ještě chytal Lalime..
Souhlasím s hodnocením zápasu, bohužel i s tou větou, že vám vlastně stačila jedna třetina a šikovné ruce dvou útočníků v nájezdech ke dvěma bodům - nám k tomu nestačily ani dvě třetiny, dejme tomu, nějakého tlaku a šancí... :hroza:. To je ale o koncovce a s tou my si prostě netykáme :-( . Ten nájezd Coley do Enrotha hned na začátku prodloužení jsem absolutně nepochopil, tohle prostě útočník v takové fázi utkání nesmí udělat! Ale k Lučičovi to bylo na míle vzdálený...
S Devils se zase opakovaly ty chyby, které se opakují tuto sezonu :tired: Už mě to nebaví opakovat a kolikrát ani koukat. Tentokrát tu byl navíc faktor Brodeur. S tím souvisí pár věcí. Zachytal velice dobře, dneska minisouboj Brodeur vs Enroth ani není hoden srovnání. Nahazování na něj za účelem získání vhazování v útočném pásmu? :giggle: Copak jste v 90s nesledovali NHL? Mělo se to házet do rohů.. Brodeurova lapačka dneska jak za starých časů :slintac: Útok dneska, no nechci psát vyloženě dobrý, ale špatné to taky nebylo, šancí bylo dostatek, jen to proměnit. Sice útok dneska nedal ani jeden gól, ale v našem týmu stejně kolikrát není poznat, kdo hraje útok a kdo obranu :giggle: Myers dneska skvěle, to byla opravdu radost pohledět. Dva góly, zastavení 2on1, perfektní transition, trochu škoda, že svůj výkon devalvoval hitem na Zubruse, který se mi tedy čistý nezdál a vypadá to, že si Myers na pár zápasů zase sedne :? Pátý gól dokonce vyhnal z brány Enrotha, a tak svoji krátkou premiéru měl i MacIntyre. Dva zákroky, dva sprinty na lavici, výkon skoro jak Enroth :cosi:
Po dni volna se jede do domácího :giggle: prostředí do Caroliny a o den později doma přivítáme Phoenix, pour cette raison :arrow:
Obrázek
I want my 4 points :protest:
The Rev wrote: Twice in Carolina, 2W, 69 saves, 1 SO, Enroth is the man.
Tady máte moje kratší review zápasu v Carolině, jestli vám to stačí, nečtěte dál :giggle:

Ačkoliv tento zápas skončil 1-0, nudný a bez výraznějších individuálních výkonů vyjma brankářů mi tedy rozhodně nepřišel. Předně bych tedy nesdílel takové nadšení mých soukmenovců, porazit Carolinu 1-0 není nic o čem bys psal z ruské fronty domů mamince.. Hlavně Enroth sebou musel mrskat více než bylo zdrávo a hlavně záhodno vzhledem k postavení obou celků v tabulce. V zápase bylo dost často k vidění zatlačení soupeře a to docela v nepoměru znevýhodněném pro nás. Zkrátka nás místy docela mleli :giggle: Je to určitě osvěžení vidět všech 5 hráčů Sabres ve vlastním obranném pásmu a vidět je vlastně bránit, obsazovat hráče, skákat do střel.. Ale lítá to z extrému do extrému. Enroth dneska 34 zákroků, SO a nejde jinak než ho pochválit, oproti Devils nebe a dudo :sarcasm: Ale minimálně dalších 20-25 střel bylo zblokováno, což je na jednu stranu dobře, že takto hráči Enrothovi pomáhají, ale na druhou stranu si asi dokážete představit, jaký to musel být místy tlak :scare: Ericu Staalovi to fakt nejde, dneska pokaňhal pár PP přihrávek a jinak jakoby ani nehrál, to naopak Harrison se odvděčuje Mariceovi dobrými výkony, dneska z obránců nejvíce TOI. Za nás opět skvěle Myers, neskutečné, jako kdyby snad tenhle kluk někdy vyhrál Caldera. Ruff ho oživil skutečně mistrovsky. Leino-Boyes dneska dost možná nejlepší výkon co jsou spolu v jedné řadě u Sabres, u Leina asi nej výkon v dresu Sabres, ale zase bez bodu :-( Atta Boy perfektně našel při PP Pominvilla a "Captain, my captain" ukazuje, že je spolu s Vanekem od začátku sezony k neudržení. 2 points down, 2 points to go :protest:
obrancovia sa naučili brániť? :shock:
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES