Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
arek píše:cepi zmizni z toho 4. miesta, ja nechcem ist s tebou do PO
suboj s Redym nevysiel podla predstav, co ma stalo 2.miesto na ktorom som bol tusim od 2.tyzdna
ale momentalne uz viac menej taktizujem, resp. tomu tak bolo s Redym, ked som 2x nechal sediet na benchi Martyho, mal som full zostavu a nechcel som nikoho len tak pustit, na IR mi medzitym skocil Komarov, takze sa to ako tak vyplatilo
obaja IR Komarov - Prust by uz mali byt na PO k dispozicii a uz nosim v hlave, ktorych 2 v PO tyzdni pustim k vode
samozrejme, cim vyssie skoncim tym lepsie, to 2.miesto by bolo idealne, ale ked pozeram na rozpis Halifaxu + Denveru neviem neviem ci to trhnem a v suboji proti petrikovi je to bodova mizeria
ale PO v suchu, takze sezona sa vydarila
supera do PO si nevyberam, je to tam dole, ale aj hore (mimo popa) tak natesno, ze je to v podstate nemozne, to najpodstanejsie pre mna bude, aby som mal vybieleny IR roster, v takom pripade svoju PO kozu lacno nepredam
teraz to bude celé už len o matematike, najmä pokiaľ ide o šesticu:
- NoBa Witchers
- Silesia Ice Miners
- SF PartyCrashers
- Pensylvania Flyers
- Colorado Dragons
-Boston Bears
Táto 6ka bojuje o tri postupové miesta, bude to ešte veľmi zaujímavé
Podvodník
rozbi čo najviac svojich posledných dvoch súperov
- NoBa Witchers
- Silesia Ice Miners
- SF PartyCrashers
- Pensylvania Flyers
- Colorado Dragons
-Boston Bears
Táto 6ka bojuje o tri postupové miesta, bude to ešte veľmi zaujímavé
Podvodník
v suboji s Minn vediem 10:4, ale konecny vysledok neriesim, v podstate je mi jedno, ako to dopadne, postup je uz davno vo vrecku a supera si nevyberam, nekalkulujem
vyzera to ale tak, ze sa posuniem tabulkou vyssie, tak som velmi zvedavy, kto bude mojim vyvolenym, ocakavam narocny duel, ale rozhodne sa nechcem porucat v 1.kole
bez Bergyho to bude narocnejsie, ale spravodlivost predsa len existuje, ked si aj popiho Lupul dava pauzu
Bergyho aka taka nahrada sa hned v prvy den osvedcila: Fiddler 0+2 (1shp) - 8fw
co sa tyka IR s vynimkou Bergyho to nemohlo dopadnut idealnejsie - Gross + Komarov by mali byt fit
Komarov nastupuje uz do dnesneho duelu (tym padom sa porucal Comeau) a navrat Grossa sa pocita dufam na nejaky ten den (potom to bude ale o niecoi vaznejsia dilema, ktoreho posledneho hraca pustit k vode)
PO zostava je jasna a uz sa neviem dockat PO suboja
vyzera to ale tak, ze sa posuniem tabulkou vyssie, tak som velmi zvedavy, kto bude mojim vyvolenym, ocakavam narocny duel, ale rozhodne sa nechcem porucat v 1.kole
bez Bergyho to bude narocnejsie, ale spravodlivost predsa len existuje, ked si aj popiho Lupul dava pauzu
Bergyho aka taka nahrada sa hned v prvy den osvedcila: Fiddler 0+2 (1shp) - 8fw
co sa tyka IR s vynimkou Bergyho to nemohlo dopadnut idealnejsie - Gross + Komarov by mali byt fit
Komarov nastupuje uz do dnesneho duelu (tym padom sa porucal Comeau) a navrat Grossa sa pocita dufam na nejaky ten den (potom to bude ale o niecoi vaznejsia dilema, ktoreho posledneho hraca pustit k vode)
PO zostava je jasna a uz sa neviem dockat PO suboja
Selly8 píše:cepi to je normalka, chlapa co vydycky vyhodim se hned uzdravi a bodujeletos si ani playoff diky temto tahum nezaslouzim
![]()
predpokladam, ze si ho vyhodil kvôli DTD, ja som po vyoutovani Bergyho nutne zhanal borca na FW, Fiddler je v tomto celkom ok a pozrel som, ze aj ked bol este DTD, uz riesil match, tak som nevahal
dnes uz mam v hre Komarova a verim tomu, ze z IR mi zmizne az zajtra....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé