Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

škoda, že mi to v sobotu pokazil Khudobin, mohlo byť ešte lepšie, ale záver bude zaujímavý :petrik:
T. Hall debut jak se patří. :cinka: 1+2
arek píše:cepi zmizni z toho 4. miesta, ja nechcem ist s tebou do PO :D
:lol2: :neviem:
suboj s Redym nevysiel podla predstav, co ma stalo 2.miesto na ktorom som bol tusim od 2.tyzdna :cool:
ale momentalne uz viac menej taktizujem, resp. tomu tak bolo s Redym, ked som 2x nechal sediet na benchi Martyho, mal som full zostavu a nechcel som nikoho len tak pustit, na IR mi medzitym skocil Komarov, takze sa to ako tak vyplatilo
obaja IR Komarov - Prust by uz mali byt na PO k dispozicii a uz nosim v hlave, ktorych 2 v PO tyzdni pustim k vode
samozrejme, cim vyssie skoncim tym lepsie, to 2.miesto by bolo idealne, ale ked pozeram na rozpis Halifaxu + Denveru neviem neviem ci to trhnem a v suboji proti petrikovi je to bodova mizeria
ale PO v suchu, takze sezona sa vydarila :thumbsup:
supera do PO si nevyberam, je to tam dole, ale aj hore (mimo popa) tak natesno, ze je to v podstate nemozne, to najpodstanejsie pre mna bude, aby som mal vybieleny IR roster, v takom pripade svoju PO kozu lacno nepredam :nono:
Bruins - Habs 5:6sn
Bergeron 1+3 / Gionta 0+2, Gallagher 1+0
to moza :cookies: teda ak to beriem z pohladu yahoo hracika, z pohladu macika :|
žiadam pridať short-handed asist Vokouna na gól Dupuisa :protest:
u mna mal nahravku Schneider sme si kvit :bee:
Anty píše:u mna mal nahravku Schneider sme si kvit :bee:
nie sme, je rozdiel medzi prihrávkou a prihrávkou v oslabení
Podvodník snaž sa :!: musíš vyhrať čo najvýraznejším rozdielom :dup:
Voky :king: Voky na hrad :wave:
Khabi+Dubnyk :king: arek mas rad brankarske duo Edmontonu? :ciga:

Ale Taylor Hall je mrdka deadmontonska, odkedy som ho vymenil dal snad uz milion golov a Ladd ani bod :nechutne:
mam, ale v 3. tretine som tak trochu tlacil canucks, aby strelili aspon gol :hanba: inak este na zaciatku zapasu EDM som viedol 10:4...
kajo píše:Ale Taylor Hall je mrdka deadmontonska, odkedy som ho vymenil dal snad uz milion golov a Ladd ani bod :nechutne:
Za Halla díky. Zatím moje výpočty vycházejí, kvůli nimž jsem ho chtěl a zbavil se právě Ladda s Carlem. :ciga: 3 zápasy - 4+3 ; +5
arek píše:inak este na zaciatku zapasu EDM som viedol 10:4...
ozaj? :shock:

edit: Rono :trim: aj stvojimi vypoctami :matika:
teraz to bude celé už len o matematike, najmä pokiaľ ide o šesticu:
- NoBa Witchers
- Silesia Ice Miners
- SF PartyCrashers
- Pensylvania Flyers
- Colorado Dragons
-Boston Bears

Táto 6ka bojuje o tri postupové miesta, bude to ešte veľmi zaujímavé :pray:

Podvodník :pray: rozbi čo najviac svojich posledných dvoch súperov
lol

GS, W, GAA, SS, %, SO
2, 0, 4.26, 48, .873, 0

a skóre? 4-0-2 :mf: :mf:

To je jako vyhrát zápas NHL s golmanem, kterýho vyberou náhodně z publika :x :mf: :scare: :mf:
11:5 a som 9. :sok: ešte pred dvoma týždňami som bol 15. :lol2:

No stále nemám postup vo vlastných rukách, :pray: podvodník :pray: anty :pray: musíte vyhrať výrazným rozdielom :pray:

A ešte stručné hodnotenie:

:plus:

Voky :king: 2 zápasy, 2 výhry, 2 SO, 55 zákrokov
Keith - 0+5 a +7
Kulemin - 2+2

:minus:

Zranenia Oshieho a Fishera
Připsal jsem si dílčí úspěch. Porazil jsem dosud druhý Halifax 8:6.
:plus:
Whitney 2+2 Kde jsem mohl být, kdyby mi celou sezonu nepromarodil :cry:
Semin 2+2, 15s
Atkinson 2+2, 13s
:minus:
Nystrom 0+0, -4
Tak poslední zápas sezony snad nějak ukopu, abych si zlepšil 13. místo z loňska.
odkedy som prebral tim mam bilanciu 34-11-40, co je na tim, na ktorom si kazdy robil dovtedy len skore, dobra vizitka. Skoda, ze som nedostal sancu skor, este vacsi bordel by som tam urobil :petrik:
Kower píše:Tak zial posledna sprava je ze Patrice Bergeron utrpel vcera otras mozgu... :(
:censored:
tyzden pred PO prist o môjho klucoveho hraca :-/
ale co tam po yahoo, ked ide o Bergyho ako takeho :verysad:
v suboji s Minn vediem 10:4, ale konecny vysledok neriesim, v podstate je mi jedno, ako to dopadne, postup je uz davno vo vrecku a supera si nevyberam, nekalkulujem

vyzera to ale tak, ze sa posuniem tabulkou vyssie, tak som velmi zvedavy, kto bude mojim vyvolenym, ocakavam narocny duel, ale rozhodne sa nechcem porucat v 1.kole :nono:

bez Bergyho to bude narocnejsie, ale spravodlivost predsa len existuje, ked si aj popiho Lupul dava pauzu :jn:

Bergyho aka taka nahrada sa hned v prvy den osvedcila: Fiddler 0+2 (1shp) - 8fw :thumbsup:

co sa tyka IR s vynimkou Bergyho to nemohlo dopadnut idealnejsie - Gross + Komarov by mali byt fit

Komarov nastupuje uz do dnesneho duelu (tym padom sa porucal Comeau) a navrat Grossa sa pocita dufam na nejaky ten den (potom to bude ale o niecoi vaznejsia dilema, ktoreho posledneho hraca pustit k vode)

PO zostava je jasna a uz sa neviem dockat PO suboja :cinka:
cepi to je normalka, chlapa co vydycky vyhodim se hned uzdravi a boduje :D letos si ani playoff diky temto tahum nezaslouzim :jn:
Selly8 píše:cepi to je normalka, chlapa co vydycky vyhodim se hned uzdravi a boduje :D letos si ani playoff diky temto tahum nezaslouzim :jn:
:D ale tak "venoval" si ho kamosvi :moj: :D a o takom Petrym, by ti arek vedel rozpravat :hehe:
predpokladam, ze si ho vyhodil kvôli DTD, ja som po vyoutovani Bergyho nutne zhanal borca na FW, Fiddler je v tomto celkom ok a pozrel som, ze aj ked bol este DTD, uz riesil match, tak som nevahal
dnes uz mam v hre Komarova a verim tomu, ze z IR mi zmizne az zajtra....
po*ebaná Atlanta :nervy2: za pol tretiny mi všetko do*ebať úplne :bitka3:
cepi píše:dnes uz mam v hre Komarova a verim tomu, ze z IR mi zmizne az zajtra....
Obrázek
slusna vizitka na IR hraca :cool:

tento yahoo match co teraz riesim, som si mohol prelozit do PO :roll: tento tyzden mi tam pada total vsetko, gwg, shp, slusne bodovanie ach jaj
ma drbne :x :x :x :x

Nakoniec ten postup nespravím :cry:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS