Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zapas som nevidel, nemozem hodnotit.

salvador zahadne zraneny. vcera ho trafil puk do krku ci kam a po zapase sa vyjadril ze je v pohode(on toho ale vcera nakecal) a hned na to je zraneny v spodnej casti tela? ok. ktohovie ci ho vcera preventivne nenapadlo viac neznamych utocnikov.. s ceskym prizvukom... ked bolo najviac treba, tak aj u rolstona sa razom zjavila zahadna choroba celotelovej slabosti. podla vykonov mam take podozrenie ci to sal nema tiez a mali sme to overit :sarcasm:

vykon vraj to co vzdy ako som sa docital, trochu lepsia hra 5 na 5 prve 2 tretiny. cam slape, havlat to vraj ozivil a cory zachranil zapas. napriek lapsusu pri gole, ked spravil vsetko zle, je vyhra jeho zasluhou. ak by nechytal ako chytal tak vraj ten vysledok mohol byt opacny a nemohli by sme sme sa stazovat. od martyho nic nepochyti,ani nemohol. je to lavak co chyta v klasickom garde a preto je s pukom tak captavy. vyhodit puk vzduchom za modru som ho videl len raz, ak to da na mantinel, vacsinou sa puk zastaví uz na kruhoch).

inak musim dat plus deboerovi aby som nanho len nenadaval. vyslo mu to s corym teraz. vcera mal vyjadrenia ako pojde chytat a mu veri a trafil sa. ked neslo hedbergovi a on ho nechaval v brane tak to bolo o drzku.vyjadril mu doveru a dufal ze sa chyti. stalo nas to play off a ked sa konecne chytil, tak sa vratil marty a cele to bolo zbytocne. cory nie je nikde blizko vtedajsej mooseovej vykonnosti, ale podpora od trenera v jeho novej pozicii cistej jednotky je asi na mieste. nech nestrati istotu. tu ma deboer urcite plus.(aj ked si myslim ze v detroite mal chytat kinkaid).

v pk sme neinkasovali(len 3x v sezone). ale to co ma desi je ze pk hrali len 3! obrancovia -greene, larsson, severson. celkom masaker a aj to svedci o tom preco je pk zla.(straty faynea a volchenkova. na pk ich nema kto nahradit).

navstevnost byva v tejto casti sezony nizsia..a ked si zobereme vykonnost timu plus o dost drahsie vstupne, tak ten mizerny vysledok je logickym vyustenim situacie. smutnym.
dunim píše:v pk sme neinkasovali(len 3x v sezone). ale to co ma desi je ze pk hrali len 3! obrancovia -greene, larsson, severson. celkom masaker a aj to svedci o tom preco je pk zla.(straty faynea a volchenkova. na pk ich nema kto nahradit).
Chápem, že v obrane máme talentu požehnane (to že to PDB nevyužíva je druhá vec), ale aj tak ma strata Fayneho mzrí. Mohol zostať. Štve ma, že taký obrancovia ako on, a v minulosti martin, či oduya sa tu vyhrajú a potom zdupkajú preč. Toto sme si už mali dávno postrážiť! :bee:
Za volcha som osobne rád, že odišiel. Teoreticky tu aj on mohol zostať nebyť skvelej zmluvy, ktorú mu dedo dal. Tuším na necelých 4,5 mega. Pričom teraz berie 1 :hroza:
Jo no, Volchenkov byl na rok za jedno mega celkem bargain pro Preds.

A koukám Clowe má těch svejch necelejch pět mega až do 2018, jsem celou dobu žil v tom, že mu Lou nenaložil až tolik. :lol2:
Vader píše:Jo no, Volchenkov byl na rok za jedno mega celkem bargain pro Preds.

A koukám Clowe má těch svejch necelejch pět mega až do 2018, jsem celou dobu žil v tom, že mu Lou nenaložil až tolik. :lol2:
Tak keby to bol jeden taký prípad, to by sa dalo ospravedlniť. Ale clowe nie je prvý ani posledný. Rolston, Volch a ďalší. A najnovšie Cammalleri. Teraz to je ako v pohode, výborná posila len som zvedavý jak bude hrať o 3 roky a kto ho bude chcieť s tým platom :scare:
To je jeden veľký bordel čo sa tu robi, dedovi už drbe :giggle:
Bol som trocha zaskočený ako môže mať trener svedomie 16 zápasov nepretrzite nasadzovat neustále 1 brankara bezohladu nato ako je natom kvalitatívne post 2. a 3. brankára. A to tá seria ešte nieje u konca :eek2: Dalej je pravdou ze návrat Havláta vyrazne oživil hru Devils a hlavne spolupraca s Eliašom bola očividná ked Elias zahodil 2 tutovky. Na druhej strane mizerne zahral Jágr to čo ho vždy zdobilo perfektne drzanie puku poprípade udržanie a usadenie sa v pásme tak dnes poväčšinu akcii kazil a i napriek tomu mal 2 body v zápase :slap: Ale i napriek tej nadmernej vyťaženosti Schneidera to bol dobrý krok nasadit ho i do dnešného zápasu ked skutočne sa viackrat vyznamenal skvelými zákrokmi a paradoxne inkasoval docela lacný gol a nebyt toho golu tak by to boli len 2 goli Wild zo 4 zapasov a i to 2z3 golov dali v oslabení a tak po skvelej úvodnej euforii z hry Wild prišlo totálne uzemnenie, samozrejme že som čakal slabšie chvilky ale hra z posledných 4 zapasov co som si pozrel ma výrazne sklamala :sad2: a nemožno sa vyhovárat na zranenia ktoré trápia každý tím

Inak i napriek najhorším oslabovkám v podaní Devils by som nepovažoval za úspech neinkasovat proti Wild čo zatial v presilovkach skorovali zatial len v 1z14 zápasov :cry:

No nič teraz by mala prísť "povinná" výhra a ešte v domácom prostredí proti Sabres kde sa ukážu dve najhoršie presilovky v lige to som zvedavý kto koho posunie na poslednú priečku v produktivite.
Pete DeBoer confirms Cory Schneider will start in Washington tomorrow night.

Jestli dáte nějakym zázrakem PO, tak bude muset bejt Cory něčim přivázanej k bráně, aby nespadl. Pochybuju, že bude po takovym zápřahu mít vůbec sílu se udržet na nohou. :)
Čo PDB a playoff? To má taký význam ako spojenie rýchly slimák, či usilovný leňochod.
Rád sa zmýlim, ale keby neúčasť v PO mala znemanať firePDB tak rád ostanem pred bránami playoff - zasa :-(
Je mi vas luto chlapci, najhorsie je, ze toto vidim v tomto topicu kazdy rok. Suckujme dalej, vyhodia ho. Sice nedame play off ale nevadi, vyhodia PDB.......a on tu furt je....
Hmmmm, shutout zrovna bez kápa, jaká náhoda. :jn:

Holtby ale luxusně, ještě jak se rozhlídl. :giggle: :giggle:
vyhra a solidny vykon :jupi:

konecne sme odohrali dobry zapas. hraci makali konstantne celych 60 min bez nejakych vypadkov. takticky sme hrali vyborne. konecne dobra hra v strednom pasme a vyslo aj zopar rozohravok a kombinacii co predtym nehrozilo. oslabovka opet na nulu( hned sa lahsie hra ked sa neprehrava 2:0). pp velmi chaba. uvidime ci to zas nie je nahoda a vydrzime 3 zapasy po sebe. cely zapas sa mi devils javili o kusok lepsi, snazivejsi, len to bolo bez efektu, nedotiahnute vo finalnej faze.(skor este predfinalnej). na druhej strane schneider mal veru viac tazkych zakrokov ako holtby a bol fantasticky. holtby nam schneider stylom daroval gol(zda sa mi ze aj minulu sezonu urobil prave proti nam nieco podobne). inak ruutuu hral tiez vyborne a larsson je lepsi a lepsi. z taktickej stranky by to bolo pre deboera dnes za 1, nebyt toho ze to je pdb a v zavere sa znovu pokusil strhnut vitazstvo-minimalne vyrovnanie na stranu caps :bitka3: ked na poslenu minutu poslal utok zubrus, gio, bernier :hroza: bernier je sice lepsi ako minuly rok a nie je zly, tak branit proste nevie..hlavne ked na lavicke ostanu zajac aj cam.. proste deboer..a podla rozhovorov uz ma zas plnu hlavu fantasmagorii, ked prirovnal tento utok k utoku caps ward fehr chimera.. tieto jeho bludne predstavy nas este budu stat par bodov, to je jasne.. (nic proti konkretnym hracom, hrali dobre).
dunim píše: holtby nam schneider stylom daroval gol
No daroval, dost brutalne.. A musi byt na masli zrovna takovym golem prohrat 0:1. Nicmene to jsem nechtel rozebirat, resp. ne primo to. Holtby mel totiz smulu ze tam byl prave Cammalleri, to je proste snajpr, giveaway je jedna vec, ale to jak to Cam trefil neni vubec banalita. Byt tam kdokoliv jinej z Devils, jsem si skoro jistej ze z toho nic neni, vzdyt ten puk skakal a byl to dost hustej uhel a jeste tam byl bek. Dost me to zaujalo a prislo mi to vic nez jen gol do prazdny kasy..
do bodky suhlas..

cammalleri je presne to, co sme potrebovali a robi od zaciatku to co ma.. cisty profik.a pan hrac. skoda ze nema o 2 roky menej. uz teraz sa stava milacik. chcel prist, bol pripraveny a vedel toho o devils dost, sam povedal ze sem chcel prist a chcel do timu s pravidlami.hned po podpise sa pytal na system a makal na sebe. ziadne take ze sa mesiac rozkukava kde to sakra je a co ma robit. ja som ho davno sledoval v la a potom este jedno brutal play off v montreale..v calgary som ho nevidel vobec,takze som velmi nevedel ako na tom je.. dost som ho mal neviem preco zafixovaneho ako problemoveho hraca z montrealu.ale neviem co to tam bolo. to by sa asi fans montrealu vedeli vyjadrit. kazdopadne je to borec co maka, neznasa prehry(z poslednych 26 zapasov ma 8 vitaznych golov, za nas 11 zapasov, 7 golov-3 vitazne). :klobuk:
Larsson včera náš najlepší obranca a to bez debaty. Minutáž viac než slušná cca 20 min, ale to je spôsobené najmä tým, že nehraje Salvador a Adam tak hral všetky PK. Hrali sme proti najlepšej PP v lige a neinkasovali sme sme už 8 PP po sebe, samozrejme to všetko bez salva, žeby náhoda?
Nato, že Larsson hraje tretí obranný pár s Helgesonom (ktorý včera hral ešte len svoj 2. zápas v NHL a môže z neho byť ideálny 6ty-7mi bek) tak hral úžasne.
Adam bol pôvodne draftovaný ako OD, ale kvôli tomu magorovi na lavičke si na PP ani nečuchne, čo ma ale teší je fakt, že ho dáva hrať aspoň na oslabenia. On hlavne potrebuje hrať a veľa hrať. Hral už x-tý zápas v rade a je každým zápasom lepší. A to nehraje s našim najlepším obrancom Greeneom (ako Severson), nehraje presilovky, kde by naháňal body no aj tak začína hrať viac ako solídne. Ten talent tam furt je, má 22 iskierka nádeje stále bliká (len potrebuje hrať bez PDB), ale jak hovorím vzhľadom na všetky tieto okolnosti náš najlepší bek včera. Nepokazil nič, spústu toho zablokoval, hral jednoducho a umne, dokonca pridal dve strely.
Super, mám z neho radosť :yes: Teraz len, aby ak sa vráti Merrill (salv sa dúfajme nevráti....) nedostal čierneho Petra od Petra :nono:
videl jsem ten gol Cama a musim rict ze to trefil dost dobre a pohotove na to jak blbej puk a uhel to byl :)
Dúfam, že cory martyho rekord neprekoná už aspoň z úcty k nemu. Som zvedavý. Včera shotout, ale aj tak sa už neviem dočkať Kinkaida od 1. minúty, žeby dnes?
Davvy píše:tak sa už neviem dočkať Kinkaida od 1. minúty, žeby dnes?
Dneska spíš ne, podle mě až na tom tripu, v Calgary nebo Edmontonu. I podle svých slov se teď necejtí špatně, navíc je teď celkem red-hot, takže dneska spíš nastoupí. :)
Goal song máme riadne trápny. To radšej nech tam okrem sirény nepúšťajú nič, jak má hrať tá somarina :bitka3:
Captain Fantastic na IR, Harrold zpátky v týmu spolu s Clemmensenem, Kinkaid do Albany. :sok:
:rofl: :hroza: to je jak u koko*ov na dvore. Už už sa zdalo, že predsa len to nemusí byť všetko tak marné a nie je to až také zlé a potom príde toto :hroza:
Po uzdravení Merrilla očakávam Helgesona naspäť v Albany, ale čo je dôležitejšie Larsson bude HS miesto Harrolda, ktorého si PDB určite nezavolal len tak zo srandy.
Davvy píše::rofl: :hroza: to je jak u koko*ov na dvore. Už už sa zdalo, že predsa len to nemusí byť všetko tak marné a nie je to až také zlé a potom príde toto :hroza:
Po uzdravení Merrilla očakávam Helgesona naspäť v Albany, ale čo je dôležitejšie Larsson bude HS miesto Harrolda, ktorého si PDB určite nezavolal len tak zo srandy.
nejhorsi je, ze u každého jiného tymu by bylo jasny ze se bere ztraceny syn Peter H, jako sedmy bek na trip, ale s PDB si není nikdo jistej. To ze je Kinkaid v Albany je prekvapive, nevim jak chytal v Albany Clemmer, ale asi se moc nepocita s tim, ze by 2. golman moc chytal a tak by asi bylo zbytecny aby delší cas Kinkaid sedel.

Trochu mi to vse pripomina situaci z před dvou let, kdy se zranil Marty a PDB stále dokola nasazoval Moose, i když bylo jasny, ze by mel dostat sanci i Kinkaid.
O nic nejde.. PDB stejne evidentne planuje Schneidera na 80+ zapasu, takze na to je Clemmer naprosto idealni backup. Tyrat Kinkaida by nemelo smysl, jeste to neni dead wood.
Schneids nie je robot, toto fyzicky nemôže vydržať, v marci-apríli očakávam zranenie. Ak nie vtedy, tak po sezóne sa odtají, že hral so zranením. To je maximálne šialenstvo. Keby mal aspoň PDB systém, ktorým zakryje slabiny tímu a dokážete tak vyhrať aj proti silnejším súperom. Ozaj nenachádzam dôvod, prečo tam ten pán stále stojí. :neviem:
co k tomu dodat? harrold je logicky na miesto 7meho beka. neviem kto iny. skor ale mam obavy ako megaton. ak posadi setha co tak trochu ocakavam tak si nas*rie do huby s jeho celorocnou vyhovorkou physical presence...nebolo by to prvykrat.(debilov z nas robi bezne).
k schneiderovi. je evidentne ze si zaumienil ze necha coryho prekonat martyho rekord. a ked to uz dotiahol tak daleko, dokonca cez par btb zapasov, tak nehrozi, ze by postavil ineho golmana.. clemmer na farme nic moc ale posledny zapas na nulu.. asi ked nehrozi ze si zachyta kinkaid, tak je lepsie ze bude chytat na farme a po coryho rekorde sa zas povola a uz aj postavi..
PDB je total diletant, si snad ani nepamatam vacsieho magora a amatera na poste NHL trenera. A to muzstvo papierovo vobec nema zlu zostavu. Na druhu stranu ale vyhliadky do buducna su strasne, prospect pool nikde a kader je uz vekovo......pokrocily. Majitel ma 90 a je niekde v spitali na pristrojoch alebo preco nema zaujem to riesit?
ako sa asi citi G 2jka u Devils? aj keby chytal Schneider ako boh, takto odpisat zvysnych G u Devils
ten PDB je skutocne zaujimava postavicka
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE