Každopádně tipuju výhru Bostonu, a možná se přecijen odhodlám jít až ke kompu a mrknout si aspoň nějakou třetinu.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To som už dlho nevidel čo tý dvaja predvádzalipowerforward píše:Mozno nam rastie nova rivalita, tri pastne suboje a z toho jedna opat medzi Gudasom a Iginlom.
Hmmm... tak k Soderbergovi len tolko... kiezby takto "zle a pomaly" hral aj nadalej a hlavne udrzal tempo 3 bodov za 2 zapasy. Ja som naopak prekvapeny ze po zraneni kotnika a skoro mesacnej pauze na nom vobec nevidno vypadok.... treba pripomenut ako dlho trvalo Lucicovi kym sa so zranenia kotnika vratil do formy (samozrejme mozno to bolo vaznejsie takze porovnanie berte s rezervou). Co sa mi na Carlovi paci je ze ma prehlad v hre- vidi spoluhracov a vie ich najst prihravkami a takisto ma drive na branku- je len otazka casu kedy uprace niektore s pukov poza chrbat (aj vcera mal par prilezitosti ci uz v presilovke alebo v hre 5 na 5).powerforward píše:Mne Soderberg skratka nesedi, mam pocit, ze si stale nezvykol na to, ze veci sa deju podstatne rychlejsie nez doma vo Svedsku. Rilley Smith je v mojich ociach platnejsim a lepsim hracom podla vykonov nez Eriksson, uprimne ma tesi, ze mame v teame takeho hracika, nebezpecny, snazivy, urputny, sikovny.