Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes je to presne dva roky co jsme s vami hrali naposled:

10.10.2011....COL-BOS 1:0

Historie se bude opakovat! :petrik:
Tak jsem měl v plánu, že bych si na Bruins-Avalanche vstal, čekám totiž pěkný a rychlý hokej. :slintac: A co se nedozvím, na Nova Sport budou vysílat nudu jménem Crapitals-Canes :rofl: :hroza:

Každopádně tipuju výhru Bostonu, a možná se přecijen odhodlám jít až ke kompu a mrknout si aspoň nějakou třetinu. :neviem:
prechadzka ruzovym sadom pre boston. tieto draftove cucky z colorada daju s prstom v nose.
Tento zapas by sme mali zvladnut, ale pod Royom sa zdaju byt avs konkurencieschopnymi. Ale je tu jeden zadrhel, my nemame konkurenciu :fucker2:
Kto uz by len prehral s najslabsim timom v lige.
Redy píše:Dnes je to presne dva roky co jsme s vami hrali naposled:

:sok: nebyt toho emptynetteru, tak :scare: Varly :klobuk:
Atlantik píše:
Redy píše:Dnes je to presne dva roky co jsme s vami hrali naposled:

:sok: nebyt toho emptynetteru, tak :scare: Varly :klobuk:
chytal giguere :D
mitch píše:Kto uz by len prehral s najslabsim timom v lige.
napr. naposledy montreal...
ale ak si nahodou myslel Avs tak zatial vsetci :ciga:
omrkol som zo zaznamu uvodnu tretinu a stacilo mi :roll: neviem si predstavit, ze by som kvôli tomuto vstaval
zvysok matchu som len prebehol a ak by sme neriesili tie presilovky nezaregistroval by som, ze sme dnes boli na lade
Colorado uz nie je zdaleka tym snuhuliakom, do ktoreho si kazdy rad kopol
najmä v tej uvodnej tretine prekvapili, napadali, korculovali, snazili sa ohrozovat Raska z kazdej pozicie, no my sme im to nasou priteplenou hrou pekne ulahcili :thumbsdown:
Rancourt už konečne dal na moje slová a otrčil kopytá? :giggle:
petrik píše:
Atlantik píše: :sok: nebyt toho emptynetteru, tak :scare: Varly :klobuk:
chytal giguere :D
Zobrali mu matrace, tak už nie je tak nápadný. :dudo:
Dnes.....hrame prvy zapas s Columbusom ako ucastnikom vychodnej konferencie, a toto je takisto Julienov 700 zaps v kariere co vedie muzstvo v nhl :poklona:

EDIT:

Takze, budem strucna: Zapas bol v prvej polovici nudny, zivala som pri nom a robili sme chyby v nahravkach atd....velmi to neslo dnes Marchandovi, nakolko to bol prvy zapas, ktory som v tejto ssezone videla,t ak neviem ci bol taky stale. Potom sme sa trosku prebrali najma po gole Columbusu a vtretej tretine sme viac menej uz dominovali, hrali aktivnejsie, napadali rozohravku co vyustilo ku golikom. Krug sa mi dnes velmi pacil, nevyhol sa sice mensim zavahaniam ale sa mi paci jeho aktivny pristup, skoda tej sance :lol2: ale strelu ma neskutocnu :hfman:

:klobuk:
Zapas ponukol sobotnajsie zdriemnutie. Castokrat sa stava, ze hraci hravaju poobede taky slaby odvar a ten je ponuknuty aj europskym fanusikom.

Nenadchlo ma nic, Jackets dobre korculovali a napadali, my sme boli v akomsi krci. Bezkrvne a nezazivne. Ako vravi Cathy, trosku sa to dvihlo v druhej polovici, ale inak oproti zapasu Tampa-Pittsburgh to bol fakt len slabucky odvar.

Mame body, takze spokojnost.

Prve body si pripisali Iginla s Erikssonom.
Cochvila je tu zapas s Detroitom, uz druhy v tejto sezone...budeme opat uspesni???
Luxusny zapas!

Ani si nepamatam kedy som naposledy prezival taky adrenalin a busenie srdca, asi v semifinale MS 2012 a v poslednom PO :)

Nasadenie, krasne goly, drvivy tlak.. Nasadenie platilo pre obe muzstva (chvalabohu), krasne goly pre Detroit a nakoniec zbytocny tlak zas pre nas.

Cely zapas sme boli lepsim teamom, Gustavssonovi vsak pomahali spoluhraci a okolie jeho branky skratka ubetonovali svojimi telami, tie trmy-vrmy ani nezratam, to mu vsetko poodrazali spoluhraci, raz pod nim skoncil puk so stastim. Drvili sme Detroit no oni dokazali z minima vytazit maximum a goly to boli teda paradne. Nas mozu mrziet nevyuzite presilovky, zvlast ta 5 na 3. Marchie v tretej formacii a Smith v druhej bol zaujimavy swap, mam pocit, ze vdaka tomu boli oba utoky zivsie.

Pri zaverenych 5 minutach som takmer ani nedychal, Milan dokazal vyuzit (konecne) stastny odraz a vymietol vinkel, slo o jeho sty gol v kariere Milan :poklona:

Nezasluzena prehra, ale skvely hokej.

Dakujem Bruins :oslava: :wave:
Obrázek
Kedy cepi tak pribral? :-O
kajo píše:Kedy cepi tak pribral? :-O
Neviem ale jeho prvé tetovanie bolo zaujímavejšie. :giggle:

Obrázek

:jn:
Dnes proti sebe nastupia RASK vs. THOMAS....byvali kolegovia v branke, teraz proti sebe :petrik:. Ten zapas bude mat v sebe paradny naboj, len skoda ze ide tak neskoro :(
Zabavnejsi zapas nez proti Panthers, kde bolo zaujimave len to, ze sme sa triasli o vysledok.

Obrana fungovala skvele, puky sme vypichovali jedna radost. Golove akcie vysli na vybornu, Mcquaid, Thorty, Krejci strelili prve goly v sezone. Reilly Smith ma prekvapuje a je v druhom utoku velmi uzitocny.

Mozno nam rastie nova rivalita, tri pastne suboje a z toho jedna opat medzi Gudasom a Iginlom. :cinka:
powerforward píše:Mozno nam rastie nova rivalita, tri pastne suboje a z toho jedna opat medzi Gudasom a Iginlom. :cinka:
To som už dlho nevidel čo tý dvaja predvádzali :sok: znovu sa do seba poriadne pustili. Iginla sa zrejme ešte stále nepreniesol cez ten čistý hit Gudasa s 1zápasu :sarcasm:

Ale áno, zrejme máš pravdu nejaká rivala sa medzi nami rysuje :hmm:
Noo videla som necelu prvu tretinu, vlietli sme do nich ako srsne, a v uvode sme im hned zasadili prvu ranu.
Hrali sme dobre, forcekovali, bolo nas citit na kazdom kusku ladovej plochy.....

...len keby som nasla normalnejsis tream, to uz bude asi tym ze moj pc to uz jednoducho nezvlada :fnuk: ...takze sa musim zmeirit s tym, ze streamypojdu podla jeho nalady....

ale rano ma potesila nula na kote Raska, pat strelenych golov (a takisto bodovanie hracikov v yahoo)
Mne Soderberg skratka nesedi, mam pocit, ze si stale nezvykol na to, ze veci sa deju podstatne rychlejsie nez doma vo Svedsku. Rilley Smith je v mojich ociach platnejsim a lepsim hracom podla vykonov nez Eriksson, uprimne ma tesi, ze mame v teame takeho hracika, nebezpecny, snazivy, urputny, sikovny.

Looch 2+1 :thumbsup: tuto sezonu mu to bodovo fakt sype, verim tomu, ze sa pomaly zacne dotykat vrcholu vlastneho potencialu, vstupuje do idealneho hokejoveho veku. Jeho akcia s Iginlom bola skratka paradna, jednoducha a ucelna.

Krug opatovne potesil, na lavej strane v blizkosti golmana je fakt nebezpecny.

Pocas celeho zapasu to vyzeralo, ze sa nam niekto zrani, hlavne pri dojazdoch do mantinelov. Nakoniec sa vsak objavil vymeteny somar, co na lade absolutne nema co hladat, je mi zahadou ako moze dostavat tolko priestoru od trenera. :sok:

Adam urobil to co urobit mal a aspon tie dva metre zbytocneho plytvania vystrojou zlozil na zem.

Shanny bude musiet vytiahnut exemplarny ban inak strati jeho praca vyznam. Ziaden zaujem o puk, plna rychlost a jasny zasah do hlavy. Keby hral dnes este aj dalsi douchebag Kaleta, tak by sa to asi dost mlelo.

S hrou nasich som bol spokojny, 8 zapasov, 6 vyhier. :wave:
powerforward píše:Mne Soderberg skratka nesedi, mam pocit, ze si stale nezvykol na to, ze veci sa deju podstatne rychlejsie nez doma vo Svedsku. Rilley Smith je v mojich ociach platnejsim a lepsim hracom podla vykonov nez Eriksson, uprimne ma tesi, ze mame v teame takeho hracika, nebezpecny, snazivy, urputny, sikovny.
Hmmm... tak k Soderbergovi len tolko... kiezby takto "zle a pomaly" hral aj nadalej a hlavne udrzal tempo 3 bodov za 2 zapasy. Ja som naopak prekvapeny ze po zraneni kotnika a skoro mesacnej pauze na nom vobec nevidno vypadok.... treba pripomenut ako dlho trvalo Lucicovi kym sa so zranenia kotnika vratil do formy (samozrejme mozno to bolo vaznejsie takze porovnanie berte s rezervou). Co sa mi na Carlovi paci je ze ma prehlad v hre- vidi spoluhracov a vie ich najst prihravkami a takisto ma drive na branku- je len otazka casu kedy uprace niektore s pukov poza chrbat (aj vcera mal par prilezitosti ci uz v presilovke alebo v hre 5 na 5).

Smith je prekvapenim asi pre kazdeho... dufam ze mu to vydrzi aj nadalej... a ked si uvedomime ze sme ho v podstate ziskali za Peverleyho tak ja tato vymena dalsia lupez v podani GM.

Eriksson mal slabsi start ale najhorsie je to ze posledne 2 zapasy bol vyrazne lepsi a pri troche stastia mohol skorovat 2-3 goly.... no demen* Scott a demen*ny trener Rolston dali jeho progresu stop.... snad to nebude nic vaznejsie a za 2-3 tyzdne ho opat uvidime v plnej sile.

Milbury-ho nema rad kazdy fanusik hokeja ale vcera povedal uplnu pravdu na adresu Buffalo, GM, trenera, Scotta... akoby tusil ze zapas poznaci nieco podobne lebo uz pred zapasom nazval start Scotta a jeho miesto na supiske ako hanbu nielen Buffala ale celej NHL... takze asi si viete (co poznate jeho povahu) predstavit ako bol Mike napaleny po zapase.
I've seen a couple folks say that Scott wouldn't be a Sabre if it weren't for Lucic's hit on Miller...
Goon lays dirty hit on good player, gets criticized by a guy known for hitting a fan with a shoe & bulling kids.
Just saying..

Hit byl jinak hnusnej...
Tu je spominane video s komentarom pred a po zapase.

7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO