Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:Dnes to bude isto zaujimave... hlavne ten lad ktory este ani 2 hod pred zapasom nebol odkryty kvoli predlzeniu v zapase Celtics
zapneme turbo chladenie :hfman:
v zmysle cepiho zásady more news in topics to sem skopčím, aby bola informovaná široká verejnosť :jn:
@ Rono « 02 Máj 2013, 19:37 » CBC reports the Boston #Bruins and Patrice Bergeron have already begun negotiating a contract extension
Váš senegalský futbalista (ako ho ja nazývam) :sarcasm: znova vyhodený zo zápasu, tentoraz vo finále OHL. Zase charging, podobne ako pri hite na Lužu. Nemôžem si pomôcť, ale tak čierne to znova nevidím. Neviem sa dočkať dňa keď sa dostane do NHL. Ďalší tank v Bostone. :slintac: :neutral:

http://www.youtube.com/watch?v=mZX7qCF0xMQ" onclick="window.open(this.href);return false;

:?
A Providence dotahli patentovanej Bruins kolaps do konce. Jakozto 1.nasazeny team ztratili serii s Wilkes-Barre Penguins po tom co vedli 3:0 na zapasy, pricemz v domacim game 7 podlehli 0:5.. To jen jako vystraha, kdyby nahodou :wink2:
Atlantik píše:A Providence dotahli patentovanej Bruins kolaps do konce. Jakozto 1.nasazeny team ztratili serii s Wilkes-Barre Penguins po tom co vedli 3:0 na zapasy, pricemz v domacim game 7 podlehli 0:5.. To jen jako vystraha, kdyby nahodou :wink2:

:bitka3: :bitka3:
Cathy píše:
Atlantik píše:A Providence dotahli patentovanej Bruins kolaps do konce. Jakozto 1.nasazeny team ztratili serii s Wilkes-Barre Penguins po tom co vedli 3:0 na zapasy, pricemz v domacim game 7 podlehli 0:5.. To jen jako vystraha, kdyby nahodou :wink2:

:bitka3: :bitka3:
Krug a Bartkowski boli obrovske pozitivum pre Boston Bruins ale vyrazna strata pre Providence takze tento zvrat v serii by som nebral az tak dramaticky.
Sice sezona este neskoncila, no vzhladom k poslednym zapasom myslim ze Andy Ference moze pomaly balit kufre a dat svoj pribytok na predaj.

Chara- Boychuk; Seidenberg-Hamilton; Krug/Bartkowski-McQuaid vyzeraju pre buducu sezonu velmi slubne.

:thumbsup:
http://www.nhl.cz/CZ/32124/nathan_horto ... tonu_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

s Natem sme uz veru nepocitali, no jeho PO vykony :klobuk: chemia 1 lajny funguje dokonale, snad Chia nieco vymysli :hmm:
King Clancy Memorial Trophy ziskal BERGYYYYYY :wub: :wub: :wub:
Tak sezona nam skoncila sklamanim ale netreba zabudat ze kazdy hrac, trener ci fanusik dalsich 28 timov by si s nami poziciu rad vymenil. Lock out je "daleka" minulost ale jeho dosledky su tu... prestavka bude kratka a GM isto uz naplno rozobera zlozenie na buduci rocnik... Moj skromny pohlad je takyto:
Koniec v time :thumbsdown: Ference, Horton, Jagr, Redden, Johnson, Pandolfo
Hraci s otaznou buducnostou: Kelly, Peverley, Seguin, Boychuck, Caron, Khudobin
https://vine.co/v/hzJX1UKP7nq

Joe Haggerty ‏@HackswithHaggs 13m
Per a source w/ knowledge of contract talks, Tuukka Rask "starting point for a deal" is 6 yrs $39 million.
diky bohu..
tak uprimna soustrast... :rofl:
Jagr and Ference will not return to Bruins.
Tak chudak Bergy aby toho nemal dost je od skoncenia zapasu v nemocnici s "malou dierou v plucach"
Zdeno hral so zranenym hip flexor... mam osobne skusenosti s bolestivym hip flexorom a to nie som ziaden sportovec ale clovek to citi pri kazdom kroku, pri kazdom pohybe takze preto Zdeno bol na lade pomalsi a viac nemotorny ako zvycajne.

GM: Redden je este otazny; Hortona by chcel udrzat
Kower » Str Jún 26, 2013 5:48 pm píše:Tak chudak Bergy aby toho nemal dost je od skoncenia zapasu v nemocnici s "malou dierou v plucach"
Zdeno hral so zranenym hip flexor... mam osobne skusenosti s bolestivym hip flexorom a to nie som ziaden sportovec ale clovek to citi pri kazdom kroku, pri kazdom pohybe takze preto Zdeno bol na lade pomalsi a viac nemotorny ako zvycajne.

GM: Redden je este otazny; Hortona by chcel udrzat
Obrázek
Tak Horton jde na trh :petrik: (nejlip nekde na Zapad..), odchazi Jagr, Ference, nespokojenost je se Seguinem, ktery je naturalni centr, ale za Bergeronem a Krejcim si toho moc neuzije a navic v playoffs byl marnej. Rask chce zda se neco kolem 7M, Bergeron dlouhou smlouvu pres 6M.. Takze celkem bordel, kazdopadne by to melo byt s vama hratelnejsi.. Jsem totiz presvedcen ze utok Lucic-Krejci-Horton byl nejvic zavislej prave od Hortona.
Asking price of 6 years, $6 million per too expensive for #Bruins. :petrik:
Udajne mame zaujem o Sequina, kedze chcete draftovat v prvom kole a my mame tro draft picky, toto problemom nebude, ani jeden nie je extra vysoky, plus by ste pradepodobne niekoho z hracov, podla mna by ste sa mohli zaujimat o Johansena, alebo Atkinsona.
Táááák, nase draftove picky:

2. kolo Linus Arnesson

3. kolo PETER CEHLARIK :wave: vitaj v nasej organizacii :jupi: :yahoo:

4. kolo Ryan Fitzgerald

5. kolo Wiley Sherman

6. kolo Anton Blidh

7. kolo Mitchell Dempsey

Srdecne vitam :klobuk:
Tak z Peta Cehlarika sa tesim viac, nez by som sa tesil z Marka Dana. Peto Cehlarik sa vo velmi nizkom veku presadil vo Svedskej lige, a pravidelne bodovo prispieval a to mal chalanisko stale kosik. Marko je aj vdaka vyberu v prvom kole, mediam a znamemu prievzisku akymsi mladym fenomenom, ktory by mal nasledovat Tatara a Panika v exporte do NHL, ale viac sanci davam Petovi, pre mna nie je KHL lepsou ligou nez su tie severske.
Ja som sa rano neskutocne potesila, ked som videla, ze sme vzali Cehlarika, darmo ten chlapec je talent, dokazal sa presadit v najvyssej svedskej lige, takze teraz som zvedava ako sa rozhodne, vzhladom na to, ze nedavno podpisal 3r zmluvu vo Svedsku, ale predpokladam, ze rok zostane vo Svedsku a tak pojde za more....ale zas moze skusit uz junirku nasu, tak neviem, rada by som sa mylila :oops:
Snad nas nasa draftova dvojka nesklame a bude prinasat v buducnosti ovocie :cookies:
Takze o par dni sa nam otvori volny trh, nasa supiska ma uz nejake medzery, ktore treba zaplnit, a preto davam do luftu otazku, koho by ste si vedeli predstavit v nasom teame?

Je nam jasne, ze musime riesit
- brankarsku otazku - obom skoncila zmluva, Rask je RFA a Khudobin UFA => Toto je apriori najdolezitejsia cast najblizsich dni :!:
- potrebujeme nahradu za Hortona
- co bude so Seguinom? Su nejake rumoury ohladom vymeny, ale netusim co s nim.
- potrebujeme nejakeho utocnika do 3-4 lajny, resp nieco dvojcestne, co by bolo dobre mat aj na farme
- a este treba vyriesit obranu Ference odchadza, ako to bude s Reddenom? Predpokladam, ze tiez uz cas minuly, takze ked si to zhrnieme v obrane mame Charu, Seidenberga, McQuaida, Boychuka, + Hamilton a otazna je pozicia Bartkowskeho a Kruga. Ale o rok konci zmluva Seidenbergovi.
Na novej zmluve sa s Raskom dohodnete, Khudobina mi bolo trošku na pozícii dvojky u vás ľúto - podľa mňa má naviac. Seguin - zatiaľ len špekulácie, bola by škoda o takého hráčika prísť, no viem si ho predstaviť ako váľa v inom klube.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS