Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

akoto mi:D mi ostatny sme dali vykon maro to ty ako vodca si trocha viac kulhal s vykonom ako by si mal:D:D taze na sebe makaj :cinka: :cinka: :box: :box: a menej :oslava: :oslava:
Tak 4.10. sa to vsetko zacne. 3.rocnik slavnej KTL

Davam vsetkym do pozornosti ze vstupujeme do dalsieho kola a teda uz mozte tipovat. Zaroven opat vyvesujeme vojnovu vlajku :

Obrázek

Hoor sa na nich.. :cinka: :cinka:
juhuuuu nakopeme cicinky do ....:D
za chviilu to zacne..uz to mame tady panoveeeee :D
Chalani krasa..nielen ze sme predskocili cicky,..vedieme diviziu a vedieme i konferenciu..

a podme aby sa cez nas uz nikdo nedostal :cinka: :cinka: :yahoo: :yahoo:
Presne tak,od začiatku až na koniec KTL musíme byť na prvom mieste :clap: :lol:
noo akurat teraz mi to nesype ale posnazim sa :cinka: :cinka: :cinka: dufam ze som sa na elite nevystrielal :thumbsdown: :thumbsdown:
:clap: :clap: mighty bulls gogogo
go bulls go forever and mighty !!!
you want a piece of us ..try it!!
:cinka: :box: :bitka3:

forever mighty bulls :cool: :frajer2: :yahoo: :clap:
vuhahaha

tak od zajtra ideme do toho naplno :box: teste sa
no cicinka len aby sme vas nezoskrabovali z kopyt jak vas rozmetame :box: :box:

a tete kucharke betke a typkom v bg velku pusu posielam:D a chcem pozdravit aj matka ktory tu s nami uz nemoze byt mato navzdy budes s nami spominame rip 8.10.2007 vyhasol zivot cloveka ktory by si zasluzil byt menovany kralom stavaju sa blbe veci ale toto bola najvacsia chyba jaka sa mohla stat :thumbsdown: :thumbsdown: :| :| :| :cry: :cry: :cry:
hm aky matko..
jeden moj velmo dobry kamos mal vcera prve vyrocie umrtia :cry: :cry:
no smutne uprimna sustrast :shock:
dikes ale na veselsiu temu podarilo sa mi ziskat podpisy dvoch velikanov slovenskeho hokeja dariusa rusnaka a ota hascaka mam ich uz aj zaramovane :D :D :yahoo: :yahoo:
musime zabrat padli sme na 4 miesto a to sa nam nemoze stavat ale dnes to spravime
gogogogoogogogogogog :clap: :clap: :clap: :clap:
tak stretol som sa s marom vsecko sme prerokovali alebo skor popili sme co sa dalo:D:D a vysla najavo jedna zaujimava vedomost:D
mame strasne vela spolocnych crtov:D:D napr. pijeme pijeme aaa pijeme:D:D:D
pocas dneska neskor zavesim aj fotecky to bude curbezzz:D:D ale ne skoda ze sme nefotili inkriminovane momenty len mara a mna:D a medika ktory prisiel ako spion v utajeni:D:D ale dlho mu to nevydrzalo:D:D
dnes to vyzera celkom good len musime pockat na celkove vihodnotenje ale bude pozitivne podla mna
to teda dufam wolfe :oslava:
mislel som ze to bude dnes lepsie ale neva 4 miesto je good
sak vam to musi stacit 4 meisto elbo vy ste len priemerny... :!: :wink:
ty priemer jeden po*ahany :bitka3: :bitka3: jak ma na*eries ti zapalim chvost ty cicka jedna
medik911 píše:sak vam to musi stacit 4 meisto elbo vy ste len priemerny... :!: :wink:
medik ma pravdu pokial nezaberieme budeme priemerny tak hosi dotoho nech to ide ako minulu sezonu cmn :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
jeden normalny rozum :-)
chalani tu je moj novi ucet icq ten stary sa mi po*ral tak mi napiste na tento prosim 478301166
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG