Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Walte netráp sa,darí sa nám ako teamu a to je podstatné. :thumbsup: Jasné zamrzí to,ked sa nedarí,ved som to tu aj sám spomínal,ale po zlých časoch prídu i tie lepšie a verím,že aj ty určite pôjdeš hore,len to chce trpezlivosť.Si dobrý tipér,výsledky sa určite dostavia. :smile03:

Teraz nechajme bokom či body zbieram ja,ty,Baffy,či Fortune, treba zabojovať,máme to dobre rozohrané,len to treba doviesť do úspešného konca. :cinka: :frajer2:
dnes sme splnili dalsi uspesny krok k medailovej pozicii v druhom kole, vyborne pani ! :oslava:
No chalani včera sme mali riadny pech,ten víťazný gól Maru 2 sekundy pred koncom ,nás pripravil o 5 bodov a to využili GK ktorý z nášho náskoku ukrojili 4 body. :roll: Našťastie dnes sme to mali dobre takticky natipované a získali sme 3 body z včera stratených bodov späť. :thumbsup: Tieto dni supr vyšli Baffykovi :clap: :good: ktorý nás tou X na Washington velmi pekne včera podržal a najmä ti chcem podakovať za dnešok,určite nebolo jednoduché pre teba hodiť X na Detroit,všimol som si ten tvôj smajlík pri tom tipe :wink: ale spolu s Waltom ste to riskli a výsledok sa dostavil. :clap: Dobrá práca chalani, :yes: čaka nás posledný den 2 kola a priamy súboj s GK,máme slušný náskok,horší ako 2 neskončíme,tak poďme zabojovať ešte o ten 1 flek,pri troche šťastia tento cenný výsledok z tohto kola bude náš. :cinka: :box:
tak tak, ideme zabojovať :hit: , bolo by dobré si to miesto udržať... :yes:
Dean píše:a najmä ti chcem podakovať za dnešok,určite nebolo jednoduché pre teba hodiť X na Detroit,všimol som si ten tvôj smajlík pri tom tipe :wink:

není zač milošku,jsme přece tým a viděl jsem,že máš za 1 a Fortune je taky jedničkář,tak jsem musel jistit plichtou......
a to že ji dal i Ivan nám pěkně bodlo. :D :clap: :oslava:
horší by bylo,kdyby Yotes vyhráli.... :smile03: :eek2: :roll: :D

snad to už udržíme pojďme na to.... :cinka: :cinka: :cinka: :povzbudzovanie: :fan:
Pred posledným dňom 2 kola KTL vedenie nášho teamu úspešne uzavrelo rokovania podpisom zmlúv s dvoma skupinami ktoré budú zabávať divákov pred a po skončení našich zápasov KTL doma i vonku a budú tak oficiálnymi partnermi a členmi Blue Fleyers.Tu vám ich predstavím v 2 ukážkach ich tvorbu.Som rád,že sa to podarilo vybaviť hned bude pri zápasoch a dlhom cestovaní za súpermi veselšie. :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=zbi36W4RNsY

http://www.youtube.com/watch?v=8oRVGLHh5rA

Ale na to je teraz ešte čas,treba sa sústrediť na vyvrcholenie bojov v 2 kole KTL zvlášť dnešný súboj,ked si to rozdáme s GK v boji o 1 miesto :box: :cinka:
O našich zlepšených výkonoch sa to rozletelo po svete, ozval sa manager týchto dievčat, či by nám nemohli v prestávkach spestrovať program a baviť ľudí... tak som nechcel nič sľúbiť, kým to neschváli GM a celý team, čo vy na to..?

http://www.youtube.com/watch?v=PB-jTNg5 ... re=related :shock: :-P

a ešte moje obľúbené, dokonca v našich farbách, no neangažuj také... :D
http://www.youtube.com/watch?v=-JsdhId_ ... re=related
No sponzora máme bohatého ten to zatiahne,určite bude pri nich :-O :-O ako my. :D Popri tých kapelkách bude dobrý mix mať aj takéto dievčatá na pobavenie divákov,verím,že hned bude každý zápas vypredaný. :D

Takže dnes nám končí toto 2 kolo a to v priamom súboji s GK. :fight: :cinka: No musíme zabrať naplno,9 bodov je slušný náskok ktorý musíme ubrániť aj keby z neba krúpy padali. :hit: :fight:
mi ty závěry kol prostě nejdou... :buch: musím na tom zapracovat! :cinka: :cinka:
ale celkově si vedeme velice dobře :thumbsup: ,po dvou odehraných kolech,jsme zatím nejlepším týmem KTL (22b) .... :clap: :oslava: :wave:
Prepáčte chalani, práve ten môj nešťastne zmenený tip na žralokov, nás pripravil o 1 miesto z 2 kola a tak som vám tú radosť z jeho zisku prekazil. :cry: Dúfal som,že sa nám to v tom poslednom dni podarí napraviť,no zase nám to tesne ušlo chýbal 1 bodík :hroza: :cry: A zase nám tak to 1 miesto vyklzlo medzi prstami ako v tom 1 . :-( Ja slubujem,že už žiadne tipy meniť nebudem a dúfam,že už trebárs v tomto novom kole sa na nás šťastie usmeje a toho 1 miesta sa dočkáme. :cinka:

Zatiaľ ale nám to šlape veľmi pekne aj s tou smolou, ktorá sa nám lepí na prsty. :) Je pekný pohľad na celkovú tabuľku po 2 odohraných kolách :thumbsup:máme to dobre rozbehnuté,treba na to ale v dalších kolách nadviazať, neusnúť na vavrínoch ale dalej tvrdo pracovať , aby sme si pripísali dalšie bodíky v boji o účasť v play off. :wink: Tvoríme dobrý team,verím,že ak v takýchto výkonoch budeme pokračovať ,čaká nás veľmi pekná a zaujímavá sezóna. :cinka: :frajer2:
presne tak, začali sme viac ako dobre, len to udržať... :cinka:
No chalani štart 3 kola sme kus zaspali,dopriali sme si takmer 1 týždnovú dovolenku,mali by sme sa pomaly prebudiť a začať pracovať a ukázať,že taky umíme když teda chceme,jen zatím se nám v tomto kole moc nechtelo. :D Tak poďme na to chlapi, jdeme bojovat o bodíky aj z tohto 3 kola . :box: :cinka:
Dean píše:No chalani štart 3 kola sme kus zaspali,dopriali sme si takmer 1 týždnovú dovolenku,mali by sme sa pomaly prebudiť a začať pracovať a ukázať,že taky umíme když teda chceme,jen zatím se nám v tomto kole moc nechtelo. :D Tak poďme na to chlapi, jdeme bojovat o bodíky aj z tohto 3 kola . :box: :cinka:

No jsem úplně mimo-dnes navíc roletka... :buch: Musím se vzpamatovat! :bitka2: :cinka:
No pondelkové zápasy celkom slušne vyšli mne,dnes nás zachránil skvelým výkonom Fortune :good: len sa nám nedarí aby sa k tomu 1 z nás ktorému vyjde deň, pridal aj niekto z ostatných členov teamu.Na tom sa zatiaľ trápime a podľa toho vyzerá zaial náš bodový výsledok.Netreba zataľ vešať hlavu,to manko není veľké,treba zabojovať a verím,že sa zase dostaneme na pozície ktoré sme si vybojovali v predchádzajúcich 2 kolách. :box: :cinka: Dnes bude veľmi dôležitý deň,je na rozpise 12 zápasov a bude v hre veľký počet bodov,tak dúfam,že sa nám zadarí ,nevybuchneme ako sa nám občas v takýchto dnoch stáva a dotiahneme sa na súperov pred nami ,prípadne ich pár preskočíme. :cinka:
no vcera sme celkom skruhli stratu takze nic nie je stratene este :)
Dnes veľmi pekne zabodoval Baffy :clap: vdaka tomu sme sa dotiahli bližšie ku konkurentom a začíname prakticky všetci od 0. :good: Tak podme chalani bojovať, :clap: dúfam,že v takýchto zlepšených výkonoch v tomto kole budeme pokračovať a na konci si pripíšeme dalšiu peknu kôpku bodíkov. :frajer2:
No dnes to zase boli v NHL výsledky. :hroza: Našťastie znovu nás zachránil Fortune :clap: :good: , ktorému to vyšlo velice pekne a udržal nás nad hladinou.Dotiahli sme sa na 3 miesto po polovici tohto kola a máme aj nejaký ten bodík náskoku pred dalšími konkurentmi. :good: Tak chalani zaberme, treba si minimálne toto miesto udržať až do konca kola . :wave: :cinka:
K tomu čo sme predviedli v posledné 2 dni sa dá povedať len jedno: :hroza: :hroza: a o mojich výkonoch v nich :bitka3: :bitka3: :bitka3: to sa ani nijak inak komentovať nedá :-O
Dean píše:K tomu čo sme predviedli v posledné 2 dni sa dá povedať len jedno: :hroza: :hroza: a o mojich výkonoch v nich :bitka3: :bitka3: :bitka3: to sa ani nijak inak komentovať nedá :-O

:hanba: se divím,že jsme se ještě udrželi nahoře,ztratili jsme už ale kontakt a to je zlé :-( :cry: ..... :hroza:
posledne dva dni boli hmm tragicke... ale este by som nehadzal flintu do zita
tak tohle se nám opravdu povedlo :lol3: :good: ....to je tzv. skálopevná defenzíva - 4x 0 :oslava: :hroza:
:hroza: keď som to ráno uvidel, ani som nemal slov... :D
totalny shotout :D
dík kluci,dnes jste to zvládli velmi dobře .. :poklona2: úplně jsem se po těch výsledcích zděsil,protože jsem trefil jen Phillku :hroza: :buch:
ja už začínam byť "chorý" z výsledkov niektorých tímov, napr. NJ, či TOR :doh: . To je potom ťažké tipnúť, ako práve dnes zahrajú... :hmm:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG