Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

begbeee píše:Forma Pens je len posledný výkrik umierajúceho pacienta
Hoooooooooooooooooooooooooooooooooooodně dlouhý výkřik :D
Pittsburgh Penguins nemá nárok, pretože im chýba množstvo vecí, ktoré robia slabý team priemerným teamom.
Naproti tomu majstrovský team NJ Devils majú najlepšieho brankára na planéte, obranu pevnú ako skala, dva neuveriteľne produktívne útoky a vynikajúce cheking line.
To sice může být pravda ale včera to vidět nebylo...
painkiller píše:To sice může být pravda ale včera to vidět nebylo...
Pretože najlepšie teamy nechávajú svoje zbrane skryté.
chlapci chlapci..dobra debatka :lol: hl. begbeee sa mi paci :good:
-NJ nezatracujem..dufam, ze v PO chytia Pens a svinskym krokom ich poslu na dovolenku
Sa mi hrozne paci ako vsetci vidia Pens opat vo finale SC a argumentuju ze aku maju formu, my sme minuly rok vyhrali z poslednych 15 zapasov 14, tali sme to vsetko do radu a potom koniec v prvom kole (aj ked dost smolny a stale sa citim ukrivdeny)
uf montreal sa po krize rozbieha v spravny cas..mohli by sme aj my..dnes proti tampe je uz najvyssi cas aj skvela moznost...inak neviete nejaky link kde bych si to mohol pozret?
begbee Marty momentálně nemá vůbec formu a jestli ji do PO nechytne tak to může být průser :( jinak naprostou spuhlasim naše obrana je chlouba a ty naše 2 utoky podle mě nejlepší 2 utoky v cele NHL prostě paráda PS:doufám že Zajíc vyhraje +- body
Tak proti Tampě si vítězství určitě připíšete :D počítám výsledek ta na 2:4 bo 2:5 :yes:
Martin #27 píše:begbee Marty momentálně nemá vůbec formu
Marty je natoľko skúsený, že vie čo robiť aby bol pripravený na playoff. Nepochybujem, že sa tam predstaví v životnej forme. Navyše kvôli neexistujúcemu platovému stropu v playoff bude mať skvelý záskok v podobe Clemma.
NJ tento rok vyhrajú pohár. Nepochybujem o tom. :cert:
no uvidíme nevím jestli Marty je typ který by chytal na pul plynu a šetřil se na PO ale říkám ti že fakt ted nemá formu ale to podle mě přijde ten pohár je můj tajny sen už dlouho ale letoss to je nejpravděpodobnější jelikož máme nejslilnější tým za posledních 8 let
tak dneska by měl chytat Weekes a proti němu Rammo... Ramma mám rád je to dobry golman uvidime kua dneska mám přijet domu až v 1 rano tak nevim jestli zapass uvidim :(
tak po 2 třetině jsme otočili z 0:2 na 3:2 Rammo chytá skvěle... u náss se mi velmi líbí dneska Mottau sice netrefil prazdnou branku ale i to se stane jinak hraje skvěle...jinak dooufám že zranění Weekese nebude vážné
konecne!!!!!
tak výhra v prodloužení ale výkon mě moc nenadchl :(
fuu,tak videl som 2. a 3.tretinu...to uz bol stav 0:1..hned zo zaciatku 2.tr na nas tampa vybehla a nevedeli sme kam skor..potom sa pri zakroku zranil kevin a nahradil ho brodeur,chvilu nas drzal ale z presilovky nemal narok(uplne zle zahrata oslabovka,si nas tam rozobrali ako male deti)..potom nam pomohli presilovky,len ani za svet trafit branu(vid mottau prazdna brana a on netrafi puk ktory je na lade-na nervy)..spasil nas blby odraz puku:D brendan zobral zodpovednost na seba a tr.strielanie poriesil mazacky,neskor si pandolfo spomenul na minulu sezonu a trafil sa paradne(uz som neveril ze sa tak dokaze rozbehnut:)potom nas langenbrunner poslal do vedenia (ten sa mi pacil najviac,hral,korculoval aj ked sa mu nie vsetko vydarilo jasne bolo vidno ako chce timu pomoct a sere ho neuspech)..len prisla 3. tretina a bola to katastrofa...hned sme chytili gola z brejku po chybe na utocnej modrej a prestali sme hrat...kym sme sa zas rozbehli a dotlacili gola tak to trvalo,len opat sme prestali hrat,nam ako by vedenie skodilo a inkasovali sme..a mohli sme aj viac, to bola uplne laxna hra v obrannej tretine..v zavere sme mohli rozhodnut ale nepodarilo sa..v predlzeni to uz chlapci zrobili suverenne a vyuzili chybu tampy..tesili sa velmi..snad ich tento zapas nakopne k lepsim vykonom a pojde to aj ked nebudeme hrat najlepsie...(zapas sa nevydaril oduyovi a zubrusovi,mottau mal skvele momenty v hre dopredu ale pri tlaku supera ako by nebol ani na lade,brodeur za goly nemohol) inak neviete co je s eliasom? a ci je clemmensen zdravi? lebo nejak som to z komentara nezachytil..ten by nas tiez mohol nakopnut...
Gratulace k vítězství, ale taky ste nás mohli porazit v základní hrací době :D co ted s tim bodem máme dělat? Sakra, takhle nám draft nevyjde :nervy2:
NJ sa len potvrdilo u svojich fanúšikov, že prehry z minulých dní neboli nič iné ako kalkulácie s cieľlom získať čo najvhodnejšieho súpera, ktorým sa zdá byť neschopný team obéznych vtákov.
dunime máš pravdu Langenbrunner pro ten tým dýchaj e to vůdce bez něho sme dovolim si tvrdit hodně oslabeni myslím že má C oprávněně mám ho hodně rád
Mottau hral podle mě velmi dobře!! to že nedal gol fo prazdne to se stane navic měl puk na nohy tak nevim proč ho kvůli toho soudit
Jinak painkillere taky říkám že nemuselo byt prosloužení zápass byl do 4 a já jsem v 9 vstával na náš zápass tak jsem nebyl moc vyspany ale dal jsem 2 goly takže v poho :D
ja mottaua nevinim ze to netrafil,len ze ma skoro z toho porazilo:) a mam voci nemu averziu,ma skvele +/-,ale podla mna vobec nevie branit a aj pozicne je slabsi,o sile nehovoriac..ano vcera hral do predu skvelo a zrychloval prechod do utoku,to mu neberiem...je lacny mame ho este na rok,zas az taky problem s nim nemam... a este som zabudol-nevie strielat:)
samozřejmě každý má jiný názor já proti němu nic nemám samozřejmě jsou tam lepší beci třeba Martin to je prostě borec se vším všudy a Havelid byl taky výborný tah...Oduya neměl včera den :(
V globále je naša obrana najlepšia v NHL. Nevidím dôvod na podobné diskusie. Jednozápasové výpadky treba tolerovať.
to je jasné jinak nějak v poslední době jde dolů hodně Rolston nevim jestli bylo chytre ho podepsat až do roku 2011-2012 z naprosto nepřiměřeným platem 5,000 to mi přijde jako celkem hloupost
rolstonova zmluva nas bude trochu(velmi) brzdit..tuto sezonu mi nevadi aky ma plat ale od buducej to bude horsie...ak kvoli tomu nepodpisu giontu alebo neziskaju 1. line rw tak ma to bude velmi mrziet...Martin je borec,mnozstvo ludi o nom ani nevie a pritom je to nenapadny top obranca ligy,este ked zacne trochu viac strielat a budem happy...dnes vyhra v buffale,som rad. snad to bude len lepsie a lepsie
tak výhra v Buffale zápass jsem neviděl...ale Parise zase gol paráda už je zase 4 v bodování ale Detroit dneska hraje tak uvidíme...
Weekesovo zranění si vyžádá 2-3 týdny léčení = byl povolán Clemmensen z Lowelu tak jsme zvědavý jestli se dostane na nějaký zápas do brány odhaduju že tak 2 zápasy odchytá
zapas to byl, obvzlaste prvni dve tretiny, povedenej, jak Devils za starych casu, myslim ze je docela klika ze po tolika porazkach jsme meli moznost se chytit na relativne dvouslabsich souperich. jinak Rolston je podle me chyba uz od zacatku, ten kotrakt je pro takovyho veterana opravdu obrovskej, plus se nepovedl to s cim prichazel a to byt centrem Gionty a Eliase. takze mame leve kridlo do treti lajny za 4,5 mega :thumbsdown:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS