Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Hosi ja 26. nemuzu :-( sem na brigosce... 25. kolem 21:00 nebo 27. ve stejnou dobu :D
Uf, no tak to je trošku problém. :? Väčšine to v tú sobotu vyhovuje, ja by som mohol hocikedy do soboty, ale v nedeľu už nie.
Neviem, čo ostatní? Mohli by ste napr. v ten piatok 25. :?:

Ak nebudeš môcť, vytvor si aspoň poradie hráčov a podľa neho to bude za teba automaticky draftovať. Neviem, no myslím, že už sa termín meniť nebude. :ja_neviem:
Lukas33 píše:Uf, no tak to je trošku problém. :? Väčšine to v tú sobotu vyhovuje, ja by som mohol hocikedy do soboty, ale v nedeľu už nie.
Neviem, čo ostatní? Mohli by ste napr. v ten piatok 25. :?:

Ak nebudeš môcť, vytvor si aspoň poradie hráčov a podľa neho to bude za teba automaticky draftovať. Neviem, no myslím, že už sa termín meniť nebude. :ja_neviem:
Ja to nejak vymyslim....dam do patku vedet :)
Spravte to kedy chcete u mna to bude autopick,ja sa za žiadny čas zaručiť nemôžem ...
Mne vyhovuje ta sobota. V piatok uz nieco mam a v nedelu tiez. Ale inak sa nezblaznim ak to za mna vyriesi autopick. Potom daco povymienam :) .
Tak v tu sobotu nemuzu....od pul 6 vecer nebudu doma slo by to po obede nekdy treba ve 3....jestli to nepujde tak me vyradte seznam delat nebudu to je o nicem :beee:
leo píše:Tak v tu sobotu nemuzu....od pul 6 vecer nebudu doma slo by to po obede nekdy treba ve 3....jestli to nepujde tak me vyradte seznam delat nebudu to je o nicem :beee:

To je pristup... :thumbsdown:

EDIT: Mimochodom, ziaden zoznam robit nemusis. Je uz prednastaveny, mozes si ho zmenit ak chces, ale nemusis. Autopick vyberie (predpokladam) najvyssieho volneho hraca v zozname.
asi tak.
Inak v piatok ani ja nemozem (kamos oslavuje :oslava: ), sobota by hadam sla. Ak nahodou nie tak autopick by mi nevadil :yes:
Len je nas zatial nejako malo :-(
Tak to necháme na tú sobotu. :!: Ale, ešte stále sme sa nedohodli o koľkej. :!:

Zapojte sa ešte ďalší. Tu sa zaregistrujete. Potom sa pridáte do ligy. ID ligy je: 114594 Heslo:www.hokejforum.com
Nehanbite sa a pridajte sa, bude to zábava. :biglol:
Luky prosim te, nedas tu primo link abych se prihlasil jako existujici tym. Jsem z toho krapet zmateny, furt mi to nabizi abych si tym vytvoril nikoliv uz vstoupil do ligy jako tym existujici. Ted jsem v takovem stavu, ze mi to vubec nemysli a nerad bych v sobotu na posledni chvili lustil jak se vubec dostat k draftu :)
Dik moc predem

EDIT: tak uz jsem na to kupodivu prisel :)
Konecne jsem mel cas na to abych si to trosku prosel a hned jsem si vyzkousel testovaci draft :) Je to prehledne a hraci jsou celkem dobre serazeni od tech nejlepsich, samozrejme kazdy ma jine oblibence. Draftovalo se 16 hracu do tymu a pritomno bylo 14 manazeru, ja jsem vybiral osmy.

Toto je muj vytvor :roll:

1. Pavel Datsyuk (Det - C)
2. Henrik Lundqvist (NYR - G)
3. Nicklas Lidstrom (Det - D)
4. Bobby Ryan (Anh - RW)
5. David Booth (Fla - LW)
6. Brian Campbell (Chi - D)
7. Marian Hossa (Chi - RW)
8. Chris Kunitz (Pit - LW)
9. Mike Ribeiro (Dal - C)
10. James Wisniewski (Anh - D)
11. Lubomir Visnovsky (Edm - D)
12. Ales Hemsky (Edm - RW)
13. Kari Lehtonen (Atl - G)
14. Keith Tkachuk (StL - LW)
15. Chris Drury (NYR - C)
16. Tobias Enstrom (Atl - D)
Lukas33 píše:Tak to necháme na tú sobotu. :!: Ale, ešte stále sme sa nedohodli o koľkej. :!:
Je to nastavene na 20:00, cize to beriem tak, ze draft prebehne vtedy, co by mi aj vyhovovalo :ja_neviem: Kazdopadne, dajme to tak, aby to vyhovovalo co najviac ludom. Ja sa prisposobim a prinajhorsom :arrow: autopick :)

Cize mne by to vyhovovalo v sobotu kedykolvek, najlepsie po 18:00. Piatok a nedela nemozem.
Selly, to nie je velmi strategicke prezradzat svoje volby :wink:
Skorpion píše:Selly, to nie je velmi strategicke prezradzat svoje volby :wink:
Tady bych o strategii nemluvil, spis jsem bral co na me vyslo :lol2: V kazdem kole se mi stalo ze mi vyfoukli hrace ktereho jsem chtel vzit... Spis jsem chtel vyzkouset jak to funguje abych pak na ostro z toho nebyl vyvaleny :)
Toto je vysledok mojej skusky:

1. Zdeno Chara (Bos - D)
2. Rick Nash (Cls - LW)
3. Jay Bouwmeester (Cgy - D)
4. Steve Mason (Cls - G)
5. David Krejci (Bos - C)
6. Blake Wheeler (Bos - RW)
7. Milan Lucic (Bos - LW)
8. Paul Stastny (Col - C)
9. Tuukka Rask (Bos - G)
10. Lubomir Visnovsky (Edm - D)
11. Mark Recchi (Bos - RW)
12. Eric Brewer (StL - D)
13. Shawn Horcoff (Edm - C)
14. Erik Cole (Car - LW)
15. Chris Drury (NYR - C)
16. Andreas Lilja (Det - D)
:!: Posunul som draft na 19:00. :!: Ak to niekomu veľmi vadí, vrátim ho späť na 20:00.
A najlepšie bude, keď tam budete tak o 10 - 15 min. skôr. Aby sa vám to stihlo načítať. Pre istotu si každý ešte raz vyskúšajte či vám to bude fungovať tu

EDIT: Skontrolujte niekto či som ten čas dobre nastavil. Teda či je to na 19:00 nášho času.
mne píše že test was sucessful ... :-(
aj mne nabby, ved to znamena ze nam to pojde :yes:

btw je cas draftu nastaveny na nas stredoeuropsky cas?
19:00 nebo 20:00 to je fuk, budu ready
arek: v nejhorsim pripade tam mas odpocitavani do zacatku draftu, takze jen prictes zbyvajici cas a je to :) Ale myslim ze by to snad Lukas nenastavil na americky cas :lol2:
jeste by to chtelo par lidi, aby to bylo zajimavejsi, alespon takovych 16 :thumbsup:
Selly8 píše:Ale myslim ze by to snad Lukas nenastavil na americky cas :lol2:
No, presne toho som sa bál, či som nastavil náš čas. :D Malo by to byť správne, je to v CEST. Čo je podľa mňa Central European Summer Time.
Budem ready :good:
Chlapi ja o 19:00 končím v robote. Ak Vám je jedno kedy tak prosím o 20:00 ak sa ešte dá, toto by bol škrt pre mňa. :( :verysad:
Ďakujem.
Jak uz jsem psal me je to jedno :) jeste me napadla takova asi zbytecna otazka :roll: Nikde jsem to nevidel tak se radsi zeptam... Neni tam platovy strop ze? :D
kde si nastvim ten rebricek ze ako mi bude dávat autopicky??
Draft Centra :arrow: Pre-draft Ranking :arrow: Edit My Rankings; v strede mas rebricek zostaveny Yahoo, vlavo das tych, ktorych nechces draftovat ani za svet a vlavo das tych, ktorych draftovat chces.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING