Neviem, čo ostatní? Mohli by ste napr. v ten piatok 25.
Ak nebudeš môcť, vytvor si aspoň poradie hráčov a podľa neho to bude za teba automaticky draftovať. Neviem, no myslím, že už sa termín meniť nebude. :ja_neviem:
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ja to nejak vymyslim....dam do patku vedetLukas33 píše:Uf, no tak to je trošku problém.Väčšine to v tú sobotu vyhovuje, ja by som mohol hocikedy do soboty, ale v nedeľu už nie.
Neviem, čo ostatní? Mohli by ste napr. v ten piatok 25.![]()
Ak nebudeš môcť, vytvor si aspoň poradie hráčov a podľa neho to bude za teba automaticky draftovať. Neviem, no myslím, že už sa termín meniť nebude. :ja_neviem:
leo píše:Tak v tu sobotu nemuzu....od pul 6 vecer nebudu doma slo by to po obede nekdy treba ve 3....jestli to nepujde tak me vyradte seznam delat nebudu to je o nicem :beee:
Je to nastavene na 20:00, cize to beriem tak, ze draft prebehne vtedy, co by mi aj vyhovovalo :ja_neviem: Kazdopadne, dajme to tak, aby to vyhovovalo co najviac ludom. Ja sa prisposobim a prinajhorsomLukas33 píše:Tak to necháme na tú sobotu.Ale, ešte stále sme sa nedohodli o koľkej.
![]()
Tady bych o strategii nemluvil, spis jsem bral co na me vysloSkorpion píše:Selly, to nie je velmi strategicke prezradzat svoje volby