Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Anger píše: spolehlivou jednicku za dobry prachy :))))
No vidíš. Hned si napsal dva důvody, proč k nim Bryz nepůjde.
Anger píše:Hmm Calgary vlastne bude potrebovat spolehlivou jednicku za dobry prachy :))))
No, a Bryz je jednak náladovej, jednak finančně extrémně náročnej. Takže... :wave:
fantomas píše:No, a Bryz je jednak náladovej, jednak finančně extrémně náročnej. Takže... :wave:
Bryz a náladovej? :sok: Na to mám jinej názor. :neviem: Finančně náročnej? Pro Calgary je 5,667 mega za rok pro hráče/brankář nic, navíc když jim odešel +6ti milionovej JayBo... :ciga:
Jj, platit 5,5 mega dalších pět let (plus si vydržovat stejnej cap hit následující dva roky) za brankáře, kterej během jedný sezony dovede působit jako čaroděj i jako zoufalec (to se na mě nezlob, já se Bryze obyčejně zastávám, ale náladovej prostě je - jako ostatně kdejakej ruskej golman)...nevim no, jestli by si to zrovna Calgary mohlo dovolit - a to teď nemyslim finančně, jako spíš obecně.
fantomas píše:Jj, platit 5,5 mega dalších pět let (plus si vydržovat stejnej cap hit následující dva roky) za brankáře, kterej během jedný sezony dovede působit jako čaroděj i jako zoufalec (to se na mě nezlob, já se Bryze obyčejně zastávám, ale náladovej prostě je - jako ostatně kdejakej ruskej golman)...nevim no, jestli by si to zrovna Calgary mohlo dovolit - a to teď nemyslim finančně, jako spíš obecně.
Rusáci bývají hlavně agresivní, a v tomto se asi 10x Bryz od nich liší. :jj: A Bryz chytá podle toho, ostatně jako všichni gólmany, jaké výkony předvádí obrana před ním. Viz. jeho působení ve Phoenixu a u nás. :neutral:
Jj, čili by v Calgary chytal otřesně.. :yes: (ale ne, samozřejmě je to jen jeden faktor; letos třeba za špatnou obranou chytal slušně, loni za tou samou o poznání hůř - náladovost) :neviem:
fantomas píše:Jj, čili by v Calgary chytal otřesně.. :yes: (ale ne, samozřejmě je to jen jeden faktor; letos třeba za špatnou obranou chytal slušně, loni za tou samou o poznání hůř - náladovost) :neviem:
Podle výkonů se určuje nálada? :eek2: Tak to slyším/čtu poprvé. :neviem:
Ježíš Rono, vždyť ten chlap je jasně náladovej, jednou si stěžuje médiím, že jsou na něj zaměřený a přísný. Jindy zas hned všem novinářům oznamuje dobrou zprávu pro fanoušky, že nebude chytat (viz WC).
muj post byl samozrejme tezce ironickej kdo nepochopil ma smulu :)

Asi tak ja bych ho vykopl z fleku.Nerikam ze nemel svetlej okamzik ale je takovej divnej a moc mu to keca.

zase si myslim ze vymenit ho mozny je.

Mesze bych nechal kreativniho obrance bude chtit kazdej za pytel puku kdyz bude zle.
Anger píše:muj post byl samozrejme tezce ironickej kdo nepochopil ma smulu :)
To já pochopil. Ty nepatříš do té místní flyersácké kliky, která má jeho plakát nad postelí.
Rono píše:Podle výkonů se určuje nálada? :eek2: Tak to slyším/čtu poprvé. :neviem:
Omg, tak snad nebudem takle slovíčkařit. Kromě toho, že je náladovej i jinak (viz dejf), tak můžeš bejt "náladovej" právě i ve výkonnosti. Jestli to nutně potřebuješ slyšet jinak, tak: nestálej, labilní...
Ed Snider odmítá, že příchod Ilji Bryzgalova do Philly byl jeho nápad. „Řekl jsem Paulu Holmgrenovi, ať přivede kvalitního brankáře. Neřekl jsem mu kterého."
dejf píše:Ed Snider odmítá, že příchod Ilji Bryzgalova do Philly byl jeho nápad. „Řekl jsem Paulu Holmgrenovi, ať přivede kvalitního brankáře. Neřekl jsem mu kterého."
Tak jeho prichod mel svoji logiku to jo ale proste sazka na spatneho kone no.Ted se muzem jen modlit aby se Steve Mason probral a naplnil svuj potencial tak jako v prvni sezone.
Během MS jsem mrkl pár zápasů Gusty a musím říct, že mě hodně překvapil svoji hrou dozadu. :neviem: Je jasně nejvytěžovanějším hráčem Švédů, v tabulce pravdy má +5 a před bránou to čistí hodně slušně. Má daleko defenzivnější úkoly než u nás a hraje snad ještě lépe. :jj: Nemluvě o tom, že proti Kanadě měl na starost hlavně Simmondse, kterej si, upřímně, moc neškrtl... :thumbsup:

Jestli od začátku příští sezony začne na farmě nebo na tribuně, tak asi osobně poletím Lavymu rozkopat koule. STOP Fosterům, Gervaisům, Huskinsům... :scare:

Momentální obrana:
Timonen, L. Schenn, Grossmann, Coburn, Meszároš (?), Gustafsson, Lauridsen + Gervais, Manning, Konan

Možná by to chtělo podepsat nějakého beka do 3rd pairingu (nebo draftnout a dát šanci Ristolainenovi?) a zkusit trejd Meszároše. :neviem: Pak nutně přivést PMD a lá Yandle. :pray: Jinak to vypadá celkem solidně. :yes:
http://www.sport.cz/hokej/ostatni/clane ... tml#hp-sez" onclick="window.open(this.href);return false;
Sakra ted zase setrit na novy :) Tak hlavne ze je v pohode.
https://maps.google.com/maps?q=Bra%C5%A ... 1,,0,-0.33" onclick="window.open(this.href);return false;

Na tyhle ceste zrejme boural, na ty nejblizsi krizovatce.
No ja nevim, predjizdet se tam teoreticky da, a je vubec otazka nakolik ten nakladak blikal a nakolik blikal Voras. Skoro bych rekl, ze to ani nemusela byt Vorasova chyba. Pokud jses totiz predjizdenej, tak nesmis odbocit. Je to divny, ale je to tak..
According to a source close to TFP, the Flyers will plan to buyout RW/C Danny Briere.
Ran into Daniel Briere last night. He's pretty sure the Flyers are going to buy him out. He wants to stay.
Tady už není o čem. :neutral: Až se to stane oficiálně, tak Dannymu pochopitelně popřeju hodně štěstí a poděkuju mu za služby, které pro nás odvedl. :jj: :thumbsup:
Jen pak se "modlit" aby šel přinejlepším na Západ, příp. mimo naší divizi.....oh, wait, konferenci. :pray:

EDIT: http://www.flyersnation.net/2013/05/rep ... -out-.html" onclick="window.open(this.href);return false; :link:
Jestli opravdu tak chce stay :) Tak urcite neni vyloucena revize smlouvu za mensi prachy ale pochybuje ze by chtel zustat natolik aby hral za min.
Anger píše:Jestli opravdu tak chce stay :) Tak urcite neni vyloucena revize smlouvu za mensi prachy ale pochybuje ze by chtel zustat natolik aby hral za min.
Po buyoutu nemůžeš tentýž hráče jeden rok podepsat. :( Jinak by to tak velmi pravděpodobně dopadlo.
Revize je zmena stavajici smlouvy a myslim ze pri oboustranne vuli by to jit melo ale nevim jak by se to pocitalo do stropu.

I kdyz vlastne uz stejne nema smlouvu dlouho tak realne uz to asi zacina klesat jeho plat ale do stropu se pocita furt prumer z drivejska nebo ne ?
Anger píše:Revize je zmena stavajici smlouvy a myslim ze pri oboustranne vuli by to jit melo ale nevim jak by se to pocitalo do stropu.

I kdyz vlastne uz stejne nema smlouvu dlouho tak realne uz to asi zacina klesat jeho plat ale do stropu se pocita furt prumer z drivejska nebo ne ?
No cap hit je furt stejnej. Ten se nikdy nemění. Tudíž 6,5 mega se počítá i další dvě sezony.
Briere se urcite kvuli detem stehovat nebude. Pristi sezonu ho cekej u Islanders.
Max Lamarche signed a contract with Philadelphií Flyers.
kleinezeitung.at píše:According to the Austrian website kleinezeitung.at, the Flyers have signed Leksands IF forward Michael Raffl (24) to a two way contract. Leksand will receive $240,000 in compensation.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA