No, a Bryz je jednak náladovej, jednak finančně extrémně náročnej. Takže...Anger píše:Hmm Calgary vlastne bude potrebovat spolehlivou jednicku za dobry prachy)))
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jj, platit 5,5 mega dalších pět let (plus si vydržovat stejnej cap hit následující dva roky) za brankáře, kterej během jedný sezony dovede působit jako čaroděj i jako zoufalec (to se na mě nezlob, já se Bryze obyčejně zastávám, ale náladovej prostě je - jako ostatně kdejakej ruskej golman)...nevim no, jestli by si to zrovna Calgary mohlo dovolit - a to teď nemyslim finančně, jako spíš obecně.
Rusáci bývají hlavně agresivní, a v tomto se asi 10x Bryz od nich liší.fantomas píše:Jj, platit 5,5 mega dalších pět let (plus si vydržovat stejnej cap hit následující dva roky) za brankáře, kterej během jedný sezony dovede působit jako čaroděj i jako zoufalec (to se na mě nezlob, já se Bryze obyčejně zastávám, ale náladovej prostě je - jako ostatně kdejakej ruskej golman)...nevim no, jestli by si to zrovna Calgary mohlo dovolit - a to teď nemyslim finančně, jako spíš obecně.
muj post byl samozrejme tezce ironickej kdo nepochopil ma smulu 
Asi tak ja bych ho vykopl z fleku.Nerikam ze nemel svetlej okamzik ale je takovej divnej a moc mu to keca.
zase si myslim ze vymenit ho mozny je.
Mesze bych nechal kreativniho obrance bude chtit kazdej za pytel puku kdyz bude zle.
Asi tak ja bych ho vykopl z fleku.Nerikam ze nemel svetlej okamzik ale je takovej divnej a moc mu to keca.
zase si myslim ze vymenit ho mozny je.
Mesze bych nechal kreativniho obrance bude chtit kazdej za pytel puku kdyz bude zle.
Tak jeho prichod mel svoji logiku to jo ale proste sazka na spatneho kone no.Ted se muzem jen modlit aby se Steve Mason probral a naplnil svuj potencial tak jako v prvni sezone.dejf píše:Ed Snider odmítá, že příchod Ilji Bryzgalova do Philly byl jeho nápad. „Řekl jsem Paulu Holmgrenovi, ať přivede kvalitního brankáře. Neřekl jsem mu kterého."
Během MS jsem mrkl pár zápasů Gusty a musím říct, že mě hodně překvapil svoji hrou dozadu.
Je jasně nejvytěžovanějším hráčem Švédů, v tabulce pravdy má +5 a před bránou to čistí hodně slušně. Má daleko defenzivnější úkoly než u nás a hraje snad ještě lépe.
Nemluvě o tom, že proti Kanadě měl na starost hlavně Simmondse, kterej si, upřímně, moc neškrtl... 
Jestli od začátku příští sezony začne na farmě nebo na tribuně, tak asi osobně poletím Lavymu rozkopat koule. STOP Fosterům, Gervaisům, Huskinsům...
Momentální obrana:
Timonen, L. Schenn, Grossmann, Coburn, Meszároš (?), Gustafsson, Lauridsen + Gervais, Manning, Konan
Možná by to chtělo podepsat nějakého beka do 3rd pairingu (nebo draftnout a dát šanci Ristolainenovi?) a zkusit trejd Meszároše.
Pak nutně přivést PMD a lá Yandle.
Jinak to vypadá celkem solidně.
Jestli od začátku příští sezony začne na farmě nebo na tribuně, tak asi osobně poletím Lavymu rozkopat koule. STOP Fosterům, Gervaisům, Huskinsům...
Momentální obrana:
Timonen, L. Schenn, Grossmann, Coburn, Meszároš (?), Gustafsson, Lauridsen + Gervais, Manning, Konan
Možná by to chtělo podepsat nějakého beka do 3rd pairingu (nebo draftnout a dát šanci Ristolainenovi?) a zkusit trejd Meszároše.
http://www.sport.cz/hokej/ostatni/clane ... tml#hp-sez" onclick="window.open(this.href);return false;
Sakra ted zase setrit na novy
https://maps.google.com/maps?q=Bra%C5%A ... 1,,0,-0.33" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tyhle ceste zrejme boural, na ty nejblizsi krizovatce.
No ja nevim, predjizdet se tam teoreticky da, a je vubec otazka nakolik ten nakladak blikal a nakolik blikal Voras. Skoro bych rekl, ze to ani nemusela byt Vorasova chyba. Pokud jses totiz predjizdenej, tak nesmis odbocit. Je to divny, ale je to tak..
Na tyhle ceste zrejme boural, na ty nejblizsi krizovatce.
No ja nevim, predjizdet se tam teoreticky da, a je vubec otazka nakolik ten nakladak blikal a nakolik blikal Voras. Skoro bych rekl, ze to ani nemusela byt Vorasova chyba. Pokud jses totiz predjizdenej, tak nesmis odbocit. Je to divny, ale je to tak..
According to a source close to TFP, the Flyers will plan to buyout RW/C Danny Briere.
Tady už není o čem.Ran into Daniel Briere last night. He's pretty sure the Flyers are going to buy him out. He wants to stay.
Jen pak se "modlit" aby šel přinejlepším na Západ, příp. mimo naší divizi.....oh, wait, konferenci.
EDIT: http://www.flyersnation.net/2013/05/rep ... -out-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No cap hit je furt stejnej. Ten se nikdy nemění. Tudíž 6,5 mega se počítá i další dvě sezony.Anger píše:Revize je zmena stavajici smlouvy a myslim ze pri oboustranne vuli by to jit melo ale nevim jak by se to pocitalo do stropu.
I kdyz vlastne uz stejne nema smlouvu dlouho tak realne uz to asi zacina klesat jeho plat ale do stropu se pocita furt prumer z drivejska nebo ne ?
Max Lamarche signed a contract with Philadelphií Flyers.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé