Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PAP(arenteau) resigned...1 rok 1,25 mil...

zbytočné ale budiž...ak to znamená Schrempov konec u Isles...hlavne Grabnera treba podpísať...

každopádne dúfam, že Parenteau odohrá posledný zápas ako first liner koncom tejto sezóny...
cepi píše:bol by som sklamany, ak by sme od vas odchadzali na prazdno, tak dufam, ze vasu vitaznu snurku pretrhneme a nasu nacneme :-P

:arrow: Nemohol ani nikomu poriadnu uvaliť
Cepi,dufam,ze macovia daju tomu Lawsonovi aspon 10ku,moj super ho ma v brane :P
Obrázek
DiPi vymenil ITECH/Bauer za RBK po 10 rokoch? :-O Nikdy som ho príliš nemusel, ale jeho Vietnam-masky :slintac:
dnes poriadne hladní po víťazstve si prídeme pre body, cítim to v kostiach... :yes:
Getzo5 píše:Obrázek
ale jeho Vietnam-masky :slintac:
:lol: :lol: ... mě se líbila ta jeho stará no ..
Capuano potvrdený ako head coach Isles aj pre novú sezónu. Detaily zmluvy zatiaľ nezverejnené.
Evgeni Nabokov sa zúčastní prípravného kempu Islanders
OndroNR píše:Evgeni Nabokov sa zúčastní prípravného kempu Islanders
Aneb, pan MR. hodně puků v brance se vrací! :frajer2:
Snow údajne ponúka svoje 5.miesto v drafte, vraj by chcel získať Jeffa Cartera. :)
OndroNR píše:Snow údajne ponúka svoje 5.miesto v drafte, vraj by chcel získať Jeffa Cartera. :)
Už len čakám, kedy za Cartera ponúkne Florida #3. Alebo Edmonton. :giggle:
Getzo5 píše:
OndroNR píše:Snow údajne ponúka svoje 5.miesto v drafte, vraj by chcel získať Jeffa Cartera. :)
Chuďátko Jeff, podpísal na 11 rokov v domnení že ostane vo Philadelphii celú kariéru a teraz ?....
OndroNR píše:
Getzo5 píše:
Chuďátko Jeff, podpísal na 11 rokov v domnení že ostane vo Philadelphii celú kariéru a teraz ?....
To aj ja, ale to by museli niekoho prihodiť, možno De Haana s Baileym, alebo skôr Grabnera.
mt-svk píše:
OndroNR píše:
Getzo5 píše:[quote="OndroNR"
To aj ja, ale to by museli niekoho prihodiť, možno De Haana s Baileym, alebo skôr Grabnera.
Grabnera si nedajú, De Haan neviem, možno, je to talent, neviem či by ho pustili len tak. Núka sa ti Parenteau, toho by's nechcela ? :D
Carter za vrece pukov... :yahoo:
kajo píše:Carter za vrece pukov... :yahoo:
Chceš, aby ho fakt vymenili ? :eek2:
No asi mi tam chybal na konci tej vety " :sarcasm: "

5+Parenteau je za Cartera smiesne malo, to az taky drbnuty Homer nie je. Aj ked Grabner+5 by bolo fajn, ale ak sa nemylim Grabner podpisal v Isles novu zmluvu s cap hitom 3M. My potrebujeme vymenit Cartera, aby sme usetrili viac ako 2M.
kajo píše:No asi mi tam chybal na konci tej vety " :sarcasm: "

5+Parenteau je za Cartera smiesne malo, to az taky dr*nuty Homer nie je. Aj ked Grabner+5 by bolo fajn, ale ak sa nemylim Grabner podpisal v Isles novu zmluvu s cap hitom 3M. My potrebujeme vymenit Cartera, aby sme usetrili viac ako 2M.
Tak, napadá ma, možno Blake Comeau, čo ty nato ? Ten je slušný, Comeau a 5th pick za Cartera :wink2:
Nic proti nemu, ale v Islanders sa presadzuje iste lahsie, ako v timoch ako je Phila napr. Mnoho ludi nedokaze pochopit, ze Carter je top strelec v lige, v poslednych troch rokoch viac golov dali len Oveckin, Stamkos, Marleau a Crosby (ten len o gol viac. Aj ked by ich mal o dost viac, nebyt toho zranenia). Kovalcuk rovnaky pocet ako Jeff. A nie je to tak, ze Carter je len strelec a nic ine nevie. V defenzivnej cinnosti je solidny, playmaker to asi nikdy nebude, ale hlavne v utoku s Girouxom ukazal, ze vie aj on vymysliet nieco dopredu. A ako som uz pisal v inej teme, ma dobru zmluvu s rozumnym cap hitom a aj ked niekto by mohol namietat na jej dlzku, ja si praveze myslim, ze takto "nekonecne" dlha zmluva moze byt lakava prave pre timy s mensim trhom (ako napriklad Columbus).

Cize menit Cartera len preto, aby sa vymenil, by bola hlupost. Na to su v time ini. Ale to uz sme OT.
kajo píše:Nic proti nemu, ale v Islanders sa presadzuje iste lahsie, ako v timoch ako je Phila napr. Mnoho ludi nedokaze pochopit, ze Carter je top strelec v lige, v poslednych troch rokoch viac golov dali len Oveckin, Stamkos, Marleau a Crosby (ten len o gol viac. Aj ked by ich mal o dost viac, nebyt toho zranenia). Kovalcuk rovnaky pocet ako Jeff. A nie je to tak, ze Carter je len strelec a nic ine nevie. V defenzivnej cinnosti je solidny, playmaker to asi nikdy nebude, ale hlavne v utoku s Girouxom ukazal, ze vie aj on vymysliet nieco dopredu. A ako som uz pisal v inej teme, ma dobru zmluvu s rozumnym cap hitom a aj ked niekto by mohol namietat na jej dlzku, ja si praveze myslim, ze takto "nekonecne" dlha zmluva moze byt lakava prave pre timy s mensim trhom (ako napriklad Columbus).

Cize menit Cartera len preto, aby sa vymenil, by bola hlupost. Na to su v time ini. Ale to uz sme OT.
Tak ono.. Carter je ve stínu Richardse. bere se "až" jako ten druhý. Váš tým je nabitý spoustou hvězd a je těžké tam pak docenit jednotlivé hráče. Každopádně, Carter za Comeau + 5. pick je STRAŠNĚ málo. By museli minimálně přidat 1. pick, aby to mělo smysl.
dobrý deň...vďaka, že ste si na mňa spomenuli :):) trošku väčšia vyťaženosť v posledných mesiacoch mi časovo umožnila svoje postrehy posielať len na jeden web zameraný na NHL...inak dianie trošku sledujem, btw. cg Bruini :) draft ma vcelku uspokojil (samozrejme až na Devils a Flyers - to posledné, čo treba v divízii je, aby Devils získali najlepšieho hráča na drafte a Flyers boli väčší a silnejší :-/ ), ešte podpis pár RFA, no a čakám na výsledok z prvého augusta...+ chcem Whitea a jedného z trojice Cole, Jokinen, Upshall...Garth, TRY NOT...DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY!!
kuwo píše:dobrý deň...vďaka, že ste si na mňa spomenuli :):) trošku väčšia vyťaženosť v posledných mesiacoch mi časovo umožnila svoje postrehy posielať len na jeden web zameraný na NHL...inak dianie trošku sledujem, btw. cg Bruini :) draft ma vcelku uspokojil (samozrejme až na Devils a Flyers - to posledné, čo treba v divízii je, aby Devils získali najlepšieho hráča na drafte a Flyers boli väčší a silnejší :-/ ), ešte podpis pár RFA, no a čakám na výsledok z prvého augusta...+ chcem Whitea a jedného z trojice Cole, Jokinen, Upshall...Garth, TRY NOT...DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY!!
Nie je zač. Už nám chýbali informácie, takže budeme radi, keď sa opäť zastavíš častejšie. Plus, Atlanta šla do hajan, ktovie, či Thrashersfan nakoniec apatický názor nehodí za hlavu a nezačne sledovať Isles. :giggle: Inak z daných mien by asi najviac pasoval Cole. Toho Rutherford podpísať do prvého júla nedokáže, vyjadril sa, že asi bude chcieť otestovať trh aj keď má Carolinu rád, takže bude oň riadna bitka. Jokinen podobne, bol tam záujem Pens, neviem ako to bude v prípade ak podpíšu Jágra, nejak detailne ich cap nesledujem, no je jasné, že ak dostane ponuku od nich, asi váhať nebude. A Upshall je reálny a aj by dobre pasoval, takže :good:

Čo je s NObakovom? :D Tvoj pohľad na Stromeovu budúcnosť (ďakujeme za kompliment :cert: ) a ako je na tom Streit? Čo bude do budúcna s DiPietrom ak sa nezlepší? Dostane Poulin riadnu šancu? Kedy je hlasovanie o Lighthouse? Už som videl nejakú tú "reklamu". Ako vidíš šance? Darmo, ak sa to podarí, hneď sa situácia otočí o 180%.

Ď.
nooo tak Jussi predĺžil, dnešok asi nebude ktovieaká zábava...

mno NOby :D, ak nebude vymenený, čo dúfam, že bude, sa bude hlásiť v kempe (podľa svojho agenta, ale ten už toho natáral)...vzhľadom na jeho formu na poslednej hokejovej udalosti (MS) dúfam, že Snow za neho chytí aspoň late round pick...

Strome => juniors...minimálne sezónu, pravdepodobne najbližšie dve (pokiaľ bude Nino ready, podľa mňa Strome nedostane ani "9 ostrých"), naznačil to aj Snow priamo na drafte a špekuluje sa ešte o jeho budúcej pozícii u Isles, ja ju vidím na pravom krídle prvej lajny (Tavares NIKDY nebude v Isles presunutý na krídlo)...

Streit je v poriadku, špekulovalo sa už o jeho nástupe za SWI na MS, takže mal by byť ok, dúfam, že bez následkov na hernom prejave....

no s Rickym to je bieda, v tom zmysle, že stále neohlásil retirement...mal by sa cez to preniesť, jeho výkonnosť je na Central Hockey League úrovni a zdvíha sa z ľadu ako moja 80 ročná starká...bez urážky, zdá sa to byť skvelý chlap, ale zdravotné následky sú katastrofálne a pochybujem, že ako miláčik Wanga by bol poslaný na farmu...proste ukončiť kariéru a nastúpiť ako napr. development coach, alebo equipment manager alebo čo, by bolo najideálnejšie pre všetky strany (Ricky, team, platový strop)...

Poulin svoju šancu isto dostane, uvidíme ako bude vyzerať po tej operácii kolena, zo Švédska však na farmu dorazí mladý Švéd Anders Nilsson, ktorý mal dobrú sezónu v SEL a už aj reprezentoval...

čo sa týka novej arény, tak ono sa nebude hlasovať o Lighthouse ako ho mal projektovaný Wang, ale o vyčlenení 400 miliónov z verejných financií (daňových poplatníkov, preto to referendum) na výstavbu nových areálov v Nassau vrátane novej arény v hodnote okolo 350 mil. dolárov (za zvyšných 50 mil by sa mal postaviť menší baseballový štadión) a každý dolár nad 350 mil. zaplatí sám Wang, pokiaľ bude potrebné...vládne mierny optimizmus, očakáva sa úspech a Islanders sa už dohodli na "prenájme" s Nassau County do roku 2045...referendum sa koná prvého augusta a pokiaľ bude úspešné, stavať sa začne na jar 2012 a hala by mala byť pripravená na 2014-2015 sezónu...

EDIT : getzo ešte by som chcel Devils zablahoželať k picku Reecea Scarletta...pokles výkonnosti postupom sezóny, možno únavou, ale zisk v 6. kole = steal...odhliadnuc od úplne cool mena :D
Dík za info a ďakujem za všetkých Devilov za gratuláciu :yes: Ale my sme sa zhodli, že Blake Coleman je badass, takže :P

A ja pre zmenu blahoželám k podpisu môjho obľúbenca Martyho Reasonera na dva roky, 2.7 total. Dobrý podpis.
takisto som spokojný s Reasonerovým podpisom, akurát mám pocit, že všetci okolo posilňujú a Isles zas oslabujú (- Konopka, - Martínek, + Reasoner, + Kabanov :giggle: )...

Kód: Vybrat vše

Biggest priority for #Isles, Snow said, is top-4 defenseman. Said team has 10 forwards "pretty much set" heading into training camp
som zvedavý teda...
Gratulujem, Reasoner je skvelý depth player.
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO