Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pát 22. led 2010 19:28
cepi píše:tak toto Alexovi moc nevyslo..a to hrali hviezdy presilovku...
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Oss5gTkWv-8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Oss5gTkWv-8&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
No jo ale to jeho zdravi. Navic ted maji tri golmany. Turco do Phili bych rekl. A nebude ani drahej. Rekl bych tak draft nebo novacek z farmy.Martin #27 píše:tak do Dallásku konečně přišel golman ktetrý by měl být jednotka.![]()
Výměna Lehotnen za Višněvskeho a výběr ve 4 kole draftu je myslím výhodný pro obě strany
s Turcem souhlasím..tady je to jistotka že se bude pakovat...máš pravdu Lehtonen je poměrně často zraněný ale je to hodně kvalitní golman ( proti Auldovi a Turcovi jednoznačně) a Dallasu hodně pomůže podle mě
Turco at si do Philly jde...pro mě jeden z nejslabších golmanu v NHL ... někde jsem četl že to pry je golman s nejlepším reflexem
jsem myslel že spadnu ze židle
Turco at si do Philly jde...pro mě jeden z nejslabších golmanu v NHL ... někde jsem četl že to pry je golman s nejlepším reflexem
Souhlas.Turco je poslední dvě sezony naprosto tragický.Konečně někdo přišel Turcmeistera nahradit.Lehtonen je sice dobrý,talentovaný golman,ale přeci jenom prakticky rok nechytal.Snad se mu tedy budou vyhýbat zranění a pak se jistě dostane do své top formy.Dallas prakticky nemá co ztratit - Kariho získal téměř zadarmo.O Višňovi se spekulovalo v souvislosti s KHL a proto se ho docela rád zbavil.Navíc Lehtonen po sezoně podepíše za výrazně nižší částku.Martin #27 píše:Turco at si do Philly jde...pro mě jeden z nejslabších golmanu v NHL ... někde jsem četl že to pry je golman s nejlepším reflexemjsem myslel že spadnu ze židle
Já z Turca nikoho nedělám,to Turco ze sebe sám udělal tragického golmana.Dallas vidím v akci poměrně často,takže vím o čem mluvím.Loni sice měly Hvězdy problémy se zraněními,nicméně hlavní příčina neúčastí v PO byl Márty.A letos se situace prakticky opakuje.Marty se sice zvedl,ale i tak Stars ztratil minimálně dobrých 10 bodů.Změna klubu mu možná pomůže,ale taky je dost možné,že bude následovat Denise,Cloutiera a spolneis píše:Ale zase tak hrozný golman není, jak tady zněho děláte, ale přeplacený je teda bohovsky.
RiBeiro má po návratu vynikající formu !!
Dneska 2 krásné goly .... první mezi nohama podobně jako Vinny nedávno a druhý zkušeně z buly
Jak jsem viděl jak se na to buly staví jsem si říkal sakra co to zkouší asi si ho obhodí a půjde sám a on jeb ho tam z první :biglol:
Dallásek je jediný tým kterému na západě celkem držím a doufám že PO tam bude...snad až Lehtonen bude ok tak bude pravidelná jednička co podrží ... jak jsem psal už dřív nehorazně se mi líbí Lou Erikson to je skvělý hráč :smile03:
Jak jsem viděl jak se na to buly staví jsem si říkal sakra co to zkouší asi si ho obhodí a půjde sám a on jeb ho tam z první :biglol:
Dallásek je jediný tým kterému na západě celkem držím a doufám že PO tam bude...snad až Lehtonen bude ok tak bude pravidelná jednička co podrží ... jak jsem psal už dřív nehorazně se mi líbí Lou Erikson to je skvělý hráč :smile03:
Tak současné vedení Dallásku opět prokázalo, že jsou to neskuteční kreténi. Nechali si Turca i Lehtonena, jsem vážně zvědav co hodlají po sezóně dělat. Navíc nepřivedli žádného beka, ty 2 matche po OH opravdu stáli za to, dostali doma 2 rychty - 1:5, resp. 1:6, navíc obě doma - no holt hovada jak z románu !!!!
V poho Neisi, s KLH Chomutov jdeme do Extraligy a s PHILLY to fin SC bude, tak nějak vnitřně to cítím, navíc již brzy bude MS kde uděláme jakožto ČR také fin, takže naopak letos to bude naprosto fantastická sezóna, kterou navíc završí titul ANGLIE na MS, co více bych si mohl přát ??
V čem je problém Sidney ?? Já těmto týmům zkrátka takto říkám, to že to používá i jiný člen HF mi určitě nevadí a nevidím na tom nic špatného. Stejně tak mému klubu jsem nikdy neřekl jinak než-li PHILLY, zkrátka nevidím v tom problém !!!!
Neis: Bude to buď Kladno s již vyčpělými Patýzem a Prochym, či MB, se kterou jsme na nože již dlouho, v každém případě letos jsme pro Extraligu udělali max., již brzy nám bude stát nový stadión, máme extraligovou 1. lajnu Duda-Kraft-Hruška, snad to klapne, po těch 14 letech co do Chomutova jezdím by to pro mě bylo něco fantastického !!!!
Neis: Bude to buď Kladno s již vyčpělými Patýzem a Prochym, či MB, se kterou jsme na nože již dlouho, v každém případě letos jsme pro Extraligu udělali max., již brzy nám bude stát nový stadión, máme extraligovou 1. lajnu Duda-Kraft-Hruška, snad to klapne, po těch 14 letech co do Chomutova jezdím by to pro mě bylo něco fantastického !!!!
Bolka i KV by právě tu elh udrželo. Jestli půjde Kladno do baráže, tak nejspíš vyletí pokud se střetnou s Ústí nebo Chomutovem! A Kladno by nechybělo, výkoný jsou slabé a fanoušci nechodí, tak na co je mít v lize...neis píše:Jako Kladna by mi bylo líto, ale Bolka nebo Vary ti by mohli spadnout ... ale v baráži mají málokdy šanci prvoligové týmy, přece jen výkonostní rozdíl tam je dost znatelný...
A ať nejsem OT.
Snad příchod Lehtonena pomůže a budou se mu vyhýbat zranění, k tomu přivézt kvalitní dvojku pro případ. Jinak Ott je podepsán ...
Tak po prehre 1-6 s Detroitom, v druhom zápase chalani porazili St. Louis 4-1. Podľa tých trestov to vyzerá na celkom zaujímavý zápas. :frajer2:
http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1366250
http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1366250
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé