Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

FLYERS FAN píše:Dnes v noci zacina finale OHL London Knights - Barrie Colts. V brane Londonu s nasim prospektom Stolarzom, ktoremu sa zatial dari celu sezonu vyborne. V PO zatial 12-1-1 a uspesnost 93,5% :good:
Devils/Marty fan z NJ. To vám nikdy neodpustím. :bee: :cry:
Getzo5 píše:Devils/Marty fan z NJ. To vám nikdy neodpustím. :bee: :cry:
Teď už se jen modlit, aby za pár let dominoval v našem dresu v NHL! :fucker2:
Rono píše:
Getzo5 píše:Devils/Marty fan z NJ. To vám nikdy neodpustím. :bee: :cry:
Teď už se jen modlit, aby za pár let dominoval v našem dresu v NHL! :fucker2:
Bude dominovať v NHL ale nie v drese Flyers, viď Vezina Bob
Na jednom ze serverů Philly deníků proběhl názor redaktora, že by se Flyers měli pokusit nahradit Fedotenka, pokud odejde, Davidem Clarksonem... :lol2: To byla moje první reakce. :giggle: Clarkson není ve svých úkolech špatnejch, ale vůbec se neobávám, že by k nám přišel. Peníze na něj nemáme, fans ho rádi nemaj...

Off-season bude především pro mě letos velmi zajímavá, neboť jak ve Philly, tak i v Barceloně se toho bude muset hodně dít.. :petrik:
Some people say this offseasons' draft is as deep as the 2003 NHL Draft, #Flyers had the 11th pick that draft and selected Jeff Carter.
Ač jsem Krátera nějak nemusel, tak vůbec bych se nezlobil, kdybychom i letos brali hráče podobného jeho kvalit. :cookies:
http://www.youtube.com/watch?v=aDJi5ErWiZ8" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... 53673.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten dokument o Jardovi z hlediska "filmovýho" nic moc, ale jako takovej je parádní. :good: A přesvědčilo mě to, že jsme ho fakt pouštět neměli, i kdyby letos hrál špatně, tak na tu šatnu měl fakt výbornej dopad, nemluvě o tom, že takovému Girouxovi by jistě zezačátku letos s funkcí kapitána taky helpnul a usnadnil mu život... :neutral:
Pokud nekoho za Fedotenka tak Matta Cullena z Minesoty.
Anger píše:Pokud nekoho za Fedotenka tak Matta Cullena z Minesoty.
:hmm: To nezní vůbec špatně, ale ten (asi) pod dvě mega nepůjde. :ee:
Všimli jste si vůbec, jak letos dopadli ti naši mladíci v playoff OHL? :D
Cousins - trest 4 zápasy
Laughton - trest 5 zápasů
Stolarz - je ve finále, ale dvakrát po sobě dostal 5 fíků, tak už je na střídačce
dejf píše: Stolarz - je ve finále, ale dvakrát po sobě dostal 5 fíků, tak už je na střídačce
neni ovsem vylouceno, ze se na 7. zapas nevrati. Ten druhej taky neni zadnej Tretjak.
Ale ty dva zápasy vyhrál, takže asi nebude co řešit.
dejf píše:Ale ty dva zápasy vyhrál, takže asi nebude co řešit.
No prej se to resi..

Naposledy jsem koukal dostal 4 kousky a stahovali az do OT..
Tak chytal ten druhej a vyhrali 3:2
Sekundu pred koncem..
Jinak pokud se porad ohlizime po obranci tak je tu dalsi zajimavy jmeno.
Cody Franson z Toronta , volal jsem po jeho prichodu uz kdyz byl v Nashvilu ale bohuzel je to jen v moji hlave.

Posledni zapas play off 2 Goly 45Z 29 bodu a v play off 7z 6 bodu.Ale pokud by to Holma napadlo tak Toronto by chtelo urcite neco vic spis si myslim ze by ho nepustili.
Anger píše:Jinak pokud se porad ohlizime po obranci tak je tu dalsi zajimavy jmeno.
Cody Franson z Toronta , volal jsem po jeho prichodu uz kdyz byl v Nashvilu ale bohuzel je to jen v moji hlave.

Posledni zapas play off 2 Goly 45Z 29 bodu a v play off 7z 6 bodu.Ale pokud by to Holma napadlo tak Toronto by chtelo urcite neco vic spis si myslim ze by ho nepustili.
Toronto samo bude shánět beka, takže pochybuju, že mezitim pustěj toho nejlepšího, co aktuálně maj. :)
Každopádně na letošním trhu bude letos málo kvalit, ale za to milion kvantit... :panika: A jestli Holmy bude pokračovat v trendu z loňska, kdy přivedl Fostera, Gervaise, Rosehilla, Fedse, Leightona, Halla... (neřešte koho jakým způsobem, ale prostě byli u nás), obávám se, že u nás nejeden slabší hokejista, (jestli to tedy někdy fakt "hokejista" vůbec je), skončí... :scare:
Obrázek
Rono píše:Každopádně na letošním trhu bude letos málo kvalit, ale za to milion kvantit... A jestli Holmy bude pokračovat v trendu z loňska, obávám se, že u nás nejeden slabší hokejista (jestli to tedy někdy fakt "hokejista" vůbec je) skončí... :scare:
Mohli by bejt k mání solidní FA...Hainsey např. neni podepsanej, ten by se vám určitě šiknul. :jn: A Whitney stejně tak ještě do top4 může v pohodě, počítám, že po opuštění EDM vyroste nejmíň o level. Dál bych si bejt váma nechal líbit ještě Kostku, ale toho si asi Toronto utéct nenechá. Zkrátka..nedostatku kvality bych se uplně neobával, už jen mezi těma veteránama (Leopold, Streit, Redden) by se případně dalo vybrat, kdyby byli opravdu volný.
fantomas píše:Mohli by bejt k mání solidní FA...Hainsey např. neni podepsanej, ten by se vám určitě šiknul. :jn: A Whitney stejně tak ještě do top4 může v pohodě, počítám, že po opuštění EDM vyroste nejmíň o level. Dál bych si bejt váma nechal líbit ještě Kostku, ale toho si asi Toronto utéct nenechá.
Jenže to jsou furt otazníky nad tím, jestli se vůbec prosadí, a jestli jo, pořád budou na úrovni (resp. o level níž) Timonena, L. Schenna, Grossmanna, Coburna (toho nesuckujícího)... :neviem: Do obrany potřebujeme prostě jen a jen TOP posilu a ta nejspíš (a snad) přijde výměnou. :pray:

Náš strop je navíc narvanej, a to bude i přesto, pokud vykoupíme Brierea, a přitom potřebujeme slušně doplnit depth v útoku. :scare: Myslím, že toto klidné léto vůbec nebude. :nervozny:
Ilya Bryzgalov: 'I don't like Philadelphia but the city has good points, cheese steak at least. I prefer West coast: California, Vancouver'
:hroza:
Bryz opäť raz filozofoval? :scare:
Iľja Bryzgalov si myslí, že činy bývalého sovietskeho vodcu Josifa Stalina mali svoju logiku. Zároveň uviedol, že prvý muž komunistického impéria "vedel, čo robí". "Samozrejme, mal svoje excesy. Krajinu však prebral v porevolučnom čase s mnohými špiónmi, nepriateľmi a zradcami," povedal Bryzgalov ohľadom Stalina, ktorého historici z Ruska i zo "západu" považujú za strojcu smrti miliónov ľudí v bývalom Sovietskom zväze (ZSSR). "Bolo nevyhnutné vybudovať krajinu a urobiť tieto veci. Musela vládnuť železná päsť. Áno, zomreli aj nevinní ľudia. To sa však stáva,"
Už jsem četl mnoho názorů na to, koho by měl Holmy re-signout, poslat pryč, vyměnit, vykoupit... Vzhledem k tomu, že ne pokaždý jsem souhlasil, tak mě to donutilo sem dát svoje "přání". :giggle:

Simon Gagne :arrow: re-sign
Ruslan Fedotenko :arrow: re-sign
Jody Shelley :arrow: No re-sign!!!
Mike Knuble :arrow: No re-sign.
Adam Hall :arrow: I don't know.
Matt Walker :arrow: No re-sign!!!
Kurtis Foster :arrow: No re-sign.
Kent Huskins :arrow: No re-sign.
Andreas Lilja :arrow: He goes to Sweden.
Brian Boucher :arrow: 2-way contract.
Danny Briere :arrow: trade or buyout.
Ilya Bryzgalov :arrow: Trade; No buyout.
Andrej Meszároš :arrow: Trade or buyout.
Bryz je netrejdovatelnej. :razzi:
fantomas píše:Bryz je netrejdovatelnej. :razzi:
Pořád jsou v lize GMs jako Jay Feaster... :sarcasm:
Hmm Calgary vlastne bude potrebovat spolehlivou jednicku za dobry prachy :))))
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG