Teď už se jen modlit, aby za pár let dominoval v našem dresu v NHL!Getzo5 píše:Devils/Marty fan z NJ. To vám nikdy neodpustím.![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Na jednom ze serverů Philly deníků proběhl názor redaktora, že by se Flyers měli pokusit nahradit Fedotenka, pokud odejde, Davidem Clarksonem...
To byla moje první reakce.
Clarkson není ve svých úkolech špatnejch, ale vůbec se neobávám, že by k nám přišel. Peníze na něj nemáme, fans ho rádi nemaj...
Off-season bude především pro mě letos velmi zajímavá, neboť jak ve Philly, tak i v Barceloně se toho bude muset hodně dít..
Off-season bude především pro mě letos velmi zajímavá, neboť jak ve Philly, tak i v Barceloně se toho bude muset hodně dít..
Ač jsem Krátera nějak nemusel, tak vůbec bych se nezlobil, kdybychom i letos brali hráče podobného jeho kvalit.Some people say this offseasons' draft is as deep as the 2003 NHL Draft, #Flyers had the 11th pick that draft and selected Jeff Carter.
http://www.youtube.com/watch?v=aDJi5ErWiZ8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... 53673.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten dokument o Jardovi z hlediska "filmovýho" nic moc, ale jako takovej je parádní.
A přesvědčilo mě to, že jsme ho fakt pouštět neměli, i kdyby letos hrál špatně, tak na tu šatnu měl fakt výbornej dopad, nemluvě o tom, že takovému Girouxovi by jistě zezačátku letos s funkcí kapitána taky helpnul a usnadnil mu život...
Jinak pokud se porad ohlizime po obranci tak je tu dalsi zajimavy jmeno.
Cody Franson z Toronta , volal jsem po jeho prichodu uz kdyz byl v Nashvilu ale bohuzel je to jen v moji hlave.
Posledni zapas play off 2 Goly 45Z 29 bodu a v play off 7z 6 bodu.Ale pokud by to Holma napadlo tak Toronto by chtelo urcite neco vic spis si myslim ze by ho nepustili.
Cody Franson z Toronta , volal jsem po jeho prichodu uz kdyz byl v Nashvilu ale bohuzel je to jen v moji hlave.
Posledni zapas play off 2 Goly 45Z 29 bodu a v play off 7z 6 bodu.Ale pokud by to Holma napadlo tak Toronto by chtelo urcite neco vic spis si myslim ze by ho nepustili.
Toronto samo bude shánět beka, takže pochybuju, že mezitim pustěj toho nejlepšího, co aktuálně maj.Anger píše:Jinak pokud se porad ohlizime po obranci tak je tu dalsi zajimavy jmeno.
Každopádně na letošním trhu bude letos málo kvalit, ale za to milion kvantit...
A jestli Holmy bude pokračovat v trendu z loňska, kdy přivedl Fostera, Gervaise, Rosehilla, Fedse, Leightona, Halla... (neřešte koho jakým způsobem, ale prostě byli u nás), obávám se, že u nás nejeden slabší hokejista, (jestli to tedy někdy fakt "hokejista" vůbec je), skončí... 
Mohli by bejt k mání solidní FA...Hainsey např. neni podepsanej, ten by se vám určitě šiknul.Rono píše:Každopádně na letošním trhu bude letos málo kvalit, ale za to milion kvantit... A jestli Holmy bude pokračovat v trendu z loňska, obávám se, že u nás nejeden slabší hokejista (jestli to tedy někdy fakt "hokejista" vůbec je) skončí...
Jenže to jsou furt otazníky nad tím, jestli se vůbec prosadí, a jestli jo, pořád budou na úrovni (resp. o level níž) Timonena, L. Schenna, Grossmanna, Coburna (toho nesuckujícího)...fantomas píše:Mohli by bejt k mání solidní FA...Hainsey např. neni podepsanej, ten by se vám určitě šiknul.A Whitney stejně tak ještě do top4 může v pohodě, počítám, že po opuštění EDM vyroste nejmíň o level. Dál bych si bejt váma nechal líbit ještě Kostku, ale toho si asi Toronto utéct nenechá.
Náš strop je navíc narvanej, a to bude i přesto, pokud vykoupíme Brierea, a přitom potřebujeme slušně doplnit depth v útoku.
Bryz opäť raz filozofoval? 
Iľja Bryzgalov si myslí, že činy bývalého sovietskeho vodcu Josifa Stalina mali svoju logiku. Zároveň uviedol, že prvý muž komunistického impéria "vedel, čo robí". "Samozrejme, mal svoje excesy. Krajinu však prebral v porevolučnom čase s mnohými špiónmi, nepriateľmi a zradcami," povedal Bryzgalov ohľadom Stalina, ktorého historici z Ruska i zo "západu" považujú za strojcu smrti miliónov ľudí v bývalom Sovietskom zväze (ZSSR). "Bolo nevyhnutné vybudovať krajinu a urobiť tieto veci. Musela vládnuť železná päsť. Áno, zomreli aj nevinní ľudia. To sa však stáva,"
Už jsem četl mnoho názorů na to, koho by měl Holmy re-signout, poslat pryč, vyměnit, vykoupit... Vzhledem k tomu, že ne pokaždý jsem souhlasil, tak mě to donutilo sem dát svoje "přání". 
Simon Gagne
re-sign
Ruslan Fedotenko
re-sign
Jody Shelley
No re-sign!!!
Mike Knuble
No re-sign.
Adam Hall
I don't know.
Matt Walker
No re-sign!!!
Kurtis Foster
No re-sign.
Kent Huskins
No re-sign.
Andreas Lilja
He goes to Sweden.
Brian Boucher
2-way contract.
Danny Briere
trade or buyout.
Ilya Bryzgalov
Trade; No buyout.
Andrej Meszároš
Trade or buyout.
Simon Gagne
Ruslan Fedotenko
Jody Shelley
Mike Knuble
Adam Hall
Matt Walker
Kurtis Foster
Kent Huskins
Andreas Lilja
Brian Boucher
Danny Briere
Ilya Bryzgalov
Andrej Meszároš
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé