Prve miesto
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KNIGHTS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Sakryš další prohra. Druhá půlka kola se nám moc nedaří a spadli jsme z vrcholu.
Dnes by to chtělo pořádně zabrat a dotáhnout se trochu blíže na prvního. Poté se totiž hraje jen jeden zápas a tak čas na boj o trůn bude jen dvou denní. Takže pojďme chlapi!
Jedeme KNIGHTS Jedeme
Dnes by to chtělo pořádně zabrat a dotáhnout se trochu blíže na prvního. Poté se totiž hraje jen jeden zápas a tak čas na boj o trůn bude jen dvou denní. Takže pojďme chlapi!
No i kdyby Detroit vyhrál tak ty čtyři body by byli stejně.kanter píše:Ziadna dvojka, Detroit vyhraDawe4 píše:Sakra kluci.
Dnes se hraje jeden zápas a tak jsem myslel, že alespoň jeden z vás dá takticky za 2. Já dal 0.
Tak kdyby jste byl někdo z vás ochotný změňte svůj tip na 2.
Díky.Mame styri body :frajer2:
Dawe mal si pravdu ty,nie tvôj GM :good:bolo úplne zbytočné dávať 3 x 1 vždy by to boli len tie 4 body, dobre si to myslel,už včera som si to všimol a dal ti za pravdu, našťastie nikoho z vás nenapadlo hodiť 2 X poistku na 0 a to sme teraz využili a to čo ste včera stiahli z nášho náskoku ,sme si v podstate zobrali teraz späť, síce o 1 bod menej ale aj tak dobrý.Dawe4 píše:No i kdyby Detroit vyhrál tak ty čtyři body by byli stejně.kanter píše:Ziadna dvojka, Detroit vyhraDawe4 píše:Sakra kluci.
Dnes se hraje jeden zápas a tak jsem myslel, že alespoň jeden z vás dá takticky za 2. Já dal 0.
Tak kdyby jste byl někdo z vás ochotný změňte svůj tip na 2.
Díky.Mame styri body :frajer2:
Protože dva tipéři by stále měli za 1. Ale tak je to tvoje věc. Ty jsi GM.
![]()
Nebudu ti kecat do tvého oboru.
Dean tak víš, co. Já jsem věděl, že mám pravdu
Ale Kanter je prostě šéf a když takticky hrát nechtěl tak nechtěl, no.
Co jsem měl dělat?
Každopdáně dnes je rozhodující noc. Chtělo by vás to stáhnout na co nejmenší bodový rozdíl, aby v posledním tipovacím dnu bylo o co hrát. Tak se dneska snažme a pojďme předvést závěrečný a strhující finiš!!!
Každopdáně dnes je rozhodující noc. Chtělo by vás to stáhnout na co nejmenší bodový rozdíl, aby v posledním tipovacím dnu bylo o co hrát. Tak se dneska snažme a pojďme předvést závěrečný a strhující finiš!!!
Tak sice jsem myslel, že se hraje ještě dva dny, ale ani přes fakt, že nás čeká v noci finish kola se nebojím porvat o první místo.
Na ledové ploše to bude jiskřit a bude to boj o každý kousíček ledu.
Doufám, že náš tým to nakonec ubojuje a bude slavit.
Bylo by to pěkné zakončení druhého kola.
Tak jedeme Knights! 
Na ledové ploše to bude jiskřit a bude to boj o každý kousíček ledu.
Tak, takkanter píše:v oktobri sme vas este nechali (bol mesiac ucty k starsim), ale uz je november takze sa teste
No takéto vzrušujúce závery kola mám rád,dodáva to súpereniu KTL väčšiu atraktívnosť,ked sa rozhoduje o umiestnení až v posledný deň, dokonca v priamom súboji teamov bojujúcich o 1 flek.kanter píše:v oktobri sme vas este nechali (bol mesiac ucty k starsim), ale uz je november takze sa teste
to si nemal pisatDean píše:No takéto vzrušujúce závery kola mám rád,dodáva to súpereniu KTL väčšiu atraktívnosť,ked sa rozhoduje o umiestnení až v posledný deň, dokonca v priamom súboji teamov bojujúcich o 1 flek.kanter píše:v oktobri sme vas este nechali (bol mesiac ucty k starsim), ale uz je november takze sa teste
Verím síce,že tie dnes získané 3 body náskoku na vás budú mať cenu zlata
ale aj tak pôjdeme do súboja naplno a pokúsime sa vám tie plány "detičky naše" prekaziť a v priamom súboji vás poraziť.Takže pevne se pripoutejte, Avery u nás bol posledné 2 týždne na stáži, aby nás naučil ako vás tak vyprovokovať,že sa miesto boja o puk budete venovať
![]()
![]()
a tým výhra ostane doma.
V tomto je on bezkonkurenčná 1 budete
![]()
aké kúsky na vás vymyslel.
![]()
Dean tak Averyho na nás, jo?
Tak to mi se na něho už těšíme.
:smile03: Náš mančaft se jen tak vyprovokovat nedá a klidným, soustředěným výkonem vás smeteme.
Z dnešního zápasu uděláme exhibici a vám zbudou jen oči pro pláč. 
A za ty dětičky ti vyhlašuji válku.
Takhle nás nenazývej.
Už se těším na náš vzájemný zápas. Tam si to s tebou vyřídím osobně.
A za ty dětičky ti vyhlašuji válku.
No asi som vás tak nemal nazvať,ak sa vás to dotklo sa ospravedlnujem,len ked ste nás nazývali dedkami,tak to sa k tomu priam nabízelo.
Dawe na náš súboj sa teším,
ako fanda jazdcov mám Averyho triky od neho už zmáknuté,ukážem ti pestrú paletu z jeho majstrovstva v provokačkách,budeš kukať ako puk, čo všetko na teba vytiahnem.
kanter na Averyho sa nik nechytá.
Dawe na náš súboj sa teším,
kanter na Averyho sa nik nechytá.
Páni
tak to bol fantastický duel z vašej strany,úplne ste náš náskok vymazali a to ešte 1 deň nakoniec tipovačky bude dnes.Bol v tom rozpise trochu chaos a nakoniec sa to vykryštalizovalo takto.Chcem vám zložiť poklonu a ospravedlniť sa,ak som vás urazil,nebol to môj úmysel,dúfam,že moju omluvu prijmete.
Klobúk dolu ste borci.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé