Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ostatne fakt, ze se JVR nevyvinul v to, co jsme doufali, povazuju za Lavyho fail taky...
Letos to bude pro nás skalní fans očistec a pro naše rivaly a celkově zbytek fora oda na radost ... kluci užijte si to :D
Tenhle rok si fakt uzijem :)) Ale v Obrane chybi kreativni bek to je jasny nakej typickej presilovkar.A nakej utocnik co dokaze neco vytvorit s klidem na hokejce (Eh Jagr ? )

Mladych mame dost budoucnost vidim dobre ale ted je to fakt mizerny a je logickym krokem pokud se vysledky nezlepsi pokusit se neco vytriskat za Briera a Timonena i kdyby se pak chteli vratit.

Trade JVR jsem nikdy neschvaloval porad jsem mu veril ze ma hvezdny potencial narozdil od Luke Shenna kterej bude tak maximalne solidni obrance ve svym pasmu.Ale o tom uz nema cenu se bavit je to jak to je.
Anger píše:neco vytriskat za Briera a Timonena i kdyby se pak chteli vratit.
Briere ma jeste smlouvu na 3 roky, driv by se urcite nevratil..
Docela nechapu, proč zrovna zmiňujete tyto jména. Kimmo je i v jeho věku nás nejlepší bruslar a jeho rozehravka je taky nejlepší, bez něj bychom byli totálně marni.. A Briere je zase skvělý v PO, já na jeho výkony nemůžu jen tak zapomenout..
neis píše:Docela nechapu, proč zrovna zmiňujete tyto jména. Kimmo je i v jeho věku nás nejlepší bruslar a jeho rozehravka je taky nejlepší, bez něj bychom byli totálně marni.. A Briere je zase skvělý v PO, já na jeho výkony nemůžu jen tak zapomenout..

Svata pravda ale tady nejde o vykonost ale tady jde o vek a potencial.Je vetsi chyba menit mlady nez starsi veterany , takze proto jsou zminena jmena ktery tady padaj.I kdyz momentalni vykonosti jsou to samozrejme borci.
AndyF píše:Melo by byt 5 zapasu, ale protoze sme Letci, to prirozeni az se nekde v kanclu u tohoto klipu udela, natoci video a povi nam, ze je to prvni incident, ze to byla nehoda, protoze se chtel pred nim chranit a dostane 1 zapas a tytyty...
Erskine dostal :stop: na 3-zápasi myslím že môžeš byť spokojný s takým trestom :jj:
D§M píše:
AndyF píše:Melo by byt 5 zapasu, ale protoze sme Letci, to prirozeni az se nekde v kanclu u tohoto klipu udela, natoci video a povi nam, ze je to prvni incident, ze to byla nehoda, protoze se chtel pred nim chranit a dostane 1 zapas a tytyty...
Erskine dostal :stop: na 3-zápasi myslím že môžeš byť spokojný s takým trestom :jj:
Vypada to, ze Simmonds ma otres mozku a bude chybet daleko dyl, takze to neber osobne, ale leda :ho*no:

Edit: Pokud budem pocitat i zapas ve kterem byl zranen na zacatku, tak uz nehral zapasy 2.
Jenom 3 zápasy za naprostou kurvarnu? Jednoznačně likvidační zákrok a frajer bude po 3 zapasech hrát, tohle je výsměch...návod pro ostatní jak odrovnat soupeře...
Philadelphia 5:3 Carolina

Na domácím kluzišti ze třech zápasů máme 4 body, to se dá. Ale v dalších třech zápasech potřebujeme min. 5 bodů! :yes:

Přidám i pár poznatků k zápasu:
- Výborná PP. Konečně jsem mohl vidět ty přesilovky jako v loni, při každé jsme si vypracovali nějaké šance a kromě jedné špatné situace na modré bez turnoveru. :thumbsup:

- V oslabení taky dobrá práce, kluci. :good:

- První třetina solid. Začátek lepší, konec horší.. Sice jsme v něm dali dvě branky, ale jednu z brejku a jednu v PP. Jinak Canes nás pak zatlačili.

- Druhá třetina lepší než solid. Asi nejlepší 20ti-minutovka z naší strany.

- Třetí třetina hrůza. Nevím, co jim Lavy o přestávce řekl, ale předpokládám, že něco v tomto stylu: „Hoši, vedeme o tři branky, serte na útok, už to nějak ubraňte a trošku hrajte volněji.“ - A tak to taky vypadalo. Nebýt Bryzových dvou golových zákroků (v této třetině, celkem jich měl asi čtyři), tak se v pohodě mohlo jít do OT.. :scare:

- Giroux :thumbsup: Konečně tam byli i ty náznaky, kličky, střely jako v loni. Snad se bude dál zlepšovat.

- Bryzgalov :poklona: :poklona: :poklona: ... Oproti loňsku je to ku*evsky jiný Ilya. V loni několikrát na úrovni Brenta Johnsona, letos bych ho v klidu zařadil mezi momentálně TOP5 gólmanů NHL. :yes:

- Pochválit musím i Reada. Většina fans očekávala, že loňská sezona byla pouze fluke a letos se zařadí tam kam s tím platem patří, mezi AHLery. Ale není to tak. Zatím náš nejproduktivnější hráč a kdyby včera Bryz (opět) nechytal tak parádně, tak je pro mě MOTM. :jj:

- Jinak mi to nedá, ale musím se vyjádřit i k McGinnovi. Chybí nám TOP power-forvardi Hartnell i Simmonds, ale při jeho pobytu na PP mě přišlo, jako kdyby nám nechyběli. McGinn parádně clonil, bruslil, boural a střílel. Že by další power-forvard na obzoru? :petrik:

- Carolina velmi slabý bottom-six. Eric Staal ale :klobuk: Hrál včera parádně, nejlepší hráč Canes.

Další zápas Tampa, máme jim co vracet, ale ti prohráli teďka s NYR, takže budou mít zase motivaci se vrátit na vítěznou vlnu.. Bude to ku*va těžké.. :nervozny:
Další 2 body doma ,výhra 2:1 nad TBL
4 lajna nám zařidila bodíky :oslava:
Bryzga včera famozní výkon :klobuk: kdyby takových bylo více ,nezlobil bych se :yes:
Snad se klucí pomalu začínájí rozjíždět :cinka:
:groupwave: Philadelphia 2:1 Tampa Bay :groupwave:

Krása, krása! Na domácím kluzišti fakt krása! :good: 3 wins, 1 lost.. Not bad.. :ciga:
Z nejěžšího zápasů (z těch čtyř domácích po sobě) máme dva body, proti Floridě i Carolině chci vidět další čtyři!

Pář poznatků k zápasu:

Rinaldo krásně KO Crombeena! :klobuk:

PP lepší než první zápasy, ale gol jsme nedali, takže průměr..

Oslabení super!

První třetinu - neviděl jsem.
Druhá třetina - do vstřeleného gólů hrůza. Od vstřelené branky ale paráda a Tampa nevěděla, kam dřív...
Třetí třetina - klasika v našem podání, když vedem... Beton, vyhazovat a ubránit to... Ještě že Sestito pak dokázal dát druhej...

Bryzgalov - Nemám slov. :poklona: :poklona: :poklona:

McGinn - Nevím jak vám, ale mě se prostě líbí... Aktivní, dravej, střílí, hituje.. :thumbsup:

Ve čtvrtek proti Floridě bych dal Bryzovi zaslouženej odpočinek, ale chce to nutně další dva body proti takovému soupeři!
Takze Kimmo nam ostava minimalne o rok dlhsie, dnes predlzil za 6M. Na prvy pohlad je to moc, ale vieme aka je u nas situacia s bekmi a ze keby sme prisli este aj o Kimma, tak ... Ja mu verim, len aby ostal zdravy :modlenie:
FLYERS FAN píše:Takze Kimmo nam ostava minimalne o rok dlhsie, dnes predlzil za 6M. Na prvy pohlad je to moc, ale vieme aka je u nas situacia s bekmi a ze keby sme prisli este aj o Kimma, tak ... Ja mu verim, len aby ostal zdravy :modlenie:
Teprve ted je to oficialni..
Podepsal v noci.
Philadelphia 2:3so Florida

Tak po dvou výhrách zase přišla studená sprcha. :eek2:
Shrnu to tentokrát jasně.

- V 60% zápasu nebruslíme, nestřílíme, neútočíme, nenahráváme si. Takto se nedá vyhrávat. :stop: Neuvěřitelné co jsme dokázali.. Přenechat oba body Washingtonu i Floridě. :lol3:
Zítra musíme nutně vyhrát, nejlépe v regular time! :protest:
:wave: Philadelphia 4:3ot Carolina :wave:

Super! Další důležité dva (tentokrát zasloužené) body jsou doma. Ten martin měl fakt pravdu, stačí pár výher a hned je to v tabulce poznat. Mimo PO už jsme jen o počet odehraných zápasů. :jupi: Musíme ale však ve vítězných výsledcích pokračovat, což nebude na následujícím 6ti-zápasovém tripu vůbec lehké. :nervozny: V pondělí poprvé proti Jamesu van Riemsdykovi, doufám, že Wafle včera vypotřebovali všechen střelný prach a v pondělí tam vyhrajem. :petrik: A jinak musím opět sprdnout Lavyho. :hroza: Voras se Schennem se spolu parádně našli, vytvářejí několik šancí, jsou nebezpeční, včera i nejlepší naši útočníci a ten náš :antry: trenér je za stavu 3:3 rozhodí. :slap: Ale zase schvaluju to, že oddělil od sebe Brierea a Girouxa - KONEČNĚ. Ti dva spolu hrát prostě nemůžou, doslova si překážejí. Snad v pondělí uvidím Brierea mezi Schennem a Vorasem. Do první vrátit McGinna a ponechat Simmondse. :yes: Ať už je zpátky Hartnell. :pray:

:flyer: LET'S GO FLYERS! :flyer:
Leighton je zrejme zraneny, na trip povolan Boucher...
Zaplat buh :good:
Je sice brzo na to, abychom nějak porovnávali Lukea Schenna a van Riemsdyka, ale tak jen tak pro zajímavost sem vypíšu jejich dočasné statistiky a ke hře Lukea se i vyjádřím, když o něm, myslím si, mám vcelku přehled.. :giggle:

L. Schenn
Góly: 1
Asistence: 1
TM: 11
Plus/minus +3
Hity: 46 (1st in NHL)
Bloky: 27 (13th in NHL)
Giveaways: 11 (12th in NHL)
Takeaways: 5
TOI na zápas: 20:36

Já osobně jsem s Lukem spokojený. Kromě zápasu s Washingtonem vždycky patřil k tomu lepšímu na ledě, v některých zápasech byl i našim nejlepším bekem. A vzhledem k tomu, že Coburn hraje :ho*no: a Gross nemá slušnýho parťáka, tak je Luke teďka i náš TOP bek v defenzívě. A určitě jsem nečekal to, že po 12 zápasech bude mít jen 11 trestných minut (z toho 1x bitka), přitom má nejvíc hitů, je silný, "protivný" a útočníkům fakt nedává moc prostoru, hraje na hraně. :good: A nejvíc mě teda překvapilo jeho bruslení, všichni o něm psali, že uvidíme nového Kubinu, ale mýlili se. :hehe: Má daleko lepší bruslení, než si někteří myslí. Snad jsem ještě ani nepostřehl žádnej sprintérskej souboj, ve kterým by zaostával... :neviem: Nevím, jak by naše obrana vypadala bez něj, ale troufám si tvrdit, že bychom měli o pár bodů méně, sice by tu byl JVR, ale furt si to myslím...

J. van Riemsdyk
Góly: 7 (6th in NHL)
Asistence: 2
TM: 8
Plus/minus: 0
Hity: 12
Bloky: 4
Giveaways: 4
Takeaways: 7
TOI na zápas: 18:11

U JVR mě překvapují ty góly, ale tak to se dalo nejspíš čekat, potenciál na branky prostě měl a má, zdá se, že ho konečně naplňuje.. Co mě ale (ne)překvapuje je to, že se svým tělem má tak málo hitů. :neviem: Ale tak je tam od něčeho jiného, no...

A důležitost pro týmy? Současně si myslím, že Luke je pro nás důležitější než JVR pro Toronto... I když během zranění Lupula je to dost vyrovnané, vyvážené... :ciga:
Ale kdo je lepší, kdo se vyplácí víc, to bych definitivně porovnal až na konci další sezony! :yes:

:fan: Dneska musíme Toronto porazit! :povzbudzovanie:
Mne to zatial vychadza na win-win trade, ale ako vravis, zatial je prilis skoro na vynasanie podobnych sudov.
trochu jiny nazor na tema JVR x Schenn

http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... 25z;_ylv=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Win pro Toronto, tohle nebyl dobrý trade.Toronto melo přidat ještě nejakeho prospecta..Holmyho kroky se min poslední roky vůbec nelíbí. Jediné co se hodně povedlo byla výměna Cartera..
Po 14 zapasech hodnotite trade??
Asi uz vam definitivne je*lo.. :sisi:
Já mel ten pocit už hnedka po vymene, protože mi bylo jasné ze se jvr v Torontu chytne. Na druhou stranu spojeni bratrů schennu by mohlo pomoct oborům...uvidime
Ja jsem z toho taky nemel dobrej pocit, ale realna situace je nasledujici:
Bez JVR tak, jak u nas hral jsem si nasi existenci dokazal predstavit. A to jestli jinde udela svoji zivotni sezonu, to uz nas nemusi tolik zajimat.
Ale predstavit si, ze bysme ted Schenna nemeli a krome Fostera a Gervaise by musel hrat taky treba Lilja :nervy:
JVR zkratka hraje 1. lajnu Leafs. Fajn
Schenn ted hraje 1. obranu Flyers (coz je mimochodem v tom clanku spatne) a taky fajn.
Pokud by nahodou nekoho napadlo zacit vymejslet, koho vseho jinyho jsme mohli jak ziskat. Tak na to se muzete rovnou vybodnout..
neis píše:Win pro Toronto, tohle nebyl dobrý trade.
:rofl: :lol3:
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA