Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ProHockey nas zaradil v predsezonych odhadoch na "krasne" 10. miesto na vychode :roll: . Dufam, ze sa im predpoved podari tak ako pred 2 rokmi :)
Skorpion píše:ProHockey nas zaradil v predsezonych odhadoch na "krasne" 10. miesto na vychode :roll: . Dufam, ze sa im predpoved podari tak ako pred 2 rokmi :)

:hroza: :scare: :lol3:
Skorpion píše:ProHockey nas zaradil v predsezonych odhadoch na "krasne" 10. miesto na vychode :roll: . Dufam, ze sa im predpoved podari tak ako pred 2 rokmi :)
Dnes som sa k nemu konečne dostal. Čo sa týka Bostonu, som nechápal...asi tak ako 29b i pre Phoenix, Eberleho ako prvý typ na Calder trophy a ten návrh o skúsenostiach s FB :D Ale tak zvyšok viacmenej ok. Ten Boston ale pekne prestrelili, minimálne káder na tom rozhodne nie je tak ako písali. Fakt nechápem ako si už samotní Česi môžu podceňovať potenciál Krejčího či nechápať v akom tíme sa nachádza Hall a v akom Seguin, či ignorovať, že sa Boston posilnil a neoslabil (i keď Šatanovi to šlo) alebo fakty prečo tak hanebne vypadol v sérii s Philly. Fakt som nepochopil. Ale je to názor, treba rešpektovať a vyvracať. Možno by ste mohli adresovať slušne napísanú kritiku ktorá by padla na úrodnú pôdu, lebo toto dosť bilo do očí, to súhlasím.
Stratili Ramsaya.

Ale vzhľadom na to, že Boston je podľa mňa v najslabšej divízii, tak tretie miesto je isté :-).
Zatial zhrniem prve 2. tretiny zapasu s Canadiens strucne... Rask chyta vo forme z minulej sezony... Carey takisto :lol2: ale z toho fanusikovia Habs velku radost mat nebudu... ak sa "mlady Roy" nezlepsi oproti dnesnemu zapasu o 200% tak GM bude mat dlho nocne mory z vymeny Halaka...

U nas ma potesil Horton, zatial hra dobre aj ked nema pri sebe hracov svojho kalibru, vidno ze je rychly a ma super strelu. Seguin zacal ako center a bol "neviditelny"... presne to som cakal... ludia ho ospevovali ale byt v 18. rokoch centrom v NHL je dost velky skok z junior league... na kridle pri Recchi a Bergeron-om to vyzera ovela lepsie... Wheeler ma za sebou jednu tretinu ako center s kridlami Paille a Caron- nejde im to zle, Paille opat ukazal svoju rychlost, snad za zlepsi trocha v koncovke a bude to v pohode.

Obrana: velmi dobry dojem mam z Bartkowskeho... myslim ze ma na to aby bol 6-7 obranca... uplne otrasny je Hunwick... o nom asi plati to iste ako o Carey... ak sa chlapec nezlepsi o 200% tak si u nas v tejto sezone nezahra... a to treba doplnit ze je v dvojici so Seidenbergom... Boychuck hra s Bartkowskim a velmi v pohode.

EDIT: Tak este doplnim ze Wheeler si na pozicii centra pocinal celkom dobre... uvidime ako sa vyvinie situacia so Savvym takze je dobre skusat vsetky moznosti kym nam nejde o body.
Vylsedok prveho zapasu a potesil, uvidime ako nam to pojde v dalsich dueloch :frajer2: .
:lol3: :lol3: :lol3:
Skorpion píše:ProHockey nas zaradil v predsezonych odhadoch na "krasne" 10. miesto na vychode :roll:
ja sa nad ich kazdorocnymi BOS prognozami len pousmejem :fucker: v podstate mam ich prognozy v :butt: a nema zmysel sa nad nimi pozastavovat :-P PO tutovka a co bude dalej.... :smile03:

Tylerova premierova preseason trefa Zeeho prihravka vsak mala ine okale
osobne si myslim ze na halla nebude mat ani nahodou a v calderu ho predbehne aj PK :clap:
Pri všetkej úcte k Davidovi, akokoľvek ho mám rád, do Yzermana má samozrejme ďaleko, ale to aj štýlom, i keď niečo spoločné by sa našlo. Takto ho naozaj porovnávajú,...iba v Bostone... Hovorí sa aby sa hovorilo...Klasika :)
kanter píše:Vylsedok prveho zapasu a potesil, uvidime ako nam to pojde v dalsich dueloch :frajer2: .
:lol3: :lol3: :lol3:
Tak to nechápu, letos máte nabouchaný a velmi dobře vymazlený kádr, teďka ještě opustit ten váš antistyl a jste tým podle mého gusta. Rozhodně patříte do TOP5 východu, kde jsou podle mě jednoznačně týmy PHI,PIT,NJD,WSH,BOS. Druhý výkoností koš je podle mě Tampa,Buffalo,Ottawa,MTL. I když Tampa vypadá letos taky dost silně...
Ale tak zas je pravda, že so strieľaním gólov Boston "problém" má. Uvidíme ako zapadne Horton a Seguin, každopádne čo sa týka regular season, zbytočne podceňuješ Buffalo a Ottawu. Tí opäť nebudú nízko. Sabres chýba výraznejśí strelec, Sens brankár, ale ako tímy sú našľapané dostatočne. Samozrejme, Boston by PO dať mal. Čo bude potom, to sa uvidí. Zvedavý som hlavne na zdravotný stav a formu Savarda.
Výkon Buffala se bude odvíjet od Millera, ten byl alfou i omegou i letos, bez něj by nehráli ani o to PO. Jinak mají sice rychlý talentovaný tým, ale bez vetších tahounů a leaderů, kteří dokáží zabrat, když se nedaří. Do budoucna jim sice roste Mayers, ale jinak jsou dost nevyvážení a jak by řekl Philly, prostě "máselníci", i když musím uznat, že základní část jde uhrát i s podobným týmem slušeně, ale první kolo PO a jasný konec ;) Ottawa se mi koncepčně taky moc nelibí. Žádný pořádný defenzivní bek, nic moc brankáři. Alfymu s Kovym táhne na 40let a Spezza je celkem náladový, ke všemu se na ledě se chová jako by byl z porcelánu... Takže si myslím, že je rozhodně nepodceňuju, když je srovnám s kádry mých TOP5 ;)

Ještě bych dodal, že Bostonu jako jedinému mých Top5 nic nechybí a to ještě mají v záloze Seguina a Hamilla.
NJD velmi schází tvořivý bek
PHI má nejhorší golmany v lize
PENS má slabá křídla
WSH těm zase chybí siloví hráči

Ať jsem Boston letos hodně nemusel, tak musím uznat, že mají skvělý tým a do budoucna se budou ještě hodně lepšit...
Tak aby sme sa pochopili, moja top5 je stejná :wink: akurát to bol z mojej strany taký menší reminder, že sa na to dá nazerať aj z druhej strany. Samozrejme, že ako v prípade Sabres, tak v prípade Sens súhlasím, ale sú to minimálne, v regular season prehliadnuteľné detaily, rozhodovať bude aktuálna forma. Nuž a čo sa týka PO, podobne, tam má ale Boston pre nás oboch z logických dôvodov navrch. Alfredsson i Kovalev predsa stále hrajú na svoj vek parádny štandard. Ono spoločne s Folignom, Fisherom a Reginom je to fakt dobrá top6...Akurát poznámka - prepáč, ale tak čo je potom Phillips? :-O
Nenapadlo mě, že když se budu chtít podívat na nějaký Pre-Season Bruins, že to uvidím na vlastní oči. A hle, jednak dneska hrajete kousek od místa, kde bydlím, a pak teda NHL Premiere. Rád bych se mýlil, Tygři jsou silní, ale obávám se, že to skončí debaklem 8-2. btw. obnovujeme při této speciální příležitosti whiteout, když už nic jinýho, Amíci budou čučet, jak se fandí na hokeji!
E: Atmosféra skvělá, předvedená hra už horší, 2.třetiny jsme hráli pěknej a i celkem vyrovnanej hokej, bohužel poslední třetinu jsme hráli už jenom na půl plynu, což je celkem frajeřina proti týmu NHL :D Ba ne, zítra hrajeme s Kladnem, museli jsme se trochu pošetřit. No, ale na konci ty prázdný brány, co jsme netrefili :hroza: Po 7 gólu jsem už tam chtěl hodit bílý ručník, s kterým vytváříme whiteout, ale pak jsem si vzpomněl, že nejsem na fotbale :D
Tak v Liberci naši fans (rozuměno HC Mountfield) přivítali Andyho Ference náramně http://jelele.rajce.idnes.cz/LIB_Boston ... /#Andy.jpg :thumbsup:
habs píše:Tak v Liberci naši fans (rozuměno HC Mountfield) přivítali Andyho Ference náramně http://jelele.rajce.idnes.cz/LIB_Boston ... /#Andy.jpg :thumbsup:
parada :good:
Patrice Bergeron prodlouzil o dalsi tri roky za 15 micu.
vyborne, Bergy je nas. Cap hit tym padom vyssi iba o 0,25 miliona, co je super. Hlavne aby zostal zdravy.
Tak o pár minút nám to všetko vypukne. Nehorázne sa teším. Z prípravy som videl iba jeden zápas - s Libercom. Zvedavý som najmä na útok... uvidíme, ako sa to celé poskladá, sám som zvedavý. No zaujímavé bude i sledovanie našej defenzívy... odišiel Widdeman, Ward a stratég Ramsay - čo možno zanechá následky - uvidíme.

Phoenix je kvalitný súper, ale mohli by sme ho zdolať. Treba začať celkom inak, ako vlani, lebo začiatok je nielen pre psychiku mimoriadne dôležitý. Tak come on!

:wawe: :wawe: :wawe:
The NHL News píše:Zdeno Chara has re-signed with Boston Bruins to seven-year deal (45.5 mil.)
Zdeno Chára podepsal novou smlouvu :!: Sedm let za 45.5 mil dolarů - 6.5 mil. cap-hit :thumbsup:
PainKiller píše:
The NHL News píše:Zdeno Chara has re-signed with Boston Bruins to seven-year deal (45.5 mil.)
Zdeno Chára podepsal novou smlouvu :!: Sedm let za 45.5 mil dolarů - 6.5 mil. cap-hit :thumbsup:
:clap: Výborné pre Cháru, výborné pre Boston, výborné pre všetkých Slovákov!
PainKiller píše:

Podpísali sme Zdena, čo je skvelé, vlastne máme ho do konca jeho kariéry, ale jeho cap hit som si predstavoval niekde inde.
BruinsFan píše:Podpísali sme Zdena, čo je skvelé, vlastne máme ho do konca jeho kariéry, ale jeho cap hit som si predstavoval niekde inde.
Kde preboha? :shock:
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Podpísali sme Zdena, čo je skvelé, vlastne máme ho do konca jeho kariéry, ale jeho cap hit som si predstavoval niekde inde.
Kde preboha? :shock:

7 rokov je v pohode, ale 6.5 je trochu veľa. Najmä, ked výkony budú klesať...

taký cap hit - 5 - najviac 6 mil...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS