Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

guillaume píše:emelin na PO bude fit
Medical update on Alexei Emelin: suffered a torn ligament in his left knee. He will not return this season.<<< officalny twitter Habs
Kower píše:
Medical update on Alexei Emelin: suffered a torn ligament in his left knee. He will not return this season.<<< officalny twitter Habs
Jako zrovna jestli budu hitovat Lucice to bych si dvakrat rozmyslel :) protoze to neni clovek to je mutant z falloutu.
Anger píše:
Kower píše:
Jako zrovna jestli budu hitovat Lucice to bych si dvakrat rozmyslel :) protoze to neni clovek to je mutant z falloutu.
Ale o tom je, kdyby si měl hráč na ledě rozmýšlet koho hitovat a koho ne, tak to by to na ledě teda vypadalo! Lucic ho v poslední chvíli zahlédl a zapřel se. Jemelin odletěl a špatně dopadl, shit happens :-( . Jde se dál. Hlavní je, aby vazy byly v pořádku a neohrozily jeho další kariéru :nervozny: (s koleny jednoho ruského beka jsme si již užili své). Máme dost mladých beků, kteří na to mají a pozici šestého obránce zvládnou, o tom jsme přesvědčen :jj: . A je jedno, jestli to bude Beaulieu, Tinordi nebo Weber.

Na Craps se musíme dobře připravit a určitě musíme hrát víc defenzivně, neb s rozjetým triem Ovie-Bäckström-Johansson nemůžeme jezdit nahoru dolů, to by nás stálo krk. A hlavně pokračovat ve výborné disciplíně. Ale tohle MT moc dobře ví poradí si s tím :yes:
Anger píše:
Kower píše:
Ale to nebylo o tom, že od něj odletěl, to bylo o nehorázné smůle při dopadu... :-( .
Kower píše:Emelinovi nestacila nakladacka od Charu a tak skusal hit (s mensim vyskokom) na Lucica... mozno rozbite koleno po tvrdom pristati ho uzemni a podobne vypadky si odpusti... https://twitter.com/PezDOY/status/32129 ... 72/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Bože, Bože... :hroza:
Le Canadien signe une prolongation de contrat de 2 ans à Peter Budaj. / Habs sign Peter Budaj for 2 more years.
guillaume píše:Le Canadien signe une prolongation de contrat de 2 ans à Peter Budaj. / Habs sign Peter Budaj for 2 more years.
:) Já myslím,že dobrý podpis.Peter prokázal,že je spolehlivou dvojkou.Navíc letos se mu docela daří.
Tokarski tak získal dva roky,aby vyzrál a pokusil se převzít jeho roli.Případně konkuroval Pricemu a duševně mu zatopil, jako kdysi Halák.
Zápas s Washingtonem jsem neviděl,ale za prohru :thumbsdown:
:-P S Buffalem musíme zabrat a vyhrát,potřebujeme body.PO jisté ještě neni..Bude to,ale těžké.Zdá se mi,že jsme se na předpokládané PO málo posílili,zvláště potom co posílili Boston,Rangers a Toronto..Podle mě mělo přijít ještě nějaké důrazné křídlo k Plekancovi..Kdyby to byl sniper,tim líp.
Přišel pouze bek Drewiske a ten mě zatim také nijak zvlášť nepřesvědčil.Sbírá jeden mínusový bod za druhým a rozhodně to není toužebná posila, jakou jsem očekával.Po pár zápasech Drewiskeho neodepisuju,ale musí se o hodně zlepšit! Možná by mladý Tinordi byla lepší posila obrany,měl by se ještě zkusit.
Koukal jsem,že včera hrál také Bourque.Podle času toho moc neodehrál,ale alespoň jeden marod se do sestavy vrátil. Ze sestavy vypadl často faulující tvrďák White .Tak snad to bude dobré.
ja nevim, budaj letos chyta famozne.. asi nejlespi backup v lize..
tokarski ale xyta taky skvele..
1 rok by bolo asi idealni pro budaje, ale tak doufam ze toky si taky v nhl zahraje...
Budaj po tom příšerným začátku, kdy jsem ho úplně nenáviděl, zabral a má teď skoro stejný čísla v statistice jako Carey. Dobrej podpis, taky si myslím, že moc dlouhá smlouva, ale budiž.

S tím posilováním už je pozdě, ale podle twiterů tsn, to byli právě habs, kdo usilovali o Kopeckýho, ale prý nenabídli dobrou cenu. Jestli je pravda, že chtěli Gallaghera a pick, tak ať si ho klidně strčej někam.

Emelin je velká ztráta, nesouhlasím že :

Máme dost mladých beků, kteří na to mají a pozici šestého obránce zvládnou, o tom jsme přesvědčen . A je jedno, jestli to bude Beaulieu, Tinordi nebo Weber.

Takovej brousek jako Emelin není žádný z nich ba zdaleka ani nová posila Drewiske a to bude do PO potřeba.
Kromě toho se nenávist soupeřů hodně soustřeďovala na něho a PK měl víc klidu na vymýšlení a hraní hokeje.

V PO budou chybět centimetry a kila. Na všech fotkách po oslavě gólu Paciorettyho to vypadá jak když učitel na základce povzbuzuje své svěřence nebo (slovy dnešní mládeže) jako Gandalf, vysvětlující svým hobitům jak zatočit se skřety. (Desharnais, Gallagher, Markov, Bouillon)
Pro mě trochu šok, protože jsem skrz ty Budajovy nářky o tom, jak by chtěl víc chytat, čekal buď odchod jinde nebo do Evropy, ale asi si ještě chce něco vydělat. Za mě ale i tak dobré, jak bylo řečeno, tak chytá solidně a ty peníze se dají. Jen bych taky preferoval spíš jednoletou smlouvu, ale to ve finále se*e pes.

Ohledně posilování jsme za týmem. Když kouč řekne, že týmu věří a nechce nabourávat chemii, tak je dobře, že to tak dopadlo. A když si můžeme dovolit dát hráče jako je Bourque do čtvrté brázdy :jn: , tak bych o tým starost neměl. Drewiske je typický stay at home, ale zatím hodně sbírá mínusky, to je pravda, nicméně špatně nehraje. Beaulieua začínám obdivovat čím dál tím víc, ten jeho přehled a klid s jakým hraje, je neskutečný :waa: . Jemelin a jeho kila chybí, ale tohle je taky plus :yes: .
Nase situace se nijak jinak nazvat tedkom ani neda:
Dejte nam uz konecne soupere.. Kdo nema strach nech se prihlasi :!:
Alex , last 5 games point streak 3+3 :good:
tak konecne prust do 4 lajne

Gionta-plekanec-burk
max-Dd-Gally
Gally-Eller- ryder
moen-halpern-prust

Markov - Bouillon
Subban - Drewisky
Gorges - Beaulieu

HS White, Kaberle, Weber
IR Diaz, Emelin,Armstrong
:slintac:

k porovnani BOS:

Seguin-Bergeron-Jagr
MArxand-krejci-lucic
paile - Peverley- horton
Caron-cambel-Thorton

chara- hamilton /bulldogs/
seideberg-ferenc
bojcuk-mquaid

ma BOS fakt lepsi kadr? :slap:
trevor timmins on collberg..
byli jsme prekvapeni ze sebastian byl volnej jeste ve 2 kole.. jeho hodnota je top 15 1st round..
kdyby jsme po nem nesahli , byla by to od nas velka chyba :!:
ma BOS fakt lepsi kadr?

Nema. Drinkwhiskey ve vasem 2. D-paru je tomu zaruka.
tie dvojice jsou orientacni, nevi mdo skym hral
a jako mcwaid ci ferenc jsou lepsi jak drewisky? :lol:
diaz redy to go :yahoo:
2 PP formation best on world
Nathan Beaulieu 4z 0+2... +6 , priemerny cas na lede 16 Min.
:shock: a ja myslel ze jeste neni redy to nhl..
MB pry bude menit 2nd pick aby ziskal Jordana Subbana :!:
Atlantik píše:
ma BOS fakt lepsi kadr?

Nema. Drinkwhiskey ve vasem 2. D-paru je tomu zaruka.
Drinkwhiskey :rofl: :hufi: :haha:
Jinak maro v tom má, už jen podle stylu psaní, velkou gulášovku. Davis hraje šestého beka, samozřejmě :yes:

Beaulieu je NHL ready a stává se z něj můj velký oblíbenec. Famózně bruslí a puk vede naprosto s přehledem. Na dvacet let to je :klobuk:

A maro, Galchenyuk už asi dva měsíce není Gally, ale Chucky. Právě aby se to nepletlo :thumbsup:
tak to byl debakl.. dali nam radne na budku, zase :bitka3:
:-( Zaspali jsme začátek a Price nic nechytil.Den blbec..Ze čtyř střel 3 góly a osobně si myslim,že ty jejich góly nebyli úplně z kategorii tuctových.Spíš pokus ohrozit bránu a rychle se zbavit puku a ono to tam se štěstím zapadlo.Rozhodně nás nepřehráli.
Tentokrát to Torontu vyšlo i když se musí uznat,že Reimer chytal dobře.
Jinak herně v dalším průběhu jsme vypadali celkem dobře,jen ta koncovka.Nebylo to tak zlé jak to na první pohled zdá,nemá proto smysl nad našima klukama lámat hůl.
A jedna perlička.Trefil se poprvé od mé kritiky Drewiske.Jako by chtěl říci,že nemám s tím jeho hodnocením pravdu. :D
montreal píše::-( Zaspali jsme začátek a Price nic nechytil.Den blbec..Ze čtyř střel 3 góly a osobně si myslim,že ty jejich góly nebyli úplně z kategorii tuctových.Spíš pokus ohrozit bránu a rychle se zbavit puku a ono to tam se štěstím zapadlo.Rozhodně nás nepřehráli.
Tentokrát to Torontu vyšlo i když se musí uznat,že Reimer chytal dobře.
Jinak herně v dalším průběhu jsme vypadali celkem dobře,jen ta koncovka.Nebylo to tak zlé jak to na první pohled zdá,nemá proto smysl nad našima klukama lámat hůl.
A jedna perlička.Trefil se poprvé od mé kritiky Drewiske.Jako by chtěl říci,že nemám s tím jeho hodnocením pravdu. :D
No právě, že tuctové byly... :D . A nevím, co pořád máte proti Drewiskemu - je to solidní defenzivní bek, který si plní ty povinnosti, co si plnit má! Já nemám s jeho hrou žádný problém. On je tam od destrukce, na vymýšlení tam máme jiné, takže v pohodě :thumbsup: .
Zápas s Torontem byl dost smolný, ale taky postupem času od nás lehkovážný - takhle hrát nemůžeme a já doufám, že Therien tohle hráčům řádně zdůrazní!
MBergevin se vyjadril, ze by rad v 1kole ziskal NPetana. Samozrejme zalezi kdy budeme vybirat a ci bude jeste volnej..
http://www.youtube.com/watch?v=TsQ4dSx1Zq0" onclick="window.open(this.href);return false;
dle odborniku.. gallagher style..

:rofl: mi to pripomenulo:

Nervák sa znova predviedol. Vôbec sa nečudujem, že sa na tréningu pochytili s PKom. :lol2:
jsme v krizi :nervozny:
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG