Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ono ta kriza uz zacala svoj treti mesiac a prehlbuje sa stale viac a viac....
Nebuď takový pesimista :mad: Až už by sis mohl dát nějakej avatar :D :jn:
Nekde jsem cetl ze Visnovski je k mani ? Co kdyby teoreticky prisel k nam co na to rikate ? :)

Myslim ze ma pristi sezonu smlouvu asi okolo 4 mega ale to jen hadam nemam to overeny.
// na Visnu si robime zalusk (aj) my :bee: c.
Rono píše:Nebuď takový pesimista. Až už by sis mohl dát nějakej avatar
ono to chce presne rozmery a velkost, ja sa s tym mrdat nebudem :D
A ty si az moc velky optimista :D
Anger píše:Nekde jsem cetl ze Visnovski je k mani ? Co kdyby teoreticky prisel k nam co na to rikate ? Myslim ze ma pristi sezonu smlouvu asi okolo 4 mega ale to jen hadam nemam to overeny.
j uz som to tu pisal, ale zo sutera alebo luke scheena by som bol stastnejsi
Finch182 píše:ono to chce presne rozmery a velkost, ja sa s tym mrdat nebudem :D
A ty si az moc velky optimista :D
Co je těžkého na tom si na google zadat Philadelphia Flyers a pak vlevo dáš přesné rozmery, napíšeš 150x šířka, 150x výška a něco se ti najde :slap: To je otázka tří minut :D
Urcite Schenn nebo Suter by byla vetsi bomba ale jako rychla zaplata na tuhle a pristi sezonu nebyl by uplne zlej i kdyz on je hlavne ofenzivni hrac a zkuseny rozehravac coz nas ted celkem trapi a Shenn s Suterem jsou takovy mix dovednosti coz je lepsi podle me a taky vek.
kebyze je visna v ich veku tak by som asi bral jeho. Ale inak prave to ze je ofenzivny ale hlavne starty tych akcii co nam nejde

rono :D alebo to budem mat za minutu ked si okopirujem ten tvoj :D:D:D
Tak klidně mě to nevadí, já si najdu jinej, no problem.. Ale jako fakt :wink2: Co bych neudělal pro fans Flyers :D
a este by si mohol byt taky dobry a po zapase s detroitom mi napisat pm ci stoji za to si kuknut zaznam zapasu s detroitom :D to znamena aby som sa nenasral zase ked si kuknem flyers :D ako v poslednych dnoch :D a lubi sa ti moj novy avatar?:D

edit: tak netreba :D zajtra nemam skolu tak kuknem ked nezaspim
tak zajtra mam ja a jarda jagr narodeniny :hop: som zvedavy na kolko je ta zmluva co sa s nim chysta, snad dva roky este :waa:
tak tebe všetko naj, ale ten Jarda aký..? to je kto..? :D
TRADE: #Flyers have acquired (D) Nicklas Grossman from Dallas in exchange for a 2012 2nd rd pick(from LA) & 2013 3rd rd pick(from MIN).

Tak konečně máte dobrého beka do zadních řad :thumbsup: Zrovna dneska se spekulovalo o Kubinovi, ale Grossman je 100x lepší posila :D Good job.
PainKiller píše:TRADE: #Flyers have acquired (D) Nicklas Grossman from Dallas in exchange for a 2012 2nd rd pick(from LA) & 2013 3rd rd pick(from MIN).

Tak konečně máte dobrého beka do zadních řad :thumbsup: Zrovna dneska se spekulovalo o Kubinovi, ale Grossman je 100x lepší posila :D Good job.
Přesně to samé si říkám. Toto byl dobrý kauf. Jen chce, aby Gross své přednosti potvrdil i na ledě a po sezoně si vysloužil novou smlouvu :good:
Grossman can become an unrestricted free agent after the season, but Holmgren said he won't be in a rush to offer him a new contract.

"I think that goes both ways," Holmgren said. "I think Nicklas has to see if he likes it here. We like him … we're happy to have him and we'll see where it goes from here."
"We've struggled in a lot of areas here lately and that (penalty kill) is certainly one of them," Holmgren said. "Nicklas has been around, he's developed over time in Dallas. He's still a good young player and we're excited to have him. I feel he's really going to give us a boost in our own zone and get us out of our end quickly because he makes a good first pass. He's not a guy that's going to put up a lot of points, but he's a good all-round defenseman."
Dnes dam recap za Rona:

:plus:

:minus: Bryz
AndyF tak toto ne :nono: Jdu napsat i ty pluska :giggle:

:plus: Začátek třetí třetiny, kdy Buf nedali dvě gólovky, to nám pomohlo
:plus: Giroux-Hartnell :poklona:
:plus: Druhá a třetí třetina. To jsme Sabres válcovali
:plus: I přes odstoupení dvou hráčů ze zápasů jsme dokázali Buffalo přejezdit i s 10 útočníky
:plus: Přesilové hre i oslabení. Jen tak dál!

:minus: První třetina
:minus: Druhý inkasovaný gól jde na vrub Bryze
:minus: Zranění Brierea a Sestita. Snad se aspoň jeden na Pens vrátí :please:

Pak osobně velkou radost mám z přestupu Grossmana, očekávám, že to bude naše jednička na oslabení a defenzivní hru, snad své kvality potvrdí! LET'S GO FLYERS! :fan:
Osobne jsem hrozne zvedavej az za nas Grossman nastoupi tesim se na nej co predvede :)

Jinak zapas jsem sice nevidel ale podle statistik Simmonds,Talbot ty vzhledem na platy maji uzasny sezony oba.

A samozrejme Giroux tusim 5 bodu za asistence a Hartnell 1+3 coz je uzasny vykon.

Skoda ze jsem zrovna nevidel zapas po tech co jsme jen prohravali tak nas to snad ted nakopne na vyssi level :)
Anger píše:Osobne jsem hrozne zvedavej az za nas Grossman nastoupi tesim se na nej co predvede :)
Vymaze Malkina z ledu, v idealnim svete ho posle na IR.
"I'm real excited about it and happy to be here."
Takže s Grossmanovou smlouvu na příští sezony asi problém nebude :ciga: :good:
Rono píše:Takže s Grossmanovou smlouvu na příští sezony asi problém nebude :ciga: :good:
No přirozeně! Když vystupoval na letišti z letadla a daval autogramy, Holmy se nenápadně přitočil a dal mu podepsat smoluvu na 10 let za $500,000
PHILADELPHIA FLYERS vs. PITTSBURGH PENGUINS
Tak dnes jeden z nejdůležitějších zápasů, aspoň pro mě. Týmy jsou od sebe pouhé dva body, Malkin - Giroux také, myslím, že nás čeká dost dobrý zápas.
Určitě si přeji výhru. Vrací se nám po zranění Jágr, Meszároš, van Riemsdyk a v akci také uvidíme novou posilu Grossmana :wave:
Teď to chce jen napodobit druhou a třetí třetinu ze čtvrtečního duelu s Buffalem. A hlavně, být efektivní!
P.S.: Naposledy nás Pens v regulérní hrací době (!) porazili 17.10.2010 :hmm:

Pár nejhezčích momentů (pro fans Philly :jn:) z minulých vájemných zápasů:

no ja som nebol doma tak som si nechal zapas stiahnut a kukol som si zaznam.....ta prva tretina....uz som sa chytal za hlavu ze je to nas klasicky novorocny zapas no ale potom :shock: konecne im to v tom utoku aj zacalo padat a dufam ze im to pomoze konecne k dobrym vysledkom, dnes sa tesim na pens

a som zvedavy na grossmana. ale cakal som nejaku vacsiu "bombu" a dufam ze aspon jeden obranca este pride a vobec by mi napr nevadilo kebyze sa ten novy obranca vymeni s carlom alebo coburnom, myslim ze bez tychto dvoch exemplarov by nam bolo lepsie
Nechcem se Carlea zastávat, taky dělá dost chyb v rozehrávce, ale letos oproti Coburnovi je to bůh... Už má na dosah třicet bodů...
Jinak Grossman je to lepší co nás mohlo potkat, bude to jasně náš nejlepší DEFENZIVNÍ bek... Bombu čekat nemůžeš, Suter vyměněnej nebude a L. Schenn nevím no... Toho bych chtěl, ale nevím jestli přijde...
no ja som prave cakal toho scheena, nechajme sa este prekvapit, riemsdyk uz je fit, tym padom vymenitelny. no a hovoim ze coburn by si radsej mohol zbalit kufre, holmgrem sa musel sfetovat ked mu ponukol tych 4,5mega rocne. carlovi konci zmulva tento rok a neverim tomu ze ho este podpisu. nechapem jak sa z nich mohli stat take nemehla, dva roky dozadu sme hrli dlhu dobu na styroch obranocv a nebol problem
Finch182 píše:
a som zvedavy na grossmana. ale cakal som nejaku vacsiu "bombu" a dufam ze aspon jeden obranca este pride a vobec by mi napr nevadilo kebyze sa ten novy obranca vymeni s carlom alebo coburnom

Kubina is comming :jupi:
Finch182 píše:no a hovoim ze coburn by si radsej mohol zbalit kufre, holmgrem sa musel sfetovat ked mu ponukol tych 4,5mega rocne. carlovi konci zmulva tento rok a neverim tomu ze ho este podpisu. nechapem jak sa z nich mohli stat take nemehla, dva roky dozadu sme hrli dlhu dobu na styroch obranocv a nebol problem
Tak proti Carleovi v tomto roce nic nemám, na začátku sezonu a ještě na začátku prosince jsem ho taky vyměnoval, ale teď se mi zdá zase v pohodě a navíc dost podporuje ofenzivu... Daleko hůře hrajou Coburn a Bourdon... Pokud by se Carle dokázal podepsat do 3.8 mega, tak Holmgrenovi poděkuju, ale ještě to chce, aby se zbavil Coburna :modlenie:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS