Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ono to chce presne rozmery a velkost, ja sa s tym mrdat nebudemRono píše:Nebuď takový pesimista. Až už by sis mohl dát nějakej avatar
A ty si az moc velky optimista
j uz som to tu pisal, ale zo sutera alebo luke scheena by som bol stastnejsiAnger píše:Nekde jsem cetl ze Visnovski je k mani ? Co kdyby teoreticky prisel k nam co na to rikate ? Myslim ze ma pristi sezonu smlouvu asi okolo 4 mega ale to jen hadam nemam to overeny.
a este by si mohol byt taky dobry a po zapase s detroitom mi napisat pm ci stoji za to si kuknut zaznam zapasu s detroitom
to znamena aby som sa nenasral zase ked si kuknem flyers
ako v poslednych dnoch
a lubi sa ti moj novy avatar?:D
edit: tak netreba
zajtra nemam skolu tak kuknem ked nezaspim
edit: tak netreba
Přesně to samé si říkám. Toto byl dobrý kauf. Jen chce, aby Gross své přednosti potvrdil i na ledě a po sezoně si vysloužil novou smlouvuPainKiller píše:TRADE: #Flyers have acquired (D) Nicklas Grossman from Dallas in exchange for a 2012 2nd rd pick(from LA) & 2013 3rd rd pick(from MIN).
Tak konečně máte dobrého beka do zadních řadZrovna dneska se spekulovalo o Kubinovi, ale Grossman je 100x lepší posila
Good job.
Grossman can become an unrestricted free agent after the season, but Holmgren said he won't be in a rush to offer him a new contract.
"I think that goes both ways," Holmgren said. "I think Nicklas has to see if he likes it here. We like him … we're happy to have him and we'll see where it goes from here."
"We've struggled in a lot of areas here lately and that (penalty kill) is certainly one of them," Holmgren said. "Nicklas has been around, he's developed over time in Dallas. He's still a good young player and we're excited to have him. I feel he's really going to give us a boost in our own zone and get us out of our end quickly because he makes a good first pass. He's not a guy that's going to put up a lot of points, but he's a good all-round defenseman."
AndyF tak toto ne
Jdu napsat i ty pluska 
Začátek třetí třetiny, kdy Buf nedali dvě gólovky, to nám pomohlo
Giroux-Hartnell 
Druhá a třetí třetina. To jsme Sabres válcovali
I přes odstoupení dvou hráčů ze zápasů jsme dokázali Buffalo přejezdit i s 10 útočníky
Přesilové hre i oslabení. Jen tak dál!
První třetina
Druhý inkasovaný gól jde na vrub Bryze
Zranění Brierea a Sestita. Snad se aspoň jeden na Pens vrátí 
Pak osobně velkou radost mám z přestupu Grossmana, očekávám, že to bude naše jednička na oslabení a defenzivní hru, snad své kvality potvrdí! LET'S GO FLYERS!
Pak osobně velkou radost mám z přestupu Grossmana, očekávám, že to bude naše jednička na oslabení a defenzivní hru, snad své kvality potvrdí! LET'S GO FLYERS!
Osobne jsem hrozne zvedavej az za nas Grossman nastoupi tesim se na nej co predvede 
Jinak zapas jsem sice nevidel ale podle statistik Simmonds,Talbot ty vzhledem na platy maji uzasny sezony oba.
A samozrejme Giroux tusim 5 bodu za asistence a Hartnell 1+3 coz je uzasny vykon.
Skoda ze jsem zrovna nevidel zapas po tech co jsme jen prohravali tak nas to snad ted nakopne na vyssi level
Jinak zapas jsem sice nevidel ale podle statistik Simmonds,Talbot ty vzhledem na platy maji uzasny sezony oba.
A samozrejme Giroux tusim 5 bodu za asistence a Hartnell 1+3 coz je uzasny vykon.
Skoda ze jsem zrovna nevidel zapas po tech co jsme jen prohravali tak nas to snad ted nakopne na vyssi level
PHILADELPHIA FLYERS vs. PITTSBURGH PENGUINS
Tak dnes jeden z nejdůležitějších zápasů, aspoň pro mě. Týmy jsou od sebe pouhé dva body, Malkin - Giroux také, myslím, že nás čeká dost dobrý zápas.
Určitě si přeji výhru. Vrací se nám po zranění Jágr, Meszároš, van Riemsdyk a v akci také uvidíme novou posilu Grossmana
Teď to chce jen napodobit druhou a třetí třetinu ze čtvrtečního duelu s Buffalem. A hlavně, být efektivní!
P.S.: Naposledy nás Pens v regulérní hrací době (!) porazili 17.10.2010
Pár nejhezčích momentů (pro fans Philly
) z minulých vájemných zápasů:
Tak dnes jeden z nejdůležitějších zápasů, aspoň pro mě. Týmy jsou od sebe pouhé dva body, Malkin - Giroux také, myslím, že nás čeká dost dobrý zápas.
Určitě si přeji výhru. Vrací se nám po zranění Jágr, Meszároš, van Riemsdyk a v akci také uvidíme novou posilu Grossmana
Teď to chce jen napodobit druhou a třetí třetinu ze čtvrtečního duelu s Buffalem. A hlavně, být efektivní!
P.S.: Naposledy nás Pens v regulérní hrací době (!) porazili 17.10.2010
Pár nejhezčích momentů (pro fans Philly
no ja som nebol doma tak som si nechal zapas stiahnut a kukol som si zaznam.....ta prva tretina....uz som sa chytal za hlavu ze je to nas klasicky novorocny zapas no ale potom
konecne im to v tom utoku aj zacalo padat a dufam ze im to pomoze konecne k dobrym vysledkom, dnes sa tesim na pens
a som zvedavy na grossmana. ale cakal som nejaku vacsiu "bombu" a dufam ze aspon jeden obranca este pride a vobec by mi napr nevadilo kebyze sa ten novy obranca vymeni s carlom alebo coburnom, myslim ze bez tychto dvoch exemplarov by nam bolo lepsie
a som zvedavy na grossmana. ale cakal som nejaku vacsiu "bombu" a dufam ze aspon jeden obranca este pride a vobec by mi napr nevadilo kebyze sa ten novy obranca vymeni s carlom alebo coburnom, myslim ze bez tychto dvoch exemplarov by nam bolo lepsie
Nechcem se Carlea zastávat, taky dělá dost chyb v rozehrávce, ale letos oproti Coburnovi je to bůh... Už má na dosah třicet bodů...
Jinak Grossman je to lepší co nás mohlo potkat, bude to jasně náš nejlepší DEFENZIVNÍ bek... Bombu čekat nemůžeš, Suter vyměněnej nebude a L. Schenn nevím no... Toho bych chtěl, ale nevím jestli přijde...
Jinak Grossman je to lepší co nás mohlo potkat, bude to jasně náš nejlepší DEFENZIVNÍ bek... Bombu čekat nemůžeš, Suter vyměněnej nebude a L. Schenn nevím no... Toho bych chtěl, ale nevím jestli přijde...
no ja som prave cakal toho scheena, nechajme sa este prekvapit, riemsdyk uz je fit, tym padom vymenitelny. no a hovoim ze coburn by si radsej mohol zbalit kufre, holmgrem sa musel sfetovat ked mu ponukol tych 4,5mega rocne. carlovi konci zmulva tento rok a neverim tomu ze ho este podpisu. nechapem jak sa z nich mohli stat take nemehla, dva roky dozadu sme hrli dlhu dobu na styroch obranocv a nebol problem
Tak proti Carleovi v tomto roce nic nemám, na začátku sezonu a ještě na začátku prosince jsem ho taky vyměnoval, ale teď se mi zdá zase v pohodě a navíc dost podporuje ofenzivu... Daleko hůře hrajou Coburn a Bourdon... Pokud by se Carle dokázal podepsat do 3.8 mega, tak Holmgrenovi poděkuju, ale ještě to chce, aby se zbavil Coburna :modlenie:Finch182 píše:no a hovoim ze coburn by si radsej mohol zbalit kufre, holmgrem sa musel sfetovat ked mu ponukol tych 4,5mega rocne. carlovi konci zmulva tento rok a neverim tomu ze ho este podpisu. nechapem jak sa z nich mohli stat take nemehla, dva roky dozadu sme hrli dlhu dobu na styroch obranocv a nebol problem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé