Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... replay.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... replay.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... eplay2.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... eplay3.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokejforum.com/images/haxball/20 ... eplay4.hbr" onclick="window.open(this.href);return false;
:scare: podla poctu replayov usudzujem, ze ste toho odohrali dost..a ja so svojim mobilnym netom som si mohol akurat tak natahovat kacera na chate :slap: kazdopadne ako to dopadlo? pretoze tie zaznamy nemozem stale pozriet, nakolko som stale na chate.

Inak Anty, zda sa ze sobota okolo 20:00 vyhovuje zatial kazdemu....skus tento termin navrhnut superom.
jeden je este zo stredy a nejake su tam tusim aj zo zapasov s HFG. Imo vcera za nieco stal hlavne posledny, ked sme proti superovi z 3. ligy uhrali 2W a 1OTL. Boli sme len 4 lebo Rono odohral len par min, kedze mu lagovalo.
A pouzivame uz TS.
Zajtra by mi to mohol niekto vysvetlit ako sa to pouziva, ak nebudem sam vediet...arek? :jn:
no ten Forsbi, doupi a spol proti kterým jsme hráli ty úvodní včerejší přáteláky byly fakt kvalitou někde jinde :yes: na druhou stranu já tyhle zápasy rád hraju, protože tyhle silný týmy většinou odkryjí naše slabiny (a že jich máme :lol2: ) ...

Ty zápasy s třetiligovejma jsme odehráli na výbornou... já jsem se včerejškem spokojenej... proti Interu ale budem všichni muset předvést to nejlepší co v nás je a hlavně vyvarovat se chyb a hrát zodpovědně ze zádu... plichta 0:0, prohra 0:1 nebudou na úvod ligy špatnym výsledkem...

kolaps v podobě výsledku 3:8 by se už hodnotil trochu hůř...
kajo » Pia Aug 09, 2013 5:17 pm píše: Inak Anty, zda sa ze sobota okolo 20:00 vyhovuje zatial kazdemu....skus tento termin navrhnut superom.
ano presne v tomto case zajtra hrame

takze zajtra sobota 20:00 zapas 1.kola vsetci sa dostavit :dup: ja by som chcel aby uz okolo 19:15 ste tu boli nech dame pripravak s nejakym prvoligistom
Obrázek
V prvním kole Inter Milán zavítá už zítra na domácí stánek Project HokejForum. :eek2:
a s kym to vlastne hrame?

caka nas asi jeden z favoritou 9. rocnika 3.ligy F.C. INTER

supiska supera a ich skusenosti z 3vs3 z poslednych 4 sezon (v poradi od 5. po 8. sezonu):

Milhaus (Pirates - 3.liga, Parní válec - 2.liga, Fire Ball - 3.liga, Fire Ball - 2.liga)
Milito (F.C: Internacionale - 3.liga, SK SOKKER - 2.liga, Grizzlies - 2.liga, Grizzlies - 1.liga)
Gonzales ( - , Cunts´n´twats B - 3.liga , Cunts´n´twats B - 3.liga, Cunts´n´twats B - 2.liga)
open ( - , HeroeS - 2.liga , HeroeS - 2.liga , Grizzlies - 1.liga)
{Vajce94} (Kamikaze - 1.liga, Folové - 1. liga, Pure skill - 1.liga, The Goodies - 1.liga /The Chosen ONE - 3.liga)

ocakavana zostava {Vajce94}-Milito-Milhaus
ty vole co ty šašci pouští do médií
oficiální prohlášení týmu F.C. Inter píše:F.C. Inter bude v nejbližších dnech hrát proti Project HokejForum a pokud získá tři body, bude to jen dobře pro vývoj dalších zápasů, začátek je vždy důležitý. Trenér Walter Mazzarri ovšem nechce sobotního outsidera podcenit.

"Hráče jsem varoval, že ačkoliv je Project HokejForum outsider, každý tým, co teď proti nám hraje, je proti nám hodně namotivovaný. Musíme se na zápas dobře připravit a ukázat to nejlepší," uvedl před zápase Mazzarri.
Za ty velkohubé keci berem jedině výhru :dup:
loool oni ma dali do brany :rofl:

komentar na fb:
Petr Crowley Dlabal: 4:0 pro Project
:cool:
arek :D .. holt ani slavny Inter Milán nemá dobrý scouting...
Anty ja som im posielal normalne cez mail, lebo som to citala a este stale mi nedosla odpoved a to uz pomalickz budu dva a pol az tri tyzdne, od utorka som doma tak poriesim ale skuste prosim napisat, lebo to neni mozne.
Cathy » Sob Aug 10, 2013 8:46 pm píše:Anty ja som im posielal normalne cez mail, lebo som to citala a este stale mi nedosla odpoved a to uz pomalickz budu dva a pol az tri tyzdne, od utorka som doma tak poriesim ale skuste prosim napisat, lebo to neni mozne.
ide o to ze sa neda registrovat ani cez mail
1.kolo Project HokejForum 1:3 F.C. INTER (1:1)

http://haxballtube.com/watch/f25b72e9f3" onclick="window.open(this.href);return false;
dostali jsme pěkně smolný góly.. :thumbsdown:
Zdar borci. Přeju vám hodně štěstí do sezony, ale hlavně, aby jste vydrželi, i když se Vám nebude dařit. Hax sice nehraji nějak dlouho, asi 3/4 roku, ale hodně týmů na to doplácí. Jinak jsem hokejový fanda, sleduju teda hlavně Českou Extraligu a Italskou Serii A. GL, popltak, (C) Damagers :)
Tak k tej nocnej debate Wanic vs Rono to napisem radsej tu, nech niekoho uz docista neporazi, ze zas rozoberame hax v chate...

Rono v prvom rade nemas odohrate s nami tolko, co sme hrali my (ci uz inHF alebo priatelaky), tak neskromne musim povedat, ze sa necudujem Wanicovi, ze ta kritizuje, ked je zvyknuty hrat so mnou a my uz vieme co mame robit a myslim, ze sa aj spravne a vhodne doplname. Ked jeden z nas vystupi, druhy sa automaticky stahuje blizsie k nasemu GK, aby nevzniklo precislenie, a aj ked sme technicke dreva :D tak vcelku dobrou pozicnou hrou a anticipaciou vieme aj nieco uhrat. Ak sa jedna o ten gol, nebudeme si klamat, tam je to imo spolocna chyba. Ty si nepochopitelne vystupil smerom k ich GK, ktory nemal ani loptu a Wanic sa zas zbytocne snazil ta zastupit, lebo bol od Milhausa a lopty prilis daleko. V tom momente bolo urcite lepsie drzat si svojho hraca hore...ale zacal si to ty (ne)pokrytim svojho hraca :neviem:

Ono budem sa opakovat, ale vsetko to zacina a konci pri tom, ze nemas s nami tolko odohrate a hlavne mas inu mentalitu. Ty si skor na utocenie zvyknuty, ale kebyze sa snazime hrat utocne trebars proti tomu Interu, tak si myslim ze urcite by sme s nimi nedrzali 1:1 po 12minutach ale bolo by rozhodnute uz po prvom polcase. Takze zatial je ten beton ta spravna cesta a otazne je len ci sa s tym hraci v time stotoznia a prisposobia sa mu, alebo nie. Ja som samozrejme za :jj:

Rono toto nie je utok na teba, len akesi memento do buducnosti, pretoze vsetci co sme v time (arek, Wanic, Redy, Anty a ja) sme s tym co hrame stotozneni...chybu urobi predsa kazdy.
kajo » úte 13 8, 2013 10:34 píše: kebyze sa snazime hrat utocne trebars proti tomu Interu, tak si myslim ze urcite by sme s nimi nedrzali 1:1 po 12minutach ale bolo by rozhodnute uz po prvom polcase.
Sorry, ze vam do toho vstupuju, ale ciste technicky, jak se chystate dat gol? :hmm:
AndyF » úte srp 13, 2013 11:46 am píše: Sorry, ze vam do toho vstupuju, ale ciste technicky, jak se chystate dat gol? :hmm:
Půjdou štěstíčku naproti.
AndyF » Uto Aug 13, 2013 10:46 am píše:
kajo » úte 13 8, 2013 10:34 píše: kebyze sa snazime hrat utocne trebars proti tomu Interu, tak si myslim ze urcite by sme s nimi nedrzali 1:1 po 12minutach ale bolo by rozhodnute uz po prvom polcase.
Sorry, ze vam do toho vstupuju, ale ciste technicky, jak se chystate dat gol? :hmm:
citujes tu cast, kde pisem ze bolo 1:1, takze gol sme uz dali :eek2: nas typicky, po chybe supera do prazdnej. Verim, ze zaznam si videl :nono2:
Chyba soupere prisla, protoze jste napadali GK. Pokud byste hrali beton nekde na svejch pozicich pred brankou, nikdy by k ty chybe nedoslo..
Vsak ale o tom to je..cely ten beton. Pockat si na vhodnu prilezitost kedy napadnut GK. Ak by sme to robili non stop, lepsie timy by to vyuzili s prehladom...
kajo » úte 13 8, 2013 12:56 píše:Vsak ale o tom to je..cely ten beton. Pockat si na vhodnu prilezitost kedy napadnut GK. Ak by sme to robili non stop, lepsie timy by to vyuzili s prehladom...
Jak poznate vhodnou prilezitost? Ne, nechci abyste tu prozrazovali dumyslnou taktiku.. :wink2:
Aj tak sa na to neda odpovedat...proste to musis vycitit kedy sa to (mozno) oplati :neviem:
Real Friends prohráli 1:2 gólem 13 sekund před koncem :D ... hráli pěkně zataženej, a zdálo se mi že i špatně nalívanej, beton... za půlku se dostali jednou a dali z toho góla (že by mi to někoho připomínalo :jn: )... jsem zvědavej jak bude vypadat zápas s náma :nervozny:
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS