Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

Zahoďme sváry :serus: Bohatého Ježiška. Tým nemyslím nakladačku od Rags. :jn:
Nhl mi příjde strašně úzkoprsná a konzervativní, jinak si nedokážu vysvětlil popání keců o nějakém nerespektování stadionu, soupeře atd.... OTT prostě tekl nervama (jako celý Dallas, dokonce TV nabídla krátky sestřich s názvem Psychical game, kde to šlo krásně vidět) a Laviollete se tam trošku neohrabaně vecpal, třeba potřeboval na velkou :D Lavica si to taky mohl odpustit a neměl se tlačit do vytočených Mamlásků, když věděl, jak jsou podráždění. Ale podle mě i Ott reagoval naprosto nepřiměřeně a jen dodám, že on zrovna řeči o respektu z Ottových úst znějí podivně a jsem si naprosto jistý, že kdyby Dallas vedl a byl v pohodě, tak ho nechá projít bez povšimnutí a na nějaké fňukavé moralizování by ani nedošlo....

Jinak té Dallaské labilnosti hodně pomohli rozhodčí, připískávali nám docela dost a potom se jejich psychickému rozpoložení ani nedivím. Na druhou stranu Dallaský styl si body ani nezaslouží, tak tupou a nenápaditou hru bez špetky kreativity jsem dlouho neviděl....
neis píše: připískávali nám docela dost
:good: dobrá sebareflexe, u Flyers fans docela překvapivá...
Atlantik píše:
neis píše: připískávali nám docela dost
:good: dobrá sebareflexe, u Flyers fans docela překvapivá...
Co to meles? Nemame problem priznat, kdyz nam rozhodci pripisknou. Akorat se to stava tak zridka, ze se to tezko projevi...
Ott :roll: znama to firma :psst: Laviolette si to mohol odpustit, no robit z toho nejake halo, no neviem, zachvilu sa tu docitame, ze miesto malej potreby, siel niekto na velku :panika:
po zapasova frustracia, ci reakcia Otta, sa dala pochopit, no prave z jeho ust mi to pride dost usmevne :)
Ott je :censored: Stačí si vzpomenout, co prováděl s Downiem na MS 2010, když prohráli a s našima a s Rusama. On je ten poslední, který může mluvit o respektu.
Potvrdilo se, že letos na Rags jaksi neumíme :( Ale jak v listopadu, tak i dnes hlavním faktorem prohry se stal Lundqvist. Vychytal velké možství střel, z toho několik gólových. Rangers padl první i druhý gól z ničeho nic. Nahození, výborna (haluzácká) teč a Bryz bez šance. Byli jsme lepší v každé třetině, i v té třetí o dost jasně přesto na góly 2-2. No snad to Rags na Winter Classic vrátíme i s úrokama :!: LET'S GO FLYERS!
Sympaťák ten Bobrovsky :yes:

http://www.flyers.mzf.cz/?p=984
JVR dle ocekavani hraje se zranenim, a ceka ho zrejme operace..
With the Flyers having a rough month, rookies Sean Couturier and Braydenn Schenn are hoping to get back on the ice from injuries in time to contribute.
Paráda :yahoo: Nejistý start stále u Brierea a JVR tedy nejspíš nenastoupí.. :ja_neviem:
Každopádně dnes nic jiného než dva body neberu... :dup:

Tak už nám to stojí. :jn: Len aby sa nenaplnili prvotné nepriaznivé predpovede počasia. :?
Tak dneska Tampa upletla z hovna bič a to hodně velkej... V posledních zápasech jsme skoro vždy jasně lepším týmem, stejně dáváme nějak málo gólů, takže je nám to ho*no platné... No snad si mušku necháváme na čtvrteční duel s Pittsburghem, musíme je porazit, a aspoň částečně napravit předešlá zaváhání :!: Hlavně opět se musí začít rozstřílet i další lajny a né jen se spoléha tna první lajnu v čele s Giroux-Jágr.. Hrají parádně to ano, ale sami zápas nevyhrají... :ee: ... Ze zápasu prostě divné pocity a vcelku špatná nálada :(
Na duel s Pittsburghem se nemůžu dočkat, stejný počet bodů máme, budeme hrát o čtvrté místo v konfereci asi už do konce sezony, pokud teda na Rags nepřijde slabší období (doufám, že taky ano)... LET'S GO FLYERS
Rono píše: V posledních zápasech jsme skoro vždy jasně lepším týmem, stejně dáváme nějak málo gólů, takže je nám to ho*no platné...
no,nasere to,hráli fakt dobře,ale když nedají góly,nemohou vyhrát .... škoda,nic to myslím neznamená,
možná nějaká minikrizička,ale to bude zase dobrý :ciga:

k tomu Bryzovi ...
první gól,to mohl mít,ale motali se mu tam Schenn s Hallem,tak toho asi moc neviděl ....
druhý.....ať se na mě Timmy s Coburnem nezlobí,ale Stamkos si tam nemůže tak pohodlně postávat,
ale bylo to spíš špatným rozebráním hráčů,i Hartnell a Roo na tom měli svůj podíl .....
u toho třetího,tam prakticky neměl nárok,hloupý odraz a pohotový Stevie :(
čtvrtý PPG a volný Stamkos na pravé tyči ... zase těžko ho vinit,přemisťoval se - leč nedosáhl
a ten poslední ... no,to byla lahůdka Lecavaliera .... :thumbsup: :?
Lapačku má ale dobrou
Baffy píše: k tomu Bryzovi ...
první gól,to mohl mít,ale motali se mu tam Schenn s Hallem,tak toho asi moc neviděl ....
druhý.....ať se na mě Timmy s Coburnem nezlobí,ale Stamkos si tam nemůže tak pohodlně postávat,
ale bylo to spíš špatným rozebráním hráčů,i Hartnell a Roo na tom měli svůj podíl .....
Jses shovivavy. Ze zaberu bylo videt, ze zas tak husto pred nim nebylo.
A 2. gol? Nechat takovej nahozenej puk na dorazku? To prece nemysli vazne! :hroza:
Od dalsiho golu uz to je nezajimavy, protoze specielne proti Bolts je prave podstatny prvni gol nedostat. Uz zase hrali toho svyho zandoura a kdybysme chteli, zase jsme mohli zustat stat u nas v pasmu. Ale co uz nadelame, kdyz se jim nedari a urvou vedeni, tak to proste hrajou.
Ja jsem se na Bryze hodne tesil, po tom co nam loni provedl, a podporoval jsem ho, ale tady ho omlouvat nebudu.
Jááárda :wave: :wave:
Stručně dnešní zápas popíšu v bodech

:plus: Jágr i Talbot gól
:plus: Giroux opět bodoval
:plus: Read po dlouhé době gól
:plus: Výborná druhá třetina
:plus: Matt Carle, jasné zlepšení
:plus: SERGEI BOBROVSKY
:plus: rozhodčí, na začátku utkání se zdálo, že to bude zase hrozné, ale pak to pískali výborně
:plus: Žádné extra strkanice
:plus: Voráček standartní výkon, tedy skvělý

:minus: Třetí třetina
:minus: Obrana, opět několikrát byli hráči Pit sami před bránou
:minus: JVR, byl přeřazenej už i do čtvrté lajny, jsem pro to, aby byl vytrejdován za beka do 27.2
:minus: Žádná bitka? :plac: :hroza:

Každopádně musíme euforii z výhry brzdit, až porazíme i Rangers, tak pak můžeme "slavit"... Přeju si, aby se v kleci na Winter Classic objevil Bobrovsky :please: Jinak ti co zápas neviděli, tak upozorním, že Giroux má stále 45 bodů, neboť on Jágrovi na gól nenahrával, nýbrž Hartnell - neberte redakci NHL vážně :slap: :giggle:
To Rono:

Více méně souhlasím, co mě hodně vytočilo byl opět gól inkasovaný v 1. min. matche, pokolikáté už v letošní sezóně, po 3.? Neskutečné. S tím Jamesem souhlasím a přeji si to už delší dobu, viděl jsem v něm nového Johna LeClaira, ale ten chlapec na to zkrátka nemá, uvidíme jestli Holmy pošle v prdel další "doživotní" smlouvu, ale něco vytřískat by se z toho určitě dalo !!!!
Chomy píše:To Rono:

Více méně souhlasím, co mě hodně vytočilo byl opět gól inkasovaný v 1. min. matche, pokolikáté už v letošní sezóně, po 3.? Neskutečné. S tím Jamesem souhlasím a přeji si to už delší dobu, viděl jsem v něm nového Johna LeClaira, ale ten chlapec na to zkrátka nemá, uvidíme jestli Holmy pošle v prdel další "doživotní" smlouvu, ale něco vytřískat by se z toho určitě dalo !!!!
Tak právě ta životní smlouva mu cenu dělá, jenže zase jsou v tom čtyři a to bude chtít málo kdo... Rýsovala by se mi třeba výměna Grossman+2 pick 2012 for JVR, ale nevím mno :ja_neviem:
Tak to zase prrrr, takový přizdisráč James není, jak v tom nebude figurovat Weber, Suter či podobné jméno, tak bych to zase nějak extra nehrotil - když vyměnit, tak jedině ať z toho PHILLY něco kápne. Gro nebrat, od té doby co ho v Dallásku netahá za chlupy z nosu Norström, tak nic moc !!!!
Chomy píše:Tak to zase prrrr, takový přizdisráč James není, jak v tom nebude figurovat Weber, Suter či podobné jméno, tak bych to zase nějak extra nehrotil - když vyměnit, tak jedině ať z toho PHILLY něco kápne. Gro nebrat, od té doby co ho v Dallásku netahá za chlupy z nosu Norström, tak nic moc !!!!
No ale pořád je to tvrdý bek důrazný před bránou... Ale vytřískat by se dalo něco víc, to máš pravdu... Ale Sutera zase je risk, co když v létě nebude chtít u nás podepsat? :( Weber je zase předraženej...
Ano, vymenme 22 rocneho hraca, ktory aj napriek tomu ze hra na :ho*no: (a podla vsetkeho aj so zranenim) ma nabeh na cca. 60 bodovu sezonu za Grossmana :slap:
Videli sme, co JVR dokaze v minulom PO, tak snad to nezabudol zo dna na den...hovorim, ak je naozaj zraneny, mali by ho dat do poriadku. Momentalne aj tak nema nejak velky prinos pre tim, tak by pripadna niekolko tyzdnova/mesacna :ja_neviem: rekonvalescencia nemusela znamenat velku stratu. A ozaj, menit ho ked jeho hodnota je tak nizka, ako nikdy...ako pise Chomy, ak by mal ist Suter/Weber opacnym smerom, som za. Ale to by muselo byt zrejme JVR+++, za Webera urcite. Pri Suterovi by ta cena mala byt nizsia, kedze v lete je UFA. A Webera by som bral aj predrazeneho, pokial by sa nam zmestil pod strop. Aj ked neviem, ako moze byt najlepsi obranca v lige predrazeny :hmm:
kajo píše:Ano, vymenme 22 rocneho hraca, ktory aj napriek tomu ze hra na :ho*no: (a podla vsetkeho aj so zranenim) ma nabeh na cca. 60 bodovu sezonu za Grossmana :slap:
Videli sme, co JVR dokaze v minulom PO, tak snad to nezabudol zo dna na den...hovorim, ak je naozaj zraneny, mali by ho dat do poriadku. Momentalne aj tak nema nejak velky prinos pre tim, tak by pripadna niekolko tyzdnova/mesacna :ja_neviem: rekonvalescencia nemusela znamenat velku stratu. A ozaj, menit ho ked jeho hodnota je tak nizka, ako nikdy...ako pise Chomy, ak by mal ist Suter/Weber opacnym smerom, som za. Ale to by muselo byt zrejme JVR+++, za Webera urcite. Pri Suterovi by ta cena mala byt nizsia, kedze v lete je UFA. A Webera by som bral aj predrazeneho, pokial by sa nam zmestil pod strop. Aj ked neviem, ako moze byt najlepsi obranca v lige predrazeny :hmm:
Nevím, ale mě JVR zatím neoslnial nijak celou sezonu ani minulou, nao v P-O byl výborný, to souhlas. Tak předražený třeba není, ale prostě sedm a půl mega je hodně.. Nevím no... Necháme to na Holmym co vymyslí
kajo píše:Aj ked neviem, ako moze byt najlepsi obranca v lige predrazeny :hmm:
Tak ako Rinne? :psst:
No osobne by som Webera bral aj za 8 :ja_neviem: na ukor kadejakych Liljov, Meszov, Carlov(aj ked ten hra posledne zapasy paradne, asi to bude tym, ze bez Prongera ma lahsie match ups)...

Tato ma pobavila :DObrázek
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS