Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mne sa tiez zdalo, ze tie pomery na defenzivny tim su akesi divne, ale neccela som nic vraviet, strely nie su vzdy ukazovatel a hry vase nepozeram.

Diky za prianie, bodaj by... Ohioje hokejovy stat, uz take navstevy na tim, ktory stale prehrava su prekvapujuce a teraz sme zacali aj vyhravat.
:D
To sa chyta Vezina Bobrovi :bee:
go Hawks go :!: vyhrajte a porazte tu modrou nudu a vykopneme fotbalové skore z osmičky :!: Go Hawks go :!:
Obrázek
V piatom zapase KHL si na tuto branku sadol pred zapasom vtacik. Vsetkych 7 golov padlo do tejto branky. Preto navrhujem vtacika odchytit, promptne vycvicit a poslat sadat na branku, kde bude stat brankar nasho supera 2x v zapase :D
mt-svk píše: V piatom zapase KHL si na tuto branku sadol pred zapasom vtacik. Vsetkych 7 golov padlo do tejto branky. Preto navrhujem vtacika odchytit, promptne vycvicit a poslat sadat na branku, kde bude stat brankar nasho supera 2x v zapase :D
Goly padnou ve 2. tretine..
Nase v prvej a tretej tretine :) A druhu Bobor zvladne :)

Inak, nech to dopadne akokolvek, Bobor je proste Boh :!: :!: :!:
3. března....3 body na 29. tým.

Obrázek

Obrázek
V sobotu to prostě musí klapnout!!! :yes: Plzeň mi již radost udělala. :oslava: Teď jsou na řadě Modrokabátníci!!! :frajer2: Prosíííím!!! :modlenie:
VĚŘÍME!!!

Obrázek
snad to vyda. Columbus ma od marca paradnu formu, v PO by podla mojho nazoru dokazal potrapit hocijakeho supera. Drzim palce.
:hmm: my sme vam dali svoju dvojku a vzniklo z toho "Vezina Bob", snad ste nam tu laskavost odplatili..

Vezina Mason? :psst:
ale vazne, tento zapas s Ottawou doslova ukradol (za co by som ho najradsej asi :bitka3: ), ale ak si ma preniest taku formu aj do dalsej sezony, namietat nebudem.
no skoda Columbus..hlavne kvoli tomu ze najblizsia sanca na PO pride najskor pri dalsom prerozdeleni teamov do konferencii
ale no tak..maju buducnost. Konecne uzdraveny Murray, v tomto drafte maju milion 1st rounderov, Bob,...
Buducnost maju..to bezpochyby..ale budu to mat sakra tazke, presadit sa v takej konkurencii
To je pravda, ale zda sa, ze smer akym sa vydali, je spravny. Ja im fandim uz len preto, ze su z Ohia a ja ako fanusik Clevelandu Cavaliers viem, ze tam sa hraci nejako nehrnu a tie organizacie tam to maju tazsie. Navyse im nikdy nezabudnem za vymenu Voracka :wub: , Couturiera a v buducnosti budeme snad moct napisat aj Masona.

:tada: :salute: :( snáď o ro... err. :jn:
A jsem tu zpět. Čas se konečně udobřil a začínám sním i kamarádit. Zklamání z konce zákl. části vyprchalo, alkohol z oslav titulů! :) je také pryč a já mám znovu chuť na další sezónu a to jak v NHL tak v Evropě.

První událost o které bych se chtěl zmínit je včerejší draft.
Napovídalo se toho před jeho začátkem hodně. Všemožné spekulace, teorie, atd. Nakonec (jako vždy) to proběhlo v klidu a my jsme si odnesli pěknou várku talentů. Za což jsem i rád. Byl jsem odpůrce tradu (našich picků v 1. kole).
Zaměřili jsme se na naši slabinu a tím je útok. Především v TOP6 máme díry. A tak z našich 9. výběrů padlo hned 8 na útočníky. Za což jsem nemírně rád.
Při výběrech jsem měl velkou radost.
Ze 14. místa jsme si vytáhli talentovaného Švéda Wennberga, který skauty zaujal svým bruslením a rychlostí. Umí si dobře pokrývat puk a jeho univerzálnost je velmi ceněná. Může hrát na všech třech útočných postech a jeho smysl pro hru je na velmi dobré úrovni. Jen jeho efektivita v útoku není maximální, ale pokud se vypracuje jako Kuba Voráček, ke kterému je hodně přirovnáván, určitě se nikdo zlobit nebude. :)
19. místo připadlo Rychelovy, levé křídlo které nám hodně chybí. Typický Kanadský powerforward s perfektní muškou a nebojácností chodit před branku. Akorát jeho defenzivní činnost je na slabší úrovni a pokud bude chtít hrát NHL určitě bude muset na své slabině zapracovat. Dalším plusem je houževnatost a rychlost. Naopak zrychlení má pomalejší, ale potenciál je tu též velký.
Poslední volba v 1. kole připadla na Slovenského mladíka Daňa. Centr s neuvěřitelnou předvídatelností. Šikovnost je též jeho velká doména a jako u předchozích dvou mladíků je rychlost také jeho. Tvořivost je u centra důležitým aspektem a Marko by jí mohl rozdávat. Daňa si to bude chtít ještě řádně vychovat, ale na NHL by měl dosáhnout.

Druhou a zároveň třetí událostí je prodloužení smlouvy s trenérem Richardsem, repsektivě s Ansimovem. Obě zprávy považuji za rozumné a správné. Ansimovův plat je vcelku ucházející a rozhodně není přeplacený. Todd Richards dostal další roční důvěru a pokud dokáže, že minulý ročník nebyl náhodný a způsoben jen Bobr Vezina formou tak u nás zůstane další roky.

V pátek se otevře trh tak uvidíme jestli se něco upeče, ale očekávám jen malé doplnění kádr. Nic co by mi mě vytřít zrak. Ale třeba se budu mýlit. :)
Sergei Bobrovsky's new contract with #CBJ is two years, $10 million.
Rono » Pon Júl 01, 2013 5:25 pm píše:
Sergei Bobrovsky's new contract with #CBJ is two years, $10 million.
nakoniec je to trošku viac, ale aspoň majú istotu brankára
According to Aaron Portzline of the Columbus Dispatch, the deal is worth $11.25 million, for an average annual value of $5.625 million
na Bobra je ten plat dost vysoky, ale keby im odisiel, tak by uz nemali velmi z coho vyberat...takze je to pre nich dobry podpis. Columbusu budem na vychode drzat palce.
Bobr zůstává. Jsem rád. To neříkám. Ale i tak je přeplacený a štve mi, že vedení mu nakonec ustoupilo a dalo mu co chtěl. Ale tak co...jsou v lize horší smlouvy (i v našem týmu).
No, pokud bude pokračovat ve svých výkonech z minulé sezóny tak to bude přímo excelentní a ten plat si zaslouží. Hlavně ať maká (Rus) kluk jeden. :D
Takze aj Horty v time, vyborne :clap: Hoci zacne hrat az v decembri, ale cas tam je, predsa, zakladka konci v aprili.

Este by trebalo nejaku kvalitnu dvojku, moznoskuseneho obrancu do tretieho paru, ale to zas nie je take surne a najma.... treba, aby nasi mladi rastli a nejakeho aj ziskat by nebolo zle, ked nie teraz, tak v buducej urcite.
Povedlo se. :hop:
Jednu z největších ryb jsme ulovili a to s velice pěknou smlouvou. :yes: Není si na co stěžovat. :good:
Tak tedy vítej Nathan. :klobuk:

Je to až neuvěřitelné jak se tým během 2-3 let proměnil. Minulé sezóny jsme byli v umělém spánku a teď? Jsem až překvapen jak se to vše zlepšilo. Samozřejmě žádné záruky, že budeme úspěšní nemáme, ale být teď fanouškem Jackets je velmi dobrý pocit. :yes:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING