Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mě už ty spekulace celkem vytáčejí :D totalně o ničem...takových spekulací je plna prd** a nic z toho
Waddell nemá dôvod ísť pod cenu. Apropo, odkiaľ má sidney tento návrh, lebo to je šialené aj na "úvodnú ponuku". Navyše sa hádam poučil z posledných rokov a už neprídu za Kovaľčuka ďalší Christensen a Esposito. Navyše, chcete Kovaľčuka, zaplaťte za bryndzu. Obzvlášť, ak ste priamy súper v boji o play-off.
ThrashersFan píše:Waddell nemá dôvod ísť pod cenu. Apropo, odkiaľ má sidney tento návrh, lebo to je šialené aj na "úvodnú ponuku". Navyše sa hádam poučil z posledných rokov a už neprídu za Kovaľčuka ďalší Christensen a Esposito. Navyše, chcete Kovaľčuka, zaplaťte za bryndzu. Obzvlášť, ak ste priamy súper v boji o play-off.
Uvidíš, že Atlanta na to doplatí ;)
neis píše:
ThrashersFan píše:Waddell nemá dôvod ísť pod cenu. Apropo, odkiaľ má sidney tento návrh, lebo to je šialené aj na "úvodnú ponuku". Navyše sa hádam poučil z posledných rokov a už neprídu za Kovaľčuka ďalší Christensen a Esposito. Navyše, chcete Kovaľčuka, zaplaťte za bryndzu. Obzvlášť, ak ste priamy súper v boji o play-off.
Uvidíš, že Atlanta na to doplatí ;)
Presne tak, v podstate okrem LA a Boston-u ziaden iny team ani zdaleka nema tolko moznosti (hracov plus drafty) na ziskanie Kowalchuck-a takze ako som vyssie spominal, velmi lahko sa moze stat ze nedostanu za neho nic, dostanu sa maximalne do 2. kola play off (teda ak vobec do PO postupia) a 1.jula im Kovalchuck povie "do svidanya" :-P
ThrashersFan píše:...Apropo, odkiaľ má sidney tento návrh, lebo to je šialené aj na "úvodnú ponuku"...
Mám to nepřímo z fora Kings, původně je to z hockeyleaks.com, přesněji to měl být Johnson, Simmonds, Teubert, 1. kolo draftu a další draft nebo prospekt. Nicméně jsou to jen různé více či méně důvěryhodné spekulace.

Drew Remenda (jeden z dvojice komentátorů Sharks) zase přišel s výměnou Kovalčuk, Armstrong, 4. draft pick za Shennna, Johnsona, Frolova a 1. draft pick...
Tak ako som tusil, teraz vyplavalo na povrch ze Zdeno od Novembra hra so sebazaprenim a po sezone ho zrejme caka operacia- ma vyklbeny malicek na lavej ruke. Preto v tejto sezone ani raz nemal bitku... som zvedavy ci na neho Bruins nebudu tlacit aby vynechal olympiadu a nechal malicek oddychovat...

Aj vzhladom k tomu, je jasne ze nam treba strelca, ale v predu mam stale nadej ze nasi hraci sa preberu, no do obrany surne potrebujeme aspon 1 hraca kvalit NHL lebo do Play off potrebujeme mat 7 zdravych obrancov kvalit NHL a McQuaid takym este zdaleka nie je.... ja osobne cakam navrat Aarona Ward-a :!:
Zapas sa este hra ale aby som nezabudol... tak ako vela fanusikov uz pisalo na nete pre Boston by sa teraz zisiel aj trade

Wideman for bag of pucks! Chlap hra otrasne a spolu s Hunwickom posobia strasne. Oboch by som vymenil okamzite za Ward-a plus nejakeho utocnika.
Ak GM nespravi pred Olympiadov ziadnu vymenu tak mozme cakat ze pocas trade deadline nebudeme kupujuci ale prave predavajuci tim.

To ze nedokazeme vyuzit ciste sance sa dnes opat potvrdilo. Keby tam bolo ine muzstvo tak po prvej tretine sme mohli mat strelene aspon 3-4 goly, zial nestalo sa a potom opat "zauradovala" dvojica Hunwick - Wideman a bolo zrazu 1-3.

Inak po poslednom trade medzi Rangers a Calgary, Chiarelli moze rozpravat akurat sam sebe na upokojenie ze nemoze najst partnera na trade... ale cim viac tym mam pocit ze vedenie vyckava a analyzuje co bude lepsie ci tuto sezonu "vzdat": poslat Charu na operaciu malicka, nevytazovat Lucica, Savarda, Sturma aby sa konecne doliecili a vymenit dalsich hracov za mladych perspektivnych a budovat time pre buducu sezonu, alebo sa tento tim este pozviecha a potom pred trade deadline ho doplni 2-3 hracmi aby sme sa dostali aspon do 2.kola play off.

Ako som uz predtym spominal list hracov ktorych by sme mali vymenit sa nemeni a osobne neverim ze keby GM trebars Ryder-a a Wideman-a dal do balika s nejakym draftom resp. mladikom z farmy ze by sme neziskali partnera na vymenu... Staci sa pozriet na Toronto co poslalo stagnujuceho Blake-a do Ducks.
No ak odhliadnem od faktu, ze ste dnes boli lepsi a ze nas zachranil len fantasticky Theo som dosiel k zaveru, ze mate neskutocny problem s koncovkou. To, co ste dnes dokazali zahodit bolo nevidane..inak casto u vas v topicu citam spravi o trejdoch a podobne nazory, ze ste jeden z mala tymov co maju co ponuknut. Tak ked si zoberiem ze draft picku od Tor sa celkom rozumne nevzdate, potom nemam podobny nazor. Ako co by ste chceli dostat za hracov ako Lucic, Ryder, Wheeler, Krejci? Lucic je iste dobry hrac, ale nie za tie peniaze, Ryder preplateny hrozne moc, Krejci je taktiez, ale z tych troch najmenej. Jediny Wheeler ma ako tak obstojny pomer cena/kvalita (novacikovsky kontrakt), ale zeby to bol hrac, po ktorom by manazeri hadzali siete sa povedat neda..Iste je, ze trejd potrebujete..ako bude vyhodny bude zalezat na sikovnosti vasho GM, takze je celkom mozne, ze sa mu daky skvely kusok nakoniec podari, ale podla mna to bude mat doost tazke..(myslim tym trejd na ktorom by vyrazne ziskal Bos)
XcruC: ved to uznavam ze len blazon by zobral vymenu hracaza hraca v pripade Wideman-a, Ryder-a, ale mame kopec draftov takze prave za ten draft by nejaky tim mohol zobrat niekoho z nich a keby sa ani tam neprebrali k zivotu tak v lete ich mozu poriesit dalej, bud cez trade alebo waiver alebo vykupenie kontraktu. Osobne si myslim ze Wideman uz NIKDY v Boston-e nebude dosahovat hru ako v minulej sezone a cim skor ho vymenime tym to bude pre tim aj jeho osobne lepsie.

Ani Dion v Calgary nepodaval vykony vzhladom k obrovskemu kontraktu ale pre buducnost Toronta sa zdal zaujimavym, mozno take nieco vidi niekto vo Wideman-ovi... a napr. Ryder sa moze zist niekomu na play off... nepoznam az tak podrobne situaciu v inych timoch ale je kopec jednotlivcov ktori podobne stagnuju a timy by ich radi vymenili, len to hlavne chce iniciativu nasho GM a hlavne konat, lebo kazdy den hra proti nam.

A ked uz som nacrtol aj moznost "vzdania" tejto sezony tak tu je rad hracov ktory by mohli byt viac ako zaujimavi pre timy s najvyssimi ambiciami a ktorym koncia zmluvy: Wheeler, Paille, Recchi, Begin, Morris, Sobotka, Thornton, Ference.
Akurat som cital ze Carolina je tesne pred spravenim 1-2 vymien... ak to nebude smerom do Boston tak potom zacnem vazne pochybovat o nasom GM, aj ked zatial (az na tu pasivitu posledne 2 tyzdne) som bol s jeho tahmi spokojny.
:taptap: aj napriek prehre...nestastnej, nezasluzenej...hokej niekedy boli, teda najmä co sa tyka vysledku tyka :verysad: odsledoval jeden z NAJ zapasov sezony v podani nasich, no vysledok je taky aky je... na :censored:
samozrejme, velka pochvala pre Thea..zatial tolko to...

Obrázek
Kower píše:Tak ako som tusil, teraz vyplavalo na povrch ze Zdeno od Novembra hra so sebazaprenim a po sezone ho zrejme caka operacia- ma vyklbeny malicek na lavej ruke. Preto v tejto sezone ani raz nemal bitku... som zvedavy ci na neho Bruins nebudu tlacit aby vynechal olympiadu a nechal malicek oddychovat...
Kapitán hokejistov Bostonu Bruins Zdeno Chára hráva od novembra so zranením malíčka ľavej ruky. Prst má zvláštne ohnutý a pokrivený.

Chára si malíček poranil ešte 20. novembra v zápase v Buffale a po sezóne bude musieť podstúpiť operáciu. "Kompletne som si potrhal všetky väzivá a šľachy. Mal som to šesť či sedem týždňov v dlahe. Nechcem sa však vyhovárať. Mnohí hokejisti hrajú so zraneniami. Mal som spolu zafixované dva prsty. Bolo ťažké hrať štýlom, že hokejku držím troma prstami. Nemohol som ju poriadne uchopiť. Opakujem však, že sa nechcem vyhovárať. Vždy, keď budem môcť nastúpiť na zápas, budem hrať," povedal pre Boston Herald Chára, ktorý podľa vlastných slov nemôže poriadne ruku zovrieť, ale ani prst vystrieť.

Obranca Bruins sa zranil, keď sa mu pri hre zachytil malíček o nohavice a následne ho hokejkou pritlačil o mantinel. "Bolo to dosť frustrujúce, pretože, či tomu veríte alebo nie, malíček je pri držaní hokejky dôležitý. Ak niečo stláčate bez neho, potom máte v ruke slabšie uchopenie. Bez dvoch prstov je to ešte horšie," doplnil Chára, ktorý nechýba v slovenskej nominácii na zimné olympijské hry vo Vancouvri. (pravdask)

:unsure:
Ještě aby mu nezakázali olympiadu, z pozice Bostonu by to bylo naprosto logické...
Naprosty souhlas s XruCem. Neocekavejte zadne zazraky, ti vasi hraci, co chcete nabizet nejsou zadni lumeni. Jedine ze by Peter Ch. neco vykouzlil, sam jsem na to velmi zvedavy.

Jinak vase situace je cim dal tim vic kriticka, ten Chara, to taky nasere... Navic ja jsem to tady i spominal, ceka vas ted pomerne tezky "schedule". Letos to playoffs Bruins podle mne nedaji, tahle krize a jeji nasledky budou prilis velke. Tady konci vsechna sranda, zacina stav nejvyssi pohotovosti...
Pořád Bostonu na PO věřím, stačí pár zápasu a jsou zase vklidečku, špatně rozhodně nehrají. Jsem zvědavý co Lulien vymyslí, loňi na něj NHL pělo básně, když se týmu dařilo, ale až v krizi se ukáže co v trenérovi opravdu je...
jooooj :censored: :censored: :censored: nic sa nedari v tejto sezone.l LFC, Boston, HC Kosice a ani mne. no hotovo na dalsiu to snad bude lepsie
tak dufam ze v mene tradicie budete aj dnes pohostinny k superovy a na cestu podarujete 2 bodiky :biglol:
maro píše:tak dufam ze v mene tradicie budete aj dnes pohostinny k superovy a na cestu podarujete 2 bodiky :biglol:
Ja zase dufam ze za vas bude chytat Price aby sme to mali k 2 bodom o cosi lahsie :lol2:
Kower píše:
maro píše:tak dufam ze v mene tradicie budete aj dnes pohostinny k superovy a na cestu podarujete 2 bodiky :biglol:
Ja zase dufam ze za vas bude chytat Price aby sme to mali k 2 bodom o cosi lahsie :lol2:
Jop, to sa chcem opýtať, kde nájdem dáku vecičku, kde je napísané, aký gólman nastúpi na zápas? Pretože by mi to pomohlo pri tipoch Montrealu (nastúpi Halák, dávam na Montreal, nastúpi Price, dávam na súpera). Vopred ďakujem.
yzy19 píše:Jop, to sa chcem opýtať, kde nájdem dáku vecičku, kde je napísané, aký gólman nastúpi na zápas? Pretože by mi to pomohlo pri tipoch Montrealu (nastúpi Halák, dávam na Montreal, nastúpi Price, dávam na súpera). Vopred ďakujem.
O Montreal neviem ale za Boston nastupi Rask, ak ti to pomoze... dnes tipujem vyhru Bostonu bez ohladu kto bude za nich chytat (ale proti Price-ovi to bude lahsie) - smola sa uz musi skoncit a nie je vacsia motivacia ako zapas doma proti Canadiens
dnes by mal na strane Habs chytat Carey Roy :lol3: :cool:
som rad, ze chyta Rasky a dnes to konecne vidim na to ze tu ciernu snuru prelomime :!: :yes: staci ak nadviazeme na posledne vystupenia a uz to tam padnut musi :cert:

David Krejci to inak po poslednom matchi vystihol: "Theodore předvedl přes čtyřicet úspěšných zákroků, ale nemyslím si, že by chytal nějak zázračně. V cestě za výhrou nás nezastavil on, ale jen a jen naše chyby a nemohoucnost. Normálně podobné šance proměňujeme, ale poslední dobou všechno marno.."

takze dnes v noci paradny rivalik na pretrhnutie serie :wawe:

Obrázek :giggle:
cepi píše:
Theodore předvedl přes čtyřicet úspěšných zákroků, ale nemyslím si, že by chytal nějak zázračně. V cestě za výhrou nás nezastavil on, ale jen a jen naše chyby a nemohoucnost. Normálně podobné šance proměňujeme, ale poslední dobou všechno marno..
momentalne mame lepsiu brankarsku dvojku ako mtl-sky rodak josee.. vuidim to na 1-3
yzy19 píše: Jop, to sa chcem opýtať, kde nájdem dáku vecičku, kde je napísané, aký gólman nastúpi na zápas? Pretože by mi to pomohlo pri tipoch Montrealu (nastúpi Halák, dávam na Montreal, nastúpi Price, dávam na súpera). Vopred ďakujem.
http://www.habsczech.com/article.php?id=1232813256 ..zde ..skor by som tipol zase jara..
no parada. Dnes idem aj ja podat na mackov a ked chyta Price tak sa toho ani nebojim :D:D:D:D: raz to musi skoncit ako povedal cepi alebo niekto hore :D
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO